Ce gatim azi??? (2)
Raspunsuri - Pagina 6
slakje spune:
Vad ca totzi va datzi pe mujdeiuri...imi facetzi pofta ingrozitor...mai oameni buni dar cum facetzi sa treaca mirosul...sa putetzi merge linistitzi la serviciu...avetzi vreo solutzie miraculoasa?Caci in timpul saptamanii e cam greu mancatul de mujdei..
Spuneti-mi si mie caci pofta mi-atzi facut gramada.Si eu una as manca mujdei ca-i bun si FOARTE sanatos dar nu-mi permit, si-apoi nu-mi permit nici sa-mi trimit barbatul la servici dupa ce mananca mujdei, oricate apa de gura si pasta de dintzi am folosi tot se simte.
.
mcm spune:
Week-end-ul trecut am iesit la gratar cu rudele. Am avut ceapa si usturoi in meniu. Matusa spunea ca daca mananci si ceapa si usturoi nu iti mai miroase gura. Greu de crezut dar adevarat, asa am procedat si n-am avut nici o problema cu mirosul.
Ca sa revenim la topic: tocanita de dovlecei, aripioare pane, salata de varza. Si in plan: chftelute de dovlecei cu branza si bors de dovlecei. Imi plac mult dovleceii...
Sanatate!
lauracatu spune:
na ca ma bag si eu!
Pentru usturoi, bunica zicea sa rontai putin patrunjel proaspat dupa ce mananci usturoi si nu se mai simte mirosul. Asa am facut si io, da, nu se mai simte pe moment, dar revine mirosul pe parcursul zilei, ca stomacul il are de digerat inca.
Eu sunt nouta si nu m-am bagat sa scriu pe forum, numai am citit, dar la bucatarie nu m-am putut abtine, ca imi curgeau...Plus ca imi place sa gatesc, chiar in seara asta am facut o tarta cu mere si caise, cu aluat foietat, de sotu a mancat jumate!
la amiaza, salata cu legume, ton si maioneza, foarte racoritoare.
va pup, fetelor
Catu Laura
alma spune:
Usturoi mananc doar seara sau in weekend, cand nu plec pe undeva. Ma spal pe dinti seara si dimineata si sunt ca noua, mirosul dispare !
Ieri am petrecut ceva timp in bucatarie si-am gatit:
Bors de zarzavat
Pilaf bulgaresc
Budinca de macaroane cu branza
http://community.webshots.com/user/freediaro
Corina spune:
Azi la prinz,omleta cu sunca si cascaval si pireu de cartofi.Desert,pere!!
Pentru deseara nu am nici o idee,dar ma gindesc la o pizza sau un kebab!!!
Corina si Anna nazdravana!!
nadina spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Nadina,scrie-ne te rog reteta de la mancarica de ardei copti.
Pupici!
alina
Scuze, nu am mai avut acces la internet de cateva zile.
Iei 8-10 ardei grasi,frumosi, ii speli, usucu si coci. Ii pui intr-u cratita cu un propsop de-asupra sa stea in abur ca se decojesc mai usor.
Intr-o cratita incapatoare pui putin ulei, 1 ceapa mare taiata solzisori si lasi f putin pe foc, nu prajesti ceapa, doar sa o ia un pic caldura, adaugi 2-3 rosii mari curatate de coaja si taiate cuburi mici si ardeii. Adaugi apa, nu foarte multa si mai fierbi 15 minute la foc mic.
Pofta buna!
Nadina
CRISMIR spune:
fetelor...eu am gatit supa cu taietei,iahnie de fasole cu cabanos,salata de beof si salata de conopida cu maioneza... la burtici si bebelusi sanatosi la toata lumea...paaaaa! Mirela
mirela Stoia