Lenea, ce facem cu ea?:((((
Raspunsuri - Pagina 2
violetzyka spune:
Cand simt ca ma doboara lenea, ma intreb "ce as face daca nu ar exista lenea?" As face x, y, z lucruri,m-as simti cu constiinta impacata ca le-am facut, a doua zi nu mai am nimic de facut si as putea sa fac ceva care imi face placere, etc...Si atunci, asa ma apuca un elan muncitoresc, de nu ma opresc pana nu fac tot ce mi-am propus ! Si ma simt taaare bine ![]()
Donia spune:
Nokia, n-am aflat nici pana in ziua de azi...
Noi sa fim sanatosi... la mine s-a facut seara si m-am saturat de combatut lenea, asa ca am trecut la bere, ca Mamica dulce...

alycia spune:
Mai lenea asta bat-o vina...eu mai triez din treburi si fac numai ce e musai...cum ar fi mancarea pentru cel mik...si noi...in rest ma mai fac ca nu le vad....ma imbat cu gandul ca am timp si mai tarziu...stiti voi vorba aia ..."ce nu poti face azi lasa pe maine ca pote nu mai tre facut!"
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
ralucami spune:
Si eu sufar de boala asta incurabila.
Am pe canapeaua din dormitor un munte de rufe spalate dar pe care nu mai reusesc sa le strang. Barbate-meu le-a poreclit Fuji-san.
Mancare nu prea fac dar pot spune ca pe net stau cu zecile de ore(si asta fara sa exagerez). Sunt zile cand nu mai apuc sa mananc caci sunt ocupata cu chat-ul sau cu forumul sau cu mai stiu eu ce activitate legata de net.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
ralucami spune:
Alina Fuji-san e cel mai cunoscut munte din Japonia. Se remarca prin faptul ca are varful tot timpul acoperit de zapada. Este faima si mandria japonezilor!
Uite aici o pozica frumoasa cu Fuji-san. http://www1.odn.ne.jp/~aaf04490/img/fujisan.jpg
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Sorina-Alexa spune:
Ehee,cine nu are de furca cu doamna Lene?!?!
Eu ma confrunt adeseori cu ea,dar o las sa-si faca de cap,numai in cazul in care n-am ceva urgent de facut n-o inving,in rest..relax!!!!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
http://community.webshots.com/user/sorina1982
Chuny spune:
Nici eu nu ma lupt cu lenea. Pt mine oricum e o lupta pierduta. Pt a fi totusi lenesa, dar si a face ce e de facut am niste trucuri. Dimineata ma trezesc cu o ora mai devreme casa pot bea o ora cafeaua în fata calculatorului. Ca nu pot altfel, dar si pt ca deocamdata joburile mele sunt asa de aiurea. Apoi nu mai fac curatenie generala!!! Nu va speriati! Azi o fereastra, mâine alta, poimâine un raft din dulap. Si tot asa...Imi împart sarcinile si cheful îmi vine mai usor daca stiu ca nu trebuie sa fac prea multe. Si mai e si ronan care e o scumpete de barbat!
Voilŕ! Lenea mea e sfânta! Dar cu folos!
Sibylle
Dena spune:
Uite eu am combatut-o cu ...sotul.
El face tot si eu ii citesc de pe DC ca sa aibe spor. :)
Stiu ca nu de raspunsul asta ai nevoie...
Pai... cred ca cel mai bine iti faci listuta de cu seara pt prioritatile de maine. Si iti propui si un premiu cand le termini. Ai grija sa nu incarci lista ca dai in depresii si iti scade self-esteemul dupa aia. Cel putin pt inceput ia-o mai usurel...adica lasa geamurile, calca numai rufele care trebuie musai calcate etc si nu stiu... pune cumparaturile, gatitul pt cei mici, spalatul rufelor si curatenia in baie si bucatarie...etc..
Fa in asa fel incat programul zilnic sa acopere in decurs de o saptamana ceea ce este ft important si mai adaugi tu si altele pe lista dupa ce iti intri in ritm.
Cat despre DC...e addictiv e drept, dar uite... ti-l oferi ca premiu... seara ...salvezi pt el 30-40 min,iar daca nu termini ce ai pe listuta te pedepsesti si nu mai intri pe DC... sa vezi ziua urmatoare ce zbarnai :))
Spor la lucru!!!
Denisa si bebica din burtica - 26 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
country girl spune:
Eu sunt o persoana hiperactiva dar cand mi-e lene apoi mi-e LENE! D-aia cu majuscule. Si cand mi-e atat de lene, las deoparte toate gandurile negre care ma fac sa ma simt vinovata ca "zboara" casa in jurul meu si ca nu sunt tocmai gospodina gospodinelor sau gradinareasa gradinareselor si LENEVESC cu o carte in mana, ascult o muzica buna, visez cu ochii deschisi sau dorm pur si simplu.
Nimic nu face mai bine la sufletel decat putina leneveala din cand in cand.