Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:


Buna mamici,

La multi ani tuturor puiutilor!

Buburuza mea cea mica are 7 luni azi. Doamne ce trece vremea! (na, ca sa fac si niste filosofie ieftina).

Nu am scris si nu v-am citit de vreo patru zile. Calculatorul meu e intr-o stare de foarte proasta dispozitie. Programul de antivirus nu mai face fata cred. In fine.
Maia e bine, nu mai are muci, papa incetisor da' e bine ca accepta orice. A inceput insa sa fie mult mai sacaita ziua, in orele de veghe. Nu sta locului. Nu vrea nici in scaunel. Nici in bouncer. Sta un pic si vrea in brate. Sper sa fie de la dinti si sa revina la purtarile ei foarte cumsecade ca tare bine e. Azi am facut dus cu ea in scaunel in usa de la baie si cantand "Ceata lui Pitigoi" de mama focului. Treaba asta a amuzat-o da' oricum a trebuit sa ma misc repede.
Miruna a avut serbarea anuala de balet si a fost super faina. Am o tona de poze da' nu am vreme sa le atasez. Am sa ma ocup eu si de asta.
Ven - da la bebe tot ce vrea, daca papa capsuni e bine (sunt alergene dar nu toti copii sunt alergici) si nu te necaji de "intepaturile" (voite sau nu) care mai apar pe forum;
Iulia - poti sa faci branzica fara probleme, e foarte buna din laptele de la tara.
Vikinga - cum stai cu repetitiile? sper ca esti gata de marele dans; mult succes.
Ileana si Dana - multa putere sa aveti vadoresc si nopti cu odihna (asta e pentru noi toate de fapt)
Laura T. - Ce program comun le mai faci la flacaii tai ca sa-i impaci pe amandoi? Asta e o intrebare pentru toate mamicile cu 2 sau 3 copilasi.
Eu am noroc ca Miruna e tare intelegatoare dar as vrea sa le ofer cat mai mult la amandoua. Mai ales ca de azi Miruna e in vacanta.

Pozele cu bb sunt tare faine, nisti scumpi toti!

Z. si fetele Miruna 5 ani, Maia, azi, 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Din cate stiu capsunile sunt ok dupa 1 an si nu dupa 6 luni. Si oricum sunt atat de multe fructe pe piata, incat noi nu suferim daca nu mancam capsuni. Si de fapt fiecare cu ale lui si cu dreptul de a incerca tot ce vrea, eu am vrut doar sa specific ca Alex mananca doar ce ar trebui sa manance un copil de varsta lui. E o tentatie ce e interzis.
A plans si copilul meu aseara, dar din fericire totul a durat vreo 10 min, cum eu nu sunt obisnuita ca el sa planga, m-a dat peste cap, nu stiam cum sa-l potolesc, asa ca cele 10 min, au fost ca 10 ore ptr mine.
Copii vostri plang daca sunt luati in brate de persoane straine? Ca al meu se duce la toata lumea si mai rade pe langa toate. Intr-un fel ma bucur ca e asa de sociabil si deschis, dar totusi ar trebui sa fie si el mai , cum sa zic, sa stie sa diferentieze. Desi pana acum toti care l-au luat in brate erau oameni buni.
Cteodata si Alex transpir si ii apar punctulete rosii pe ceafa si gat. Dar trec repede, dupa baita, il mai dau si cu Bepanthen. Alaltaieri s-a iritat pe fundulet, adica pe solduri, dar vd ca i-a trecut deja.
Noua au inchis apa calda, asa ca fierbem apa toata ziua.
Gata, am plecat!!

alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:



YAEL! Pt. maine... -pt. ca maine nu am sa pot intra pe net!
Multa sanatate!

La fel si pt. Andra, care e nascuta in aceeasi zi cu Yael!

si pt. sarbatoritii de astazi! Multa sanatate!!!


ciuf: Izzy, sa-ti traiasca si tie comoara. MULTUMIM! E o dulceata. E nemaipomenita poza cu Yael si Nuni. Are niste ochi superbi. Apropos, e culoarea stabilita sau tot in schimbare? CRED CA TE REFERI LA NUNI (BAIETELUL, NU? NU CA YAEL A MEA -FETITA, IN ALB- N-AR AVEA OCHII CEI MAI FRUMOSI!) -ASA SUNT OCHII LUI! SI A LUI TA-SU

POZE!
5 LUNI: http://community.webshots.com/album/141806076eocjbs
6 LUNI: http://community.webshots.com/album/154824016XYDEZP

Va plac?

Cu drag,
Izzy si Yael (7 Luni MAINE).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumim celor 2 Laure cu pompitele ... am sa confirm cand o primesc.

Noi azi vrem sa mergem la o gradina zoologica, una super mare, care se intinde pe cateva hectare, Safari Parc ii spune, unde poti sa si mangai animalele (evident, nu leii sau tigrii), sunt curioasa cum o sa fie.

Va las, ca ma apuc sa spal putin si apoi sa ii pregatesc geanta lui Matei de plecare.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fara sa provoc vreo cearta, Zeeva, ar trebui totusi cu curaj sa specifici ale cui erau "INTEPATURILE" acelea de care vorbesti.
Am observat de vreo 6 luni o chestie pe aici, ca atunci cand totul e bine si copilul tau n-are nici o problema, e sanatos si vioi, toate astea starnesc o oarecare rautate din partea altora, dar atunci cand ai vreo problema, gata, esti bine venita in clubul mamicilor.
Asta e, dar din fericire sunt fericita ca am asa copil!!!
Multa sanatate tuturor!



alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Bai fetelor, imi suna mie un pic a un puisor de galceava? Da-o moasa-sa de treaba.
Fiecare isi creste copilul dupa cum pofteste.
Puiul meu mananca cam ce mancam noi. Ce-i drept mancam un pic mai dietetic.
Ieri ingurgitam de zor la un strudel cu mere si a venit la mine pofticiosul. Pai ce sa-i fac? Sa nu-i dau? Erau mere rase cu scortisoara si stafide. Si mama-mama ce i-a mai placut!
Aseara il aveam in cada cu mine, il spalam si barbatu-meu ii pompa gratar de pui. Venise in treacat la noi in baie infruptandu-se dintr-un cotoi de pui. Ce sa-i faca? Sa nu-i dea? Ca cica nu e bine sa-i faci baie cu burtica plina. Nu mi-a vomitat niciodata.
Eu nu am avut nici o problema cu al meu puiut. Si dupa cm am spus mananca cam de toate.
Asa ca fetelor, lasati supararea. Ne crestem cum stim copii. Forumul asta e sa ne sfatuim, sa ne ascultam problemele, nicidecum sa invidiem (ceea ce, sincera sa fiu, nu mi se pare) sau sa ne legam unele de celalalte.
Noi manana avem imbarcarea via Ro. Ma gandesc cu groaza ca tot drumul va dura 24 ore. O sa innebunesc. Daca nu va mai scriu inseamna ca s-a intamplat ceva cu mine. Doamne, ca ce prostii vorbesc.
I-am luat lui Luca mancare la borcanase (pui cu vegetale, broccoli cu pui si orez cu fasole verde) ca sa-l hranesc pe avion, plus lapticul de rigoare.
Adameasca, is din Craiova mai. Si eu, si barbatu-meu. Imi pare rau ca nu pot sa va intalnesc si eu. Traiasca webshots
pentru toti puiutii nascuti azi, maine si in zilele viitoarelor doua sapt. (cat sunt eu plecata).
Vikinga, multumesc mult de tot pentru pompita.
Laura, multumesc mult pentru expediere. O sa-ti scriu cand ne intoarcem. O sa punem hold la posta.
Va pupicesc si o sa va duc dorul mult de tot,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

DAVID a inceput sa aiba adevarate "crize" de personalitate.
Daca ii luam din mana un obiect pe care il tine incepe sa "urle" pina il dam inapoi!!!!
Daca il luam in brate atunci cind el vrea sa mearga pe jos tinut de manute "tipa"!!!
Daca nu il lasam sa puna mina unde vrea de asemenea!!!

Mariana si DAVID(11.10.2003)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Buna!
Azi i-am facut lui Sandra analiza de singe si de urina. Are anemie , deci de azi inainte 3 luni de tratament cu cite 10pic. de fier pe zi, si cite 10 zile pe luna ,in astea 3 luni ,pikovit.Si se pare ca ar fi avut si o infectie urinara care i-ar cam fi trecut dupa tratamentul cu injectabil( au iesit in urina 9-10 leucocite-pt cine se pricepe).Maine vreau sa duc la analiza si scaun , doar asa sa vedem daca e ok.
Sti-am ca la unele dintre voi v-au chinuit bb-ii cind le-au tras singe, si imi era frica sa nu patim la fel, dar din fericire totul a fost ok, au fost 2 asistente tinere care au avut foarte multa rabdare, i-au nimerit vena din prima , si nici nu se vede vreo urma acum.
Si eu i-am dat lui Sandra capsuni o singura data ,fara simburi, si nu a patit nimic.Dar nici nu i-am dat decit foarte putin.I-am dat si cirese tot o singura data.
Ciuf, si Sandra este pofticiosa ca si Luca. Si ea maninca cam tot ce mincam noi, ca si la noi mincare e mai dietetica.Plus ca de cind am nascut gatesc mai mult cu carne de pui.
Multumin pt urari.
La multi ani !Maia Nicole si Isabel.

http://community.webshots.com/user/sandrapintea Sa ne treceti si pe noi pe lista,daca va rog.

ana si bb sandra(23.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

quote:
Originally posted by alinkav

Fara sa provoc vreo cearta, Zeeva, ar trebui totusi cu curaj sa specifici ale cui erau "INTEPATURILE" acelea de care vorbesti.
Am observat de vreo 6 luni o chestie pe aici, ca atunci cand totul e bine si copilul tau n-are nici o problema, e sanatos si vioi, toate astea starnesc o oarecare rautate din partea altora, dar atunci cand ai vreo problema, gata, esti bine venita in clubul mamicilor.
Asta e, dar din fericire sunt fericita ca am asa copil!!!
Multa sanatate tuturor!



alina si bb Alex(22.11.2003)
http://community.webshots.com/user/alinkava




no other comment

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/rothgross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alina, nu cred ca ai dreptate. poate daca ai mai activa pe aici si ne-ai urmari cu mai mare atentie, ai vedea ca nu e chiar asa. dar daca ai chef de cearta, zau, las-o mai moale, nu te descraca pe noi, ca nu avem nici o vina. Nimeni nu are dreptul sa condamne pe nimeni ce face cu copulul propriu si personal. Forumul exista pentru a ne impartasi experientele traite. gata, am pus punct discutiei.

Ciuf, drum bun si multa sanatate!

Davidutza, bine ai venit in clubul mamicilor cu pitici cu personalitate. :))

Am fost azi la doctor: nu are nici o boala eruptiva, e doar o iritatie urata de la caldura... Mai, da' are bietul la bubitze pe el... Insa se pare ca nu-l deranjeaza. Gatul e in continuare incarcat, asa ca ii mai dau antibiotic. ce va ziceam eu ca nu-l dor maselele cand ia antibiotc? Asa e, nu a fost doar o concidenta. Azi noapte a dormit tun. Numa' ca in seara asta mi-a facut o mare "bucurie": a tusit un pic, si a vomat in 2 jeturi puternice tot ce a mancat.. Apoi nu a mai vrut nimic, asa ca s-a culcat cu stomacelul gol... Sper sa nu o luam de la cap cu vomatul de la gat, ca ma impusc.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput