Virsta, anticonceptionalele si sarcina

Virsta, anticonceptionalele si sarcina | Autor: Cocco

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor !
Imi place ceea ce citesc pe-aici, imi place "populatia" prezenta in forum, si de aceea ma infiintez si eu cu ale mele:
am 38 de ani ( si ceva !), sunt casatorita de 1 an cu un barbat de exceptie, ne dorim f.f.f.f mult un copil ( el ma "bate la cap" de vreo doi sa-l facem ), dar pina acum eu am aminat dintr-un motiv care pe mine ma preocupa : nu avem spatiu de locuit - stam cu chirie intr-o garsoniera, baia e mica ( nici o masina de spalat nu putem avea), bucataria ca si inexistenta, iar cu banii...abia-abia ( chirie, intretinere, salarii modice etc ). De curind am hotarit ca e cazul sa ma gindesc serios la un copil- doi ( de cind ma stiu imi doresc gemeni ), si am renuntat la pastile. Am luat 1 an Exluton, apoi 1 1/2 ani Triquilar, cu recomandare de la medic ( fumez, sunt supraponderala ). A fost cea mai buna veste pt. dragul meu sot, care a fost f. emotionat ca m-am hotarit. Acum ne rugam la D-zeu sa ne binecuvinteze cuplul cu un copilutz-doi, cum o vrea El. Nu am alti copii, nu am facut avort, nu am ramas pina acum gravida ( chestie dirijata, nu ca nu am putut ). Sunt sanatoasa, plina de viata, tinara in simtaminte si actiuni ( si sotul meu ma sustine, el are 10 ani mai putin ), nu am istorii medicale neplacute in familie, sunt optimista si pozitivista, credincioasa si increzatoare. Cam asta e starea mea de spirit.
Deci, as vrea sa iau legatura cu mamici sau mamici in devenire de aceeasi virsta cu mine, si cu mamici care au intrerupt anticonceptionalele si apoi au ramas gravide. Ce e de facut, trebuie ceva special facut, ce experiente ati avut, dragelor ? Daca sunt si medici pe forum, poate ma sfatuiesc si ei ( ele)... Azi incep "actiunea" , in sensul ca am intilnire cu un medic obstetrician sa ii povestesc ce am/avem de gind, sa vad ce ar fi facut. pentru ca, oricit de optimista as fi si increzatoare in mine si bebelusul meu, aud atitea povesti, incit nu pot fi ignoranta......
Va pup, va astept si va multumesc. Si un simplu semn de la fiecare din voi e o incurajare pt mine.

Co

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna Cocco,bine ai venit la noi!iti doresc sedere placuta si cat mai scurta la aspirante!
Sfaturi in ceea ce priveste virsta,anti nu pot sa-ti dau,dar iti dau un sfat foaaarte important:Nu te Stresa!Lasa sa vina de la sine,chiar daca nu mai ai foarte mult timp de pierdut,dute la dr,fa ce trebuie facut si sa ne dai vesti bune!
Fara stres!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

bine ai venit Cocco si multa bafta

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna cocco, bine ai venit si sedere cat mai scurta!

nici eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau .... desi daca ma uit pe povestea ta ma regasesc in mare, varsta mea (dar nu si a sotului ), casa, banii, lipsa antecedentelor...

am descoperit dupa analize ca varsta e o problema, dar, stii ceva? m-am uitat pe un site similar din state si acolo fetele peste 40 de ani isi puneau astfel de probleme, asa ca... noi suntem tinere!

este insa un sfat! cauta un medic bun, fa analize tu si sotul (neaparat, nu conteaza varsta), si nu te stresa, dar asta ai mai auzit

vezi ca gasesti pe forum cam toate analizele care se fac, explicate si chiar cu preturi!

ne mai intalnim pe aici, dar nu prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocco spune:

Ma tot uit de cite ori a fost vizionat subiectul meu, si ce putine reactii am primit...
Nu e un subiect interesant ? Astept cu rabdare raspunsuri de la voi, cele in situatia mea.

Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Coco sunt foarte multe fete care doar citesc...nu si scriu ,si de aia...nu o lua personal.

Eu iti spun bine ai venit si ca te admir...ai un mare curaj si te simt foarte increzatoare si optimista, exact starea necesara de care are nevoie sa apara bebelushul.

Asa ca multa bafta!

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Cocco, bine ai venit la si un bb sau doi cat mai repede... poate amandoi o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Coco,in general fetele iti raspund de bun venit si abia cand incepi saa povestesti o problema pt care nu ramai insarcinataa iti vor povesti vrute si nevrute.
La ce dr mergi?Esti din Bucuresti?Daca ai mai citit pe forum fetele care au probleme merg in general la Giulesti la Niculescu.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Corina (coco), bun venit!
Sunt cam in aceeasi situatie (mai putin varsta), eu am 28... dar tinand cont de problemele mele medicale (astm alergic cronicizat, RH negativ, alergii, operatii d epolipoza frecvente) ma gandesc ca nu pot amana prea mult venirea unui bebe. Si eu mi-as dori tare mult gemeni... ar fi ideal... insa uterul meu e micut chiar si pentru un bb, deci ar fi mai riscant cu 2... Ce o vrea Dumnezeu.... sa imi dea macar unul!
Am luat si eu anticonceptionale 3 ani... Mercilon, apoi Logest (cam 6 luni).
Bafta mare, sa ne dai vesti bune cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Bun venit Coco!
Si multa bafta!
Ziceai de gemeni, eu am un frate geaman si pot sa spun ca e super sa ai gemeni in familie! Apropos, si eu imi doresc tot gemeni, de preferat fata si baiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna Cocco, bine ai venit.
Iti urez sa stai cat mai putin printre aspirante
si sa auzim vesti bine de la tine.

Anca

Mergi la inceput