Ce mancam la servici

Ce mancam la servici | Autor: Pucku

Link direct la acest mesaj

fetelor ce va mai puneti pachet la servici?

ce mai punetzi in sandwich-uri sa fie diferite si mai gustoase?

eu in fiecare zi tre sa-i pun sotului pachet si am intrat in criza de inspiratie, nu prea mai stiu ce sa gatesc ca sa-si ia si la serviciu...

Pupici

Corina si Stephanie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

da-i supa/ciorba la pachet :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noni930 spune:

Da, buna intrebare! Eu m-am plictisit de Lean Cuisine, dar nici nu vreau sa pierd prea mult timp dimineata facind pachetul. Mai bine dorm 5 minute in plus.

Hai sa scriem aici ca si la subiectul cu "Ce am gatit azi".

Sandwich-ul pe care l-am facut saptamina trecuta arata asa:
pita bread pocket (whole wheat) in care pun: pasta hummus, putin morcov ras deasupra, sunca, citeva fisii de ardei gras stropite cu salad dressing (cum cade din furculita). Se face rulou si se da la frigider. E OK preparata si de seara.

Combinatiile sint nelimitate, in functie de ce aveti in frigider: o frunza de salata, niste friptura rece de la cina, ton din conserva, resturi de legume inabusite sau crude. Si se asezoneaza cu sosuri pentru salata sau pentru legume (dip).

Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Noua ne place combinatia asta:
invelite in pita, bucatele de carne de pui (puiul facut la cuptor), castravete taiat fasiute (crud sau murat), salata si maioneza (ketchup).

Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro

Mergi la inceput

Idei si retete (in engleza):

http://www.fabulousfoods.com/features/brnbag/brnbag.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns schuster laura spune:

Fetelor si eu fac sandviciuri pt. sot si baietel la scoala si sincer v-a spun dimineata imi este si mie greu de aceea le fac de seara.

SANVICIURI A LA LAURA

-chifle s-au ori ce fel de piine,
-unt s-au margarina pt uns,
-frunze de salata verde,
-mezeluri si salamuri la preferinta,s-au sunca caizer taiata in buc.
-s-au cascaval sau alt fel de brinza,
-un ochi bine prajit cu caiser,
-deasupra morov ras si putina maionaza cu grasime
redusa.
(niciodata salata cu doua feluri de legume),
-se pot folosi si legume murate dar taiate
si zvintate intr-un servetel.
-snitele de tot felul,
-sau pizza facuta de mine in forma de melci este
buna si rece
-sau din cind in cind ii mai spun sotului ca are zi de post negru,am glumit.
TIPP:
-salata se tine si pina la 10 zile in frigider daca o spalam
si cu apa pe ea o punem intr-o punga la frigider.
-eu cumpar ca.1kg de morcovi si ii rad si la
frigider se tin pina
peste 2 saptamini.
-la salamuri s-au mezelurile cu continut de grasime
mai redicat este de preferinta sa puneti in sandviciuri muraturi.

schuster laura

Mergi la inceput

Pe o tortilla se pun frunze de salata, guacamole (reteta la subiectul despre avocado), brinza telemea (feta) sfarimata, ou fiert si taiat cubulete si se ruleaza.
Avocado nu trebuie facut pasta omogena, ca sa nu iasa guacamole prea moale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bey ma lasati?
Cand aveti voi timp sa faceti toate astea ca eu trag de mine dimineata si nu stiu ce sa fac mai intai.Recunosc ca mancam in fiecare dimineata obligatoriu ( e cea mai sanatoasa masa).

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Eu imi pun obligatoriu in pachetel un iaurt, ca nu iau micul dejun acasa. Pentru pranz, imi iau in folie o felie de sunca, parizer, pastrama, snitel, branza (cas, telemea, Hochland) - ce am in frigider, o leguma (daca am, in functie de sezon - salata, rosie, castravete, ardei gras) si imi cumpar o chifla Graham si imi improvizez un sandwich la serviciu. Mi-e mai usor sa le iau asa, in pungute mici, uneori imi fac si rezerve in frigider la serviciu pentru mai multe zile. Cand am mai mult timp de seara imi pun o salata intr-o caserola (cartofi, sunca, rosie, masline etc - fara dressing, am la serviciu sare, piper si ulei) sau desfac o cutie de conserva de ton si o mananc cu lamaie. De asemenea, in post (cand mi se intampla sa postesc), mai aveam la serviciu si un borcan de zacusca sau tocana de legume. Iar daca chiar nu am timp sa mananc, rontzai un Fibrobar, un baton Nestle Fitness (dar mai rar, ca nu imi permit mai mereu sa le cumpar) sau cateva cuburi de glucoza.
Mai am si varianta de a manca la cantina studenteasca din apropiere, au mancare buna si ieftina, dar bineinteles ca nu avem timp intotdeauna sa iesim sau chef.
Noi avem o bucatarie mica si mai putem varia dar pentru cele care nu au, tot la clasicul sandwich raman.

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by acina

Bey ma lasati?
Cand aveti voi timp sa faceti toate astea ca eu trag de mine dimineata si nu stiu ce sa fac mai intai.Recunosc ca mancam in fiecare dimineata obligatoriu ( e cea mai sanatoasa masa).

Anca

Anca, eu le pregatesc de seara, le pun in gentuta, gentuta in frigider si gelul in congelator.Eu mai pregatesc si snitele cu cartofi natur, sau musaca sau piftelute, crochete, iaurturi...acum nu-mi mai vine nimic in minte.
Dimineata in nici un caz nu sunt in stare sa pregatesc nimic, cu greu imi fac cafeaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Pizza, salata de paste cu legume (no.1 ), spaghete (si alte paste), orez + legume, salata de legume + brinza feta, sandvisuri (in functie de ceea ce este prin frigider), uneori piure+bbq. Apoi baby-carrots, mere (aproape nu lipsesc niciodata din pachet) si dulciuri (ciocolata, prajituri, bombonele). Per total, in fiecare zi am destul de multa mincare la mine, dar ajung tirziu acasa, iar pina la cina e mult de lucru la serviciu, si inevitabil, trebuie sa maninc daca vreau sa-mi functioneze circuitele la parametrii maximi :)

Mergi la inceput