Vacanta in Cuba

Vacanta in Cuba | Autor: khristin

Link direct la acest mesaj

Ne-am tot gandit noi unde sa mergem in vacanta anul acesta si Cuba ne-ar surade , fiind una din posibilele destinatii pe la sfarsitul lui august incept de septembrie ...acum, pentru fetele care au fost acolo pe care dintre Varadero, Havana, Holguin, Cayo Coco ati alege-o daca ar fi sa plecati cu copil mic dupa voi (in traducere libera cu catel, purcel...stiti voi), si sa fie child-friendly? Apoi in afara de sunbathing-ul de rigoare, la care stiu de pe acum ca fiimea nu va avea rabdarea necesara, ce ar mai fi de vazut/vizitat acolo? Ati ajuns la casa lui Hemingway? Apoi cum este vremea acolo in septembrie? Stiu ca s-a mai discutat anteror subiectul, dar poate mai gasesc si eu niste suflete miloase dispuse sa imi raspunda si mie??? Va pup,

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Hei,Cuba e tara mea de vis,pe linga Romanica desigur
Ce sa-ti zic n-am fost inca pe acolo, dar omul traieste si spera :-)
Concediu placut sunt sigura ca nu vei regreta, asteptam cu mare interes "Jurnalul din Cuba" si cit mai multe

"Intreaga suferinta din lume, apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume, apare din dorinta de a-i face fericiti pe ceilalti."

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumesc Alba...tu esti o draguta....chiar nu e nimeni pe aproape cu informatii si pentru mine?

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninja spune:

Adu-ne si noua niste trabucuri!

---------------------------------------------------------------
Back in the Black! SamsungSucks.us

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Khris, noi am fost la Varadero. Tot prin septembrie. A fost super. Am locuit intr-un hotel 5*, A/C , frigider samd, in camera, mancare buna, plaja si nisip excelent. Nu as avea prea multe de comentat la faptul ca erau fffffff. multi barbati din toate colturile lumii, predominanti nemti si italieni, veniti ca o "cura" de fete cubaneze.
Noi am iesit din resort, o adevarata experienta, Cuba este un muzeu viu. Poti lua taxiul, sau merge cu autobuzul. Cubanezi-s oameni calzi si f. prietenosi. Masini rusesti de prin anii "50-60", la radio se "da" muzica ruseasca. Noi am fost la niste bodegi amarate din afara resortului, dar ce mancare gustoasa au. Nu stiu care mai sunt acum preturile, o bere costa $ 1.00 (US), iar o inghetata costa cca. $ 3.50 (US).
Havana este cred, la o ora de condus, fata de Varadero. Da, am ajuns la casa lui Hemingway, unde marele scriitor are un loc de cinste.

Vroiam sa-ti spun despre Cayo Coco, cred ca este pe partea de nord a insulei, daca-mi aduc bine aminte. Orasul este mai mic, mai retras, mai linistit, amicii nostrii au fost acolo. Stiu ca au inotat cu delfinii, au facut scuba etc.

Noi am ales Varadero, deoarece ne doream sa vedem si Havana.

ps. sa nu te astepti ca-i ieftin, gandindu-te ca-i Cuba, oricum noua ne-a placut f. mult. Nu am cumparat nici un trabuc, deoarece erau fffffff. scumpe.
In schimb, o sa va placa plaja, nisipul, apa calda si culoarea oceanului. Nu o sa regretati vacanta. Iar cu Yasmine, ia-ti cu tine tot cabinetul medical (just in case), jucariile preferate, wipes, spirt (eu dezinfectez baile din hotel), sun screen, palarii.
Concediu placut si sa ne auzim cu bine!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Am uitat sa adaug, ca ne-am luat cu noi, vreo 15 sapunuri, si guma de mestecat. De dimi, inainte de-a pleca din camera, le lasam pe pat, la cameriste. La intoarcere, pe paturile frumos aranjate, erau lebede facute din prosoape, flori de hibiscus in toata camera, si bilete de multumire.

La plecarea din Cuba, am lasat la barmani, si personalul hotelului cu care ne-am imprietenit, tricouri, etc, mai toata imbracamintea nostra. S-au bucurat f. mult.

Garo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Garo, vin si eu cu o intrebare, poate ti se pare stupida da' sa nu razi: auzisem ca nu e indicat sa te duci acolo cu pasaport american ca cica din cauza embargoului cubanezii iti pot face probleme. E ceva adevar aici sau numai zvonuri aiurea?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu din cite stiu NU poti intra in Cuba din America (cu pasaport american), dar daca vrei neaparat sa mergi poti contacta un agent din Canada si iti faci iesirea acolo iar din Canada pleci in Cuba. Autoritatile cubaneze inchid ochi si nu iti stampileaza pasaportul (trebuie doar prezentat).

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

Garo, vin si eu cu o intrebare, poate ti se pare stupida da' sa nu razi: auzisem ca nu e indicat sa te duci acolo cu pasaport american ca cica din cauza embargoului cubanezii iti pot face probleme. E ceva adevar aici sau numai zvonuri aiurea?
Oana_B

Oana, asa-i!
Noi am fost in Cuba din Canada. Am preferat sa mergem cu pasaportul romanesc si nu cel canadian. Nu am avut nevoie de viza. Granicerii cubanezi ne-au zambit, si ne-au reamintit de prietenia dintre cele 2 popoare (si regime). Foarte amabili si respectuosi.

Garo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Multam Garo si AnaMaria
Tare faza cu prietenia intre popoare

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Cristina, toate locurile sint frumoase. Am fost la Varadero de doua ori si Cayo Coco o data, la Holgin n-am ajuns, dar am inteles de la altii ca e frumos si acolo. Du-te la 4+ stele si o sa fiti ok.
Bacsisul e apreciat, dar nu e obligatoriu, iti face lebadutze din prosop in ambele cazuri. Noi am lasat caruciorul baiatului, jucarii de-ale fetei si hainute de-ale ambilor, dar nu ne-a cerut nimeni. Si sotzul a lasat bacsisuri la bar, evident, sa fie mai atenti cu coktailurile
Varadero are o plaja superba si e aproape de Havana, care merita vizitata, cu turul organizat sau pe cont propriu cu taxiul. La Varadero e si Vila DuPont (parca asa se scrie), unde e un restaurant select si jazz live la bar
Distractie placuta, si ia o bunica daca ai la indemina, isi merita biletul cu virf si indesat, din experienta proprie citire

Mergi la inceput