Ce gatim azi??? (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Eu azi fac ciorba de perisoare si sarmalutze ,asta mi sa cerut.....simplu ca Buna ziua maine mai vedem noi....poate face sotzul meu si scap eu de gatit pentru pentru maine.

Fabya

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ieri ciorbita de perisoare si tocanita cu ciocanele de pui.
Pt maine ma mai gandesc.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodika spune:

Am avut ciorba de perisoare si musaca.Voi gati salata de vinete ,ciorba de rosii si pui la cuptor

La cap.deserturi stau prost ,mai bine cumpar.Inghetata sau praj.cu fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Astazi am avut paste cu carnita de vita si ciuperci cu smantana si salata de dovlecei si maine fac gulas.

andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fish spune:

iaca...pic si eu pe-aici...frecventez destul de rar site-ul asta, din motive de lipsa de timp, insa sunt o "fana" a gatitului, desi nici pentru asa ceva n-am asa mult timp...
ieri am gatit ciumperci cu smantana si tzatziki, azi...inca nu, am cumparat de la Aldi niste "surogate" de mititei, care se numesc "cevapcici", am impresia ca sunt de origine greceasca...astept sa mi se trezeasca berbantu' si sa incingem gratarul, sa dam pe spate vecinii de alaturi,care m-au astenizat deja cu muzica lor...
...asta, daca n-o ...ca doar sunt in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Deci, deja am bagat la batuca : felul intai: salata de cartofiori cu carne si legume si muratura(direct cumparata de-a gata) cu putzina painica.Felul 2:aripioare de pui cu mirodenii la cuptor + cartofi noi taiatzi felii fiertzi si stropitzi cu unt + condimente + ceapa+ putzin ulei.Felul 3: inghetzata barbatu-meu si eu o berica...ca deh...asa-i la noi in familie..
Deja m-am ingrasat 3 kile, dar nu-i bai.
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Supa de rosii....iar pentru felul doi poate iau de pe forum vreo idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

cica ii zice pui mexican(am mancat intr-un restaurant si am facut si acasa si ma apreciaza copilul meu ca : "mami, ce desteapta esti tu, ca faci mancare ca la restaurant" ) :
-piept de pui - taiat fisii cam de marimea unui deget (normal) , condimentat si prajit in tigaie de teflon fara ulei
-rosii tocate si fierte nitel cu ceva vegeta
-ardei taiati fisii cat degetul, ceapa micuta taiata in 4, o cutie de fasole cu bobul mare(conserva) - astea nu se prepara termic
Se amesteca toate intr-un vas, se pune sosul de rosii deasupra si se mai lasa acoperite cca 30 minute.
Pofta buna!
Diana de la Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Ciorba ruseasca, e buna pt periaoda asta ca se paote manca si rece (mi-e asa imi place).
Ieri am mancat peste: crap caras si somn, pt ca sambata a fost omu' la pescuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

DianaMaria buna idee.
Merci..

Alina.

Mergi la inceput