Virsta, anticonceptionalele si sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocco spune:

Multumesc pentru ultimele mesaje...
Pt. gabid : am inteles destul de tirziu ca pe-aici lumea are probleme... credeam ca putem scrie orice legat de copii, sarcina etc. Eu sper sa nu am probleme ( cum nici acum nu am !!!!!!! eu pur si simplu voiam sa mai "aud" experiente similare ), de aceea nici nu am deschis subiectele cu probleme ( pt. ca m-as speria probabil ).Intre timp am fost la ginecolog ( raspuns 1 - da, sunt din Bucuresti )( raspuns 2 - la dr. Liana Ples )si mi s-a parut OK. In afara faptului ca mi s-a impus ( oare a cita oara de catre un dr. ???) sa renunt la fumat... Mi s-a spus ca sarcina nu are legatura cu antibaby, ca din hormonii din pastile , la a 3 -a zi de la ingerare mai ramin 30 %... ori eu le-am intrerupt de 2 saptamini... Si ca oricum analize serioase si amanuntite nu se fac decit dupa ce ramin insarcinata, sau ( varianta 2 ), daca dupa 1 an de increcari nu se petrece nimic... Consultul fizic a iesit OK si am facut si un Babes-Papanicolau si a analiza de secretie pt. eventuale infectii ( asta nu stiu cum se numeste ). Cam atit. Sunt in continuare OK, optimista si am inceput sa ma uit ptin carti despre viitori parinti. Of, toate se refera la renuntarea definitiva la tigara in perioada preconceptiei... Oricum, nu cred ca e o gaura in cer. Si sotul meu ( fumator ) a spus ca el o sa le ruduca si nu va mai fuma in casa si pe mine o sa ma "monitorizeze".
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si gindire pozitiva ! Bunul Dumnezeu are grija de toti !

Co

Mergi la inceput