Alcoolul, pro sau contra.

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns compi spune:

Daca unii nu ar aminti de cazuri patologice din familie, as rade in hohote la subiectul asta.
E perfect sa bei un vin bun sau o bere rece vara, important e sa nu devii sclavul bauturii.
Trebuie sa te gandesti si la faptul ca acel cunoscut al tau bea dintr-un motiv, si trebuie actionat si asupra cauzei.
De altfel, tot ce e mult strica, nu numai alcoolul in exces.
Ca sa va mai destindeti si sa nu mai fiti asa inversunati impotriva gradelor din recipiente, cititi Hasek (povestirea despre adunarera abstinentilor) sau ascultati un cantec:

Jur c-o sa las bautura
numai cand mi-or coase gura,
cand prieteni n-or mai fi
sa n-am cu cine ciocni.

Hai noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns compi spune:

Abia acum am citit povestea Relianei. Daca nu reuseste sa se lase de alcool macar din dragoste pentru copil, probabil ca e mai bine fara un betiv in casa decat impreuna cu el.
In general femeile depind material de soti, dar un alcoolic va deveni o povara, nu un sprijin. Repet, doar in caz ca el recunoaste ca un bebe nu mai are importanta pentru el si nu accepta sa se schimbe de dragul copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reliana spune:

Ma simt datoare sa va raspund, ca vad ca dragutzele de voi va faceti griji pt mine!!!
Va multumesc din suflet, la toate, problemele noastre au început sa se aline, sper sa tina mai mult!!!

Un An Nou plin de bucurii si impliniri!!!http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16

Mergi la inceput