spitalul Filantropia
Ce parere aveti de dr.HAMID Ayatollahi?
Urmeaza sa nasc cu el peste trei saptamini, si as vrea detalii despre spital.Multumesc,
JOJONEL si bebe Freddy
Raspunsuri
lili spune:
Draga mea,
Parerea mea este ca esti pe maini bune..Eu am fost foarte.. foarte multumita.. la orice ora raspunde la telefon, a fost unul din cei msai buni studenti la facultate ( stiu din surse sigure), a enit la ora 2 noaptea de la Moeciu unde era plecat cu familia in concediu ,si a fost singurul medic care mi-a spus exact care este cauza pentru care pierd sarcinile, a plans alaturi de mine si intai de toate e OM.
Eu am fost la multi medici super cunoscuti.. dar care nu aveau timp de mine cu toate ca le-am bagat in buzunare o gramada de bani..si nici macar nu incercau a ma ajute in vreun fel, nemaivorbind de faptul ca atunci cand aveam nevoie de ei nu raspundeau la telefon.
Despre Filantropia.. asistentele sunt cam ciudatele ( doar unele dintre ele.. ) dar cu bacnota de rigoare.. merge.. oricum nu sunt mai rele ca cele din alte spitale..La bebelusi sunt conditii bune si din cate stiu eu medicii se implica...Am inteles ca sunt si niste rezerve dar.. nu stiu preturile...
Te pup, nastere usoara si bebe sanatos si frumos..
Lili
jojonel spune:
Multumesc frumos pentru info,eram putin nelamurita.Eu am fost urmarita pe perioada sarcinii de
dr.CHIROIU de la MUNICIPAL,dar acum e si ea insarcinata, si riscam sa nu ma poata asista la nastere. Pe de alta parte, nu eram prea incintata de ea ca medic,trebuia sa-mi recomande unele analize pe care nu le-am facut,n-aveam de unde sa stiu, si m-am lasat la mina ei:)).Ca om, este distanta si rece, isi ia bacsisul fara sa-ti explice mare lucru.Noroc ca pina acum am o sarcina usoara si fara probleme.La dr.HAMID am ajuns la recomandarea cuiva, si mie mi-a placut f. mult, e amabil si cald sufleteste, sper sa pot sa nasc cu el si apoi o sa povestesc cum a fost.
Jojonel si bebe FREDDY din burtica (37 saptamini)
diana904 spune:
oufff ce ma bucur ca am gasit subiectul asta...eu merg azi prima oara la Dr. Hamid si cam am emotii ( m-am prostit la batrinetze parca as fi la primul control
)
cris1511 spune:
Si eu am fugit de dr. CHIROIU (acum SECARA)dupa ce la ultimul control de 7 luni m-a cam expediat ca o astepta sotul.Asa ca am ajuns tot la un dr de la Filantropia , dr. ILIESCU, cu care am si nascut si am fost f. multumita.
Spitalul e cam jalnic, asistentele , ca peste tot, si mai bune si mai rele, dar am avut parte de o moasa tinerica si tare de treaba.
Nastere usoara,
Cristina
Daniela_Gina spune:
Si eu urmeaza sa nasc tot la Filantropia (DNP - 23 nov) cu d-na Dr. Chisleag. Din cate am vazut eu in cele cateva scurte vizite pe care i le-am facut d-nei Dr. la spital, drept sa va spun... nu mi-a placut deloc atmosfera (cel putin acolo, la parter, unde am avut eu treaba). Dar eu tin neaparat sa nasc cu dr. Chisleag pentru ca dumneaei m-a urmarit pe toata perioada sarcinii si ma gandesc ca e mai important medicul decat ambianta (pentru maxim trei zile cat sper sa stau acolo...)
De altfel, daca cineva cunoaste amanunte referitoare la rezerve, sala de nasteri, curatenie, orice fel de tarife: tarife rezerve, tarife pentru asistente, eventual nume de asistente (ma intereseaza in special cele dragute, ca sa le caut si sa le "angajez", daca se poate spune asa
, dar puteti sa mi le semnalati si pe cele nesuferite ca sa le evit etc). Orice informatie referitoare la maternitatea Filantropia si respectiv, la personal, ma intereseaza in mod deosebit.
Va multumesc,
Daniela, DPN 23 nov.2004, Dr. Chisleag - Filantropia
FELIS spune:
Am scris un mesaj dar am creat din greseala subiect nou. Deci revin cu mesajul la locul lui langa celelalte: urmeaza sa nasc la Filantropia cu dr. ILIESCU. Ca medic mi s-a parut de treaba, dar mai multe nu stiu. Ma alatur si eu intrebarii de mai sus: cine poate da relatii de orice fel: tarife (de la asistente, moase, pana la dr. pediatru... ?...)cand si cum ?... Sunt la prima nastere. DPN 12.12.04 . Multumesc
Moss spune:
felis, si eu urmeaza sa nasc la Filantropia cu Marian Iliescu, pe care il cunosc de 6 ani si in care am foarte mare incredere. In plus, si ca om este extraordinar !
Este medicul meu de 6 ani si am avut cu el o operatie pentru un chis ovarian. A fost un medic excelent si nu m-a taiat ( ca la o operatie normala, desi chistul era maricel ) ci mi-a facut o celioscopie ( deschizatura mica, cat sa incapa o tigara, in partea stanga si o mica incizie la buric ( care acum, dupa 4 ani nu se mai cunoaste in proportie de 99 % ) !
Eu sunt relativ hotarata sa nasc prin cezariana si i-am marturisit dr. intentia mea. Mi-a placut foarte mult atitudinea lui pentru ca nu a fost nici pro si nici contra. El mi-a marturisit ca cea mai buna alternativa este nasterea naturala cu aneztezie peridurala dar ca el va tine cont si de parerea mea si vom lua impreuna decizia cea mai buna. Urmeaza ca peste o luna ( cand voi implini 8 luni de sarcina ) sa avem o discutie mai larga in care sa punem " pe hartie " avantajele si dezavantajele ambelor variante.
Ref. conditii la Filantropia nu stiu mare lucru ! Stiu ca exista niste rezerve mai decente, unele cu 2 paturi, TV + aer conditionat + baie proprie + frigider si costa aprox. 500 mii / patul si altele cu 3 paturi in camera + baie si TV care costa 300 mii / patul.
Din cate am inteles ( am o prietena care a nascut anul trecut acolo ) conditiile la bebelusi sunt excelente. Medicii sunt foarte buni dar asistentele, ca peste tot, lasa de dorit.
Cand am avut operatia de chist, medicul meu m-a internat direct la Reanimare, unde conditiile foarte bune marturisesc ca m-au surprins. Asistentele, datorita faptului ca se stia ca sunt pacienta lui Iliescu + datorita faptului ca sotul meu cotiza pentru fiecare amanunt , se purtau excelent cu mine. Medicul meu venea la mine foarte des dupa operatie si tot el a fost cel care mi-a scos firele..
am fost foarte multumita atunci, desi am avut ceva probleme din cauza anesteziei generale la care sunt decisa sa renunt chiar daca voi naste prin cezariana.
Eu voi naste intre 1-3 Noiembrie, asa ca putem tine legatura.
Apropo, ce analize ti-a dat sa faci ?? Ti-a spus sexul lui bebe ??
Cum ai ajuns la acest medic ?? ( hai ca te-am zapacit de tot )
tuturor 1
cristina 29 saptamani + 6 zile DPN 1-3 NOV , Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani + 15 kg
Moss spune:
postez si aici acest mesaj, in cazul in care admin. v-a scoate celalalt topic !
jojonel, din mesajul tau inteleg ca ai nascut prin cezariana ??
cum ti-ai revenit dupa operatie ??
in sala de operatie, sa inteleg, ca erau: medicul principal, medicul secund, medicul anestezist, moasa, neontologul, si cate asistente ??
ai ales tu sa nasti prin cezariana sau din motive medicale a fost necesara o astfel de interventie ??
iti doresc sa te bucuri de bebelusul tau ( e fetita sau baietel ? ) si sa-ti aduca mult noroc !
cristina
FELIS spune:
Moss. Multumesc mult pentru raspunsul detaliat. Azi intrand prima data pe site, si nestiind foarte bine sa-l utilizez am creat din greseala din nou subiectul cu Filantropia. Ti-am lasat si acolo un mesaj si apoi am vazut ca mi-ai raspuns aici.
Eu am ajuns la dr. Iliescu la recomandarea unor cunostinte. Am fost la consultatii la cabinetul lui lunar de la 6 saptamni cand mi-a confirmat si sarcina. Mi s-a parut de treaba. La intrebari raspunde daca il intrebi, daca nu, sfaturi din proprie initiativa nu da.
Da, mi-a spus ca voi avea baiat (100%) dar nu la ecografia de la cabinet. Acolo am fost si mia spus (la 17 saptamani) ca nu se vede clar. L-am intrebat de ecografia tridimensionala (cum am zis:daca nu-l intrebam nu mi-ar fi zis singur). Mi-a zis ca nu e obligatorie dar e bine sa fie facuta. Am facut-o tot la el dar la spital ( a fost singura data cand am intrat in spital). Ecografia se numeste "de morfologie fetala" si se face la sfarsitul saptamanii 20.
La aceasta ecografie mi-a spus sexul cu toata precizia.
La mine a aparut intre timp o mica problema: sotul nu avea grupa de sange si a facut-o tarziu (cand eram eu in saptamana 21, iar rezultatul l-am luat in sapt 22): AII cu RH negativ. Eu am 01 cu pozitiv. Am fost la dr. Iliescu si m-a trimis sa fac dozare de anticorpi la Institutul de Hematologie ( fara alte amanunte).
El nu mi-a dat sa fac analize. Mi-a dat doctorul de familie si dr. Iliescu s-a uitat pe ele.
Sigur ca vom tine legatura. Multumesc,
30 ani, sapt. 24, +10 kg.