Si io mi-s o mare mancacioasa la serviciu.
In fiecare zi am mancare gatita (ori de acasa, ori de la firma de catering) plus legume (in special imi place sa rontai morcov crud, cand se poate bineinteles) si fructe...daaaaaaaaaaa fructe la greu, seminte decojite, iaurturi,covrigi..depinde Nu va ganditi ca le iau toate astea intr-o zi. Nu sunt adepta sandvisurilor!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Buna la toata lumea!
Pana acum cateva zile,nu mancam mare lucru pe la serviciu.Mai bine zis,mancam ce apucam : biscuiti,fornetti,chips-uri,iaurt si mai rar cate un sandwich de pui cu de toate in el cumparat de la un Fast Food foarte curat ( de obicei sunt tare scarboasa la mancare ).
Dar...pentru ca exista si un DAR...pentru ca acum sunt insarcinata in 18 saptamani,simt nevoia sa mananc mai sanatos si mai mult.Nu,nu mananc pt doi,dar bebele meu cere totusi si el ceva in plus. Asa ca astazi este prima zi in care mi-am luat un pachetel cu mancare mai consistent (programul meu de lucru este 7-14 ): o cafeluta decofeinizata, biscuiti cu crema de ciocolata, un iaurt danone natural mic, paine, cascaval,salam de sibiu,ardei gras si favorita mea Salata de varza alba cu otet,ulei,un pic de marar si piper
Sper ca nu am facut pofta cuiva (imi cer scuze daca vreo graviduta a citit), dar am simtit nevoia sa va spun si ce pap eu astazi la "scarbici"
Pofta buna si sa nu va ingrasati !
Claudia 18 sapt, DPN 5 dec.