Intrebam, cautam - ordinea sa o pastram :):)
Raspunsuri - Pagina 21
justasmallkiss spune:
Fetele ma ajutati va rog cu o reteta de prajitura negresa?
Va multumesc mult!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
Dorsilia spune:
cine stie daca la 5 luni se poate pune si ceapa in supa bebelusului? sau telina, conopida, dovlecel?
merci
lia
justasmallkiss spune:
Eu i le-am pus Lia si telina,conopida si dovlecel si nu a avut nici o problema...
Ceapa nu i-am pus,dar am pus praz ca avea gustul mai dulceag...dar poti incerca sa pui putina...
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
justasmallkiss spune:
Toate Lia...ii dadeam in sticla de lapte...ii pasam toate legumele la robot si i le subtiam putin cu supica si ii dadeam sa pape cu biberonul la care i-am facut gaura mai mare!
Mie nu imi manca bine laptele si am inceput devreme cu supica de legume,inainte de 4 luni pt ca o manca f bine....
Daca cu laptele ma chinuiam sa ii dau 80 de grame de imi ieseau ochii,pireul in sticla il manca fara sa traga aer, cam aproape 300 de ml!!!
Poti sa ii dai linistita si telina si conopida pasata.Daca ai gasi si brocolli ar fi bun... se spune ca are f multe vitamine..
Daca se stramba la inceput,pt ca nu e obisnuit(a) cu gustul,poti adauga in sticla o masura de lapte praf!
IOANA
http://delialaryssa.fotopages.com/
columbiana spune:
Buna,
am o rugaminte, unde as putea gasi retete cu brocolli? este ieftin la noi, bogat in vitamine si eu...nu stiu cum sa-l gatesc; basca ca l-am cumparat deja:)) si nu vreau sa-l mai arunc;
multumesc,
Ana
Cornelia spune:
Va rog, nu stiu daca este pe undeva, dar as vrea si eu reteta la rigatoni al forno. Poate a scris-o cineva vreodata. Am cautat in cartea de bucate si nu am gasit. Daca nu e, sa creez un subiect nou?
Multumesc
Cornelia (22 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
emaaimee spune:
Reteta sarmale
1kg carne tocata porc,jum cana de ceai cu orez,o ceapa,o conserva de rosii(400gr),cimbru,vegeta daca folositi sau sare.
Calesc in putin ulei ceapa tocata,cand e sticloasa adaug si orezul,mai tii putin pe foc amestecand continuu.
Intr-un vas amesteci carnea cu jum conserva de rosii in suc,adaugi ceapa cu orezul,condimentele dupa gust.Apoi spor la in fasurat in vita sau varza(eu cumpar varza murata sau frunze de vitain saramura)!Poti sa oparesti varza in prealabil,daca nu ai de unde sa cumperi.
Pe fundul cratitei se pune varza tocata/frunze vita cat sa fie acoperit, se pun sarmalele si restul de conserva de rosii si se acopera cu varza tocata/frunze de vita.Se pune apa un pic peste nivelul sarmalelor,foi de dafin,boabe de piper negru si iar putina sare.Se fierb la foc mic o ora,o ora jum.Se pot pune direct la cuptor.Mai gusti dupa o ora si iti dai seama cat mai au de fiert .
Ejoy!