Bebelusi din Apr 2003 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Saluti,tuturor!!
Cred ca toata lumea se confrunta cu aceiasi problema,ca vad ca rar mai apucam sa iesim si noi la raport.Deja m-am impacat cu ideea ca ziua nu pot sa ma apropii de calculator,sau daca o fac e numai pt a-l pune pt a mia oara pe "Chio" adica desenele cu Pinochio.
Mihuletu,Alex e "dezmotat"de pe 14 august,a fost putin agitat ca era obosit dar a reusit nana sa-i taie citiva zulufi,apoi am fost la iarba verde unde a fost dragut,a facut citeva cuceriri printre tipele din jur(peste 18 ani!!)care veneau sa-mi ceara voie sa se joace cu el iar el le facea demonstratii de dans,le arata cum creste nasul lui Pinochio,spre deliciul tuturor.De pe tava,de data asta oficial ,a ales:surubelnita,calculatorul si fibra optica.
Alex abia de citeva zile a inceput sa comunice mai mult cu noi a spus:boaba,bate,baia dar doar cite o singura data,in schimb intelege tot ce-i spun.
Tb sa inchei ca s-a trezit !!
Pa!W-e placut tuturor!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Dragelor acum am revenit din a-II-a escapada de la mare de data asta la Saturn.Eu si sotul am plecat pe motocicleta,Rebecca a plecat in masina cu niste prieteni si fetita lor,iar Axel a fost consemnat la babacii mei,caci am stat la cort.Vremea a fost super,iar apa ciorba!!!!
Mai urmeaza si o a-III-a escapada din 1-7 septembrie pe bilete de pensionari cu varianta 6 nopti 800.000lei/pers.inca nu stiu staiunea,dar o sa va anunt.

Corina m-am speriat si inainte de plecare i-am facut o urocultura lui Axel si avem 35.000 de germeni-ml urina,deci stam bine.
Cat priveste mancarea se pare ca problema cu mixatul va trebui sa iasa din programul zilnic,caci copiii au dinti si masele ,deci vor sa mestece.
Babacii mei s-au descurcat de minune cu strumfu cat am fost lipsa,deci in curand pot sa incep cu succes serviciu ca nu mi se duce dorul!

Mihaela pozele sunt mari,deci da-mi o adresa .
Sper sa-mi fac timp sa le trimit cat mai curand,dar pana atunci va trebui sa recuperez la celelalte sectiuni.
Hai pupici tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Concediul a fost ok. Sotul zice ca a fost cel mai bun de pina acum. Eu in schimb nu pot sa ma pronunt. A fost ..... ok, atit.
Cred ca starea de oboseala si rau a fost de vina. Vestea a venit dupa, bb nr.2 are 5 sapt.
Mi-e cam rau asa ca nu ma lungesc. Am vrut doar sa va spun si voua asa cum am promis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

FElicitari, Tuchi si sarcina usoara... chiar daca debutul spui ca nu e chiar usor de suportat.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

Salutare mamici de prichindei!
Gata vacanta.....
Hei! Nu va imaginati ca de la ultima noastra "interventie" am fost in vacanta. Doar calculatorul nostru a facut asta tot acest timp.
Acum gata!
Suntem pe pozitii si o sa revenim cu noi amanunte.
Un lucru este clar. Cumintenia copilului meu s-a terminat. Acum am un alpinist, un mim, un dansator si un mare smecher. Si pentru ca toate acestea trebuiau sa poarte un nume i s-a spus simplu DAVID!

Pana data viitoare toate cele bune!
Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Tuchi,FELICITARILE mele,sa fii sanatoasa,sa ai o sarcina usoara si sa vezi tu ce usor iti va fii cand vei avea 2 copii,cand va aparea acea lume magica numai intre ei si tu vei fii exclusa.

Mihaela la care adresa trimit pozele?
Nu ne-ai spus daca in final ai luat-o pe Sara cu voi sa nu?
Voi aveti poze de la mare?

Diana draga stai linistita ca nici copiii nostri nu se lauda cu prea multa cumintenie,te miri de ceea ce le trece prin cap acum la varste mici,darmite mai incolo!
Un singur lucru stiu,ca puiul meu nu baga nimic in gura si cand e vorba de masa mananca pe rupte.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Ziceti si voi fetelor, in loc sa ma bucur ca Dragos va avea companie, sa ma bucur ca voi scapa de job-ul asta care imi maninca zilele si viata, eu ce-mi gasesc de lucru? Cad in depresie. Mor de ciuda!
Ma simt groaznic, mi-e potfa de te miri ce dar mi-e rau imediat ce maninc, nu scap de starea de sete, de cea de oboseala, sint o morocanoasa, ce mai sint o PACOSTE! Asa ma enerveaza hormonii astia ai mei!

Trebuia sa ma pirasc la cineva, poate mi se face rusine si imi trece ca mult nu mai rezist!

Mergi la inceput

Draga TUCHI las'nu fii suparata ca situatia tine 3 luni dupa care poti sa bagi in tine !!!!
Acu'ca veni vorba Ce vrei sa-ti aduca barza:fata sau baiat?

Dragelor si eu am ramas cu treburile in urma,vinete inca nu am copt,bulion nu am sa fac anul asta ca pretul e mare si prefer sa-mi cumpar concentrat de pasta de tomate(deci am scapat de munca,dar m-am curatat de bani!)iar pe data de 5 septembrie plec inca o saptamana la mare(la Neptun)deci dupa cum bine vedeti anul asta m-am cam distrat,iar din martie 2005 imi voi relua serviciu si nu se stie DACA voi avea concediu in 2005.
Voi cum stati cu treburile pentru camara de iarna?

Mergi la inceput

Dragelor tot eu,caci cu ajutorul Mihaelei(doctor in ale calcularetului!!)si pe aceasta cale ii multumesc,pote-ti vedea pozele de la mare la adresa de mai jos:
http://www.albumtown.com/showlist.php?uuid=3179&dowhat=user

Acum ca tot mi-am amintit,SASO esti datoare cu vesti despre Nathalie!!!mi-ai promis ca scrii si nu ai facut-o!!!!!vezi ca de NU! iar te trag de urechi la"Dezechilibrate"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

tuchi, cine pare sa iasa invingator din lupta ta cu hormonii? elefantul presimte ca i se pregateste o surioara sau inca un elefantel? hai mama draga, ia-o usurel ca mai ai inca 8 luni jumate in fata...
Cary, n-am luat-o pe Sara la mare, asta inseamna ca am stat toata ziua cu gandul la ea si ne-am intrebat oare ce-o mai face si spunandu-ne ce mult i-ar fi placut daca ar fi fost cu noi...per ansamblu a fost bine, ca ne-am odihnit si noi, dar la anul gata, nu mai scapa nici ea nici noi.

domnisorica noastra s-a facut o cleptomana si a facut fixatie pe bani. mi-a spus soacra-mea ca a bagat mana la buzunarul unui om pasnic care statea pe banca in parc (i se vedea coltul unei bancnote) si i-a luat omului banii.
se spala singura pe dinti, e asa dulce cand arata in baie paharul cu periute si dup-aia duce degetelul in gurita sa ne-arate la ce sunt bune... de spus, spune acum foarte bine "paine", "bani", numara pana la 2 si mai scoate o gramada de cuvintele, dar jumate pe romaneste, jumate pe limbuta ei. si tot timpul imi vine s-o mananc, e haioasa foc.

mamamariana, ce se mai aude cu franceza?

ce mai fac puiutii vostri?

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput