Vacanta in Cuba

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

rosa pentru bunica ai avut nevoie de viza??
Cam cit ajunge un bilet si cit ati mai cheltuit voi acolo?
Multumirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by Garofitza
Am preferat sa mergem cu pasaportul romanesc si nu cel canadian. Nu am avut nevoie de viza. Granicerii cubanezi ne-au zambit, si ne-au reamintit de prietenia dintre cele 2 popoare (si regime).

uite pentru ce-i buna cetatenia dubla
iar chestia cu guma si sapunuri e dementiala, cum se intoarce dom'ne roata carului. probabil voi sunteti prea tinere sa va amintiti cum pe vremuri noi eram cei care asteptam asa ceva de la europenii vestici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

quote:
Originally posted by Emilly

rosa pentru bunica ai avut nevoie de viza??
Cam cit ajunge un bilet si cit ati mai cheltuit voi acolo?
Multumirii!

Emilly, cetatenii romani nu au nevoie de viza, dar verifica in Canada sa nu aiba probleme la intoarcere daca are viza de vizitator. Mama mea are viza de rezidenta, deci nu stiu cum e la vizitatori.
Preturile variaza, cred ca media e de 1,200, daca nu pleci la last minute si e mult mai ieftin.
Ajuns acolo poti sa nu mai cheltui un ban, sau poti sa spargi usor citeva sute bune pe excursii, bacsisuri, rom, havane si suveniruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina,
Am fost in Cuba in februarie anul asta, dc vrei detalii da-mi un PM si iti dau toate info. Pt copil e ideal, pt voi cam nasol, ti-as recomanda Dominciana-Punta CAna -f. frumos, mult mai bine ca in Cuba si mai ieftin-fost anul trecut in prima sapt . a lui septembrie, 2000cad- 2 pers, in cuba a fost 2500 si conditii mai proaste-ma refer la masa +cazare+ enterteiment..
See you,
Deni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by Cleomax

quote:
Originally posted by Garofitza
Am preferat sa mergem cu pasaportul romanesc si nu cel canadian. Nu am avut nevoie de viza. Granicerii cubanezi ne-au zambit, si ne-au reamintit de prietenia dintre cele 2 popoare (si regime).

uite pentru ce-i buna cetatenia dubla
iar chestia cu guma si sapunuri e dementiala, cum se intoarce dom'ne roata carului. probabil voi sunteti prea tinere sa va amintiti cum pe vremuri noi eram cei care asteptam asa ceva de la europenii vestici.

Rodica, tinand cont ca suntem de varste apropiate, eu imi amintesc, litoralul romanesc, anii '75-'80. Nemti, italieni, bere Tuborg, Shop-uri, sapun Fa si guma de mestecat cu aroma de fructe. Copilaria si vacantele de vara le-am petrecut la Neptun si Olimp, cunosc sentimentul celor ce se bucurau de-un sapun nemtesc.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Sinteti o mina de aur fetele...astept sa-mi mai povestiti...bebelusii vostri au fost linistiti in general? Ca noi vom fi singurei fara nici o bunicuta prin jurul nostru de data asta...Merci inca o data,

Cristina

http://community.webshots.com/user/khristin107

Mergi la inceput