haideti ca ma bag si eu sa va zic ce stiu. Una dintre surorile mele a nascut acolo, nu stiu numele medicului, dar a avut o moasa super draguta. In prima zi a stat in camera cu alte 3 fete, fara bebelusi, iar de a doua zi au mutat-o intr-o rezerva, probabil la cererea ei, nu a cotizat prea mult. Acolo era cu bebelusul. la bebelusi era o asistenta foarte dragutza, ne-a aratat nou nascutul, ne-a vorbit frumos, ne-a aratat rezervele in care avea sa stea sora noastra....si am observat ca mirosea a dezinfectat. A zis ca tocmai terminasera de facut curat acolo. Nu arata cine stie ce, dar era curat.
Mie spitalul mi-a provocat o stare de lesin aproape. Era gol, luminile stinse, ea a nascut la 6 seara, in ianuarie, deci afara era intuneric. Nu te lasau sa urci sus decat cu halat, ceea ce mi se pare o idiotenie, ca alea numai curate nu erau, si oricum, nu aveai voie decat pe hol, la scari. Acolo era sala de nasteri......cu niste usi ciudate.....in fine, erau mai multe sali de nasteri in acelasi loc, in spatele acelei usi. Sa fiu sincera, mie mi-a dat impresia de abator...m-a speriat tare si mi s-a facut rau. Si atunci am hotarat ca nu voi naste in Romania. Dar probabil atmosfera aia de cladire parasita, care era acolo, a contribuit cel mai mult. Urat. Nu stiu sa fi fost probleme, ea a fost multumita.
Nastere usoara fetelor!
Ancuta &
Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family