pentru cei din alte tari

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Americanii ca si Canadienii sant stransi la punga si le place sa compare preturile de la 10-20 de magazine pana ce se decid sa cumpere.

Asta se numeste un studiu de piata si reflexul se formeaza obligatoriu cind pentru acelasi produs gasesti preturi diferite.
In nici un caz nu se poate spune ca e zgircenie.

quote:
Am fost in multe case de americani, si nu prea le au ei cu mileuri si bibelouri...

Tu ai mileuri si bibelouri in casa?
Nu se mai poarta aici din secolul XIX

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Engezii sunt zgarciti si conservationisti!! Nu le place mai nimic. Poate doar iia si tuica!!!
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Soacra mea afost foarte incantata de mileuri.Am mai dat cadouri la familia de aici si farfurii de lemn pictate manual dar cine le-a vazut expuse?!In majoritatea caselor n-am vazut mileuri,bibelouri s.a.Cred ca obiectele sculptate in lemn ar avea priza (gen statuete,masti de pus pe perete).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Acinorev eu cred ca daca ti-ai face un site pe Internet in care sa-ti expui produsele s-ar putea sa ai mai mult succes!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Si noi am facut cadouri multe pe la prietenii canadieni si toti le apreciaza, sunt incintati. Le-au "expus" prin case, deoarece in general nu au fost numai mileuri (sau daca au fost, din acelea mici), ci tot felul de obiecte din lemn, cu decoratii. La unii le-am dat macaturi si cergi, pentru cabana de la munte (se incadreaza perfect in decor), si uite asa mergem noi acolo des
In schimb, e adevarat, daca ar fi sa dea bani pe ele... nu stiu citi s-ar mai "inghesui".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

acinorev, trebuie sa ai grija sa fie de foarte buna calitate, altfel capata aspect de chinezarie.
daca reusesti asta, sunt convinsa ca e o afacere de succes

http://community.webshots.com/user/yasmintarakci

Mergi la inceput