Lenea, ce facem cu ea?:((((

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Cateodata ne luptam cu timpul pentru ca nu ne ajunge... dar nu pentru
ca nu am avut suficient ca sa terminam ceea ce am avut de facut, ci pentru ca le-am lasat pe ultimul moment.
De aceea se spune "fiecare lucru la timpul lui". Da..., stiu la ce va
ganditi acum: "ce poti face azi, nu lasa pe maine, lasa pe poimaine ca poate nu mai trebuie". Ha! Ha!
Dar va raspund: "lenea e cucoana mare"!

Kissssss

Roxxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalexia spune:

Pai zi si tu ca a sta pe DC e mai constructiv decat spalatul geamurilor si gata.Eu lenea asta as numi-o sindromul depentei de DC ...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

apai cind sint la ora sexuala, asa i spun eu acestui sindrom, deoarece in acel moment spun ca ma f... o lene.. (scuzati termenul)ma asez binisor unde mi este mai bine si astept sa mi treaca!!! asta cind se poate, ca altfel ma salt asaaaaa in sila si ma apuc de treaba, desi stiu ca intotdeauna in asemenea momente fortzate toate imi vor iesi pe dos
norocul meu ca nu sint prea dese momentele astea de ..."sex"

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Si pe mine "ma mai trece cite-o lene", uneori o las "sa ma treaca", alteori o combat. Cum reusesc, e simplu: agenda zilnica, din care daca nu le bifez pe toate pina seara, apoi sigur n-as putea sa adorm. Lenea apare in special cind e mai libera agenda, si atunci ma bucur de lene...
Consider esentiala cite o lista zilnica, sa cuprinzi tot ce ai de facut, uneori si ceva suplimentar, care sa duca la o mai mare libertate de miscare la sfirsit de saptamina.

Mergi la inceput