Alcoolul, pro sau contra.
Raspunsuri - Pagina 4
Reliana spune:
Si eu risc sa-mi pierd casnicia , tot din cauza alcoolului, iar copilul meu sa creasca fara tata!!!
Un An Nou plin de bucurii si impliniri!!!http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
ymellda spune:
CONTRA ALCOOLICI.
Sunt de acord ca fiecare mai bea un pahar de ceva, o bere, o sampanie. Dar sunt impotriva sa devina un obicei in a bea patru - cinci... zece...
Un exemplu foarte ura... chiar tatal meu are o problema cu alcoolul. Pe cand, am un unchi care bea mai mult decat el, dar... cate un pahar de vin la pranz. Este mult mai sanatos.
P.S. Reliana, te rog, incercati sa rezolvati problema, pentru ca e foarte trist. Poate il convingi sa mearga la un psihoterapeut, cunosc pe cineva care a reusit si are o viata super astazi. Stiu ca este greu, mai ales pentru tine, dar si pentru el, dar pentru puiutul tau mai marita sa faci o incercare. Cred ca isi iubeste mult copilul, atunci o sa aiba taria de arenunta. Sunt alaturi de tine.
ANDRUTA mica si mamica ALINA
ymellda spune:
Dodo, dupa cum vezi, alcoolul are o mare legatura cu copii. De fapt, ei sufera cel mai mult, atat din pct de vedere al problemelor din casa, dar datorita celorlalti. Mi-a fost greu sa deschid acest subiect, cum imi era enorm de greu sa-mi vad tatal beat.
ANDRUTA mica si mamica ALINA
Mariaa spune:
Scumpa Reli,nu pot sa cred !!!!!! Tu vorbesti serios ?????
Eu mi-am pierdut tatal din cauza alcoolului si stiu ce inseamna o familie destramata.Draga mea,daca pot sa te ajut cu ceva...orice...spune-mi te rog...imi pare rau sa aflu ca ai asa probleme dar sunt alaturi de tine si vreau sa cred ca o sa gasiti o solutie sa le rezolvati...
Sanatate maxima,Maria pentru Cassy
Rabdarea este cheia fericirii.
Reliana spune:
Fetele, multumesc din suflet! Azi am avea "ultima" infatisare si încercarede a rezolva ceva, desi nu prea cred, bautura a devenit pt el cel mai bun amic, si desi nu obisnuiesc sa ma plking aseara nu am mai rezistat!!! Mai ales ca dupa ce l-am intrebat unde e cel cu care m-am casatorit mi-a zis ca nu are rost sa ma mai întreb ca in 2-3 luni o sa fiu libera... Deci ce sa mai cred? Si culmea ca eu am cresut fara tata tocmai din aceeasi cauza, si mama lui l-a parasit pe taica-su de drept, tot din cauza alcoolului:((((! Cred ca nu mai are rost sa mai adaug amanunte...((((
Un An Nou plin de bucurii si impliniri!!!http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
ylena spune:
quote:
Originally posted by Bobita
Eu una daca as putea as interzice alcoolul, la fel ca si drogurile.
Sa fim fericite
ma ierti ca trebuie sa contrazic. hai sa nu fim mai catolici dacat papa! aminteste-ti ce efecte a generat prohibitia in america: consum ilegal de alcool, contrabanda, etc. ca sa nu uitam ca tot ceea ce e interzis este tentant (pentru unii, evident). dect sa interzicem, mai bine sa prevenim daca se poate
si cum spunea cineva mai inainte, nu alcoolul urasc ci alcoolicii
rainbow spune:
quote:
Originally posted by Reliana
Si eu risc sa-mi pierd casnicia , tot din cauza alcoolului, iar copilul meu sa creasca fara tata!!!
Relly....:(((..imi pare foarte rau pentru tine..nu e placut deloc cind cineva..sau ceva..iti distruge linistea familiei, linistea sufleteasca care...sint atit de importante...offf....viata nu e intotdeauna asa cum ne-o dorim ..si dezamagirile se inghesuie cu gramada de cele mai multe ori...
...doamneee..si sinteti atit de tineri...si aveti si o bebitza dulce..chiar nu-i pasa de ea...???..chiar nu vrea sa te asculte??...
..imi pare tare rau pt voi...si va doresc din tot sufletul sa va rezolvati problema, sa ajunga si el sa vada lucrurile asa cum ar trebui...
Ioana & bebe din burtica (bb Remus, cred)
ani35 spune:
Draga Reliana,nu as vrea sa te descurajez,insa ,din pacate ,viciul alcoolului e teribil.Tatal meu bea de-o viata...mama,biata de ea,a tot sperat ca va lasa viciul asta,dar sunt convinsa ca toate promisiunile lui sunt desarte,ca si toata viata lor ,dealtfel.Asa ca,eu,plecand de acasa si avand acum propria mea familie am zis:alcool NU.E atat de complicat...stiu ca iti vine greu mai ales cand tii la el si ai vrea sa-l ajuti,numai ca e foarte important sa accepte ca are o problema si ca atare,trebuiesc luate masuri.MULT CURAJ ITI DORESC!SI ADA-TI AMINTE CA ORICE AR FI VIATA CONTINUA,NU E MOMENTUL SA COBORI GARDA!
katty spune:
Eu sint PRO, cu conditia sa fie in cantitati rezonabile. Deci, nu bautura ca VICU!! Citeodata, o masa fara un pahar de bere sau de vin nu e masa!! NU?
Catalina+Andrei(bb-5L1/2)