Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

uau, Andrushka, ce frumos... Casa de Piatra!

_
Confidence is the feeling you have before you understand the situation.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Dragilor,

Am uitat sa va povestesc cum a decurs "rapirea din serai", adicatelea mai pe scurt cea a miresei: Rapirea Andrushkai.

Planuisem noi din vreme, eu al meu sot si inca 2 barbati, ca noi furam mireasa. Buuun. Spre norocul nostru, cuiva, nu-mi amintesc cui, ii vine ideea luminoasa ca poate polonezii nu stiu cum sta treaba cu rapitul. Asa ca le explica Andreea, rudelor, inainte de nunta cam ce obiceiuri exista la nuntile romanesti si subtil, lui MArcincu, cam ce se asteapta de la el, recte, rascumpararea sau o viata de "cicaleala" pe tema nerascumpararii.
Toate bune si frumoase, inclusiv mireasa, vine momentul cu pricina...si spre stupoarea noastra, a rapitorilor, unul dintre baieti da inapoi, ca el nu mai vrea. Conclavuri in colturi intunecate, ca si intentiile noastre, amenintari, lacrimi de crocodili..ajungem la un compromis. Doar 2 berbanti fura mireasa, al 3 lea sta sa fie intermediarul rapitorilor cu nuntasii.
Si purced ei spre aceasta nobila (NOT) actiune. O acosteaza pe mireasa pe un coridor si o intreaba sagalnic:"vii?" "Viu" raspunde mandra mireasa..si dispar in noaptea neagra. Se urca in masina si pleaca spre un bar de noapte unde vroiau sa bea o bere si sa faca senzatie cu aparitia miresei. Negociatorul merge in fata nuntasilor si anunta grav:"May I have your attention, please? We have a situation here"..eu zambeam, restul romanilor intuiau si conturau deja zambete, polonezii aprehensivi: "What?What happened?" Cu mare arta negociatorul taie suspansul si ii anunta ca este un obicei romanesc ca mireasa sa fie rapita in noaptea nuntii..si acest fapt tocmai s-a intamplat..el ii are la telefon pe rapitori care isi cer rascumpararea:"1000 bucks and 2 hot polish chicks". Mirele, dezolat ar fi dat si camasa de pe dansul, negociatorul schimba taberele cu viteza demna de scopuri mai bune..si le spune tenebrosilor rapitori ca pretul este inacceptabil, sa mai sune in 2 min cu alta propunere timp in care or sa fie si ei gata cu o contraoferta. Suspans intre meseni(partea poloneze, care rotunjea niste ochi de numa-numa). Neiertatorii rapitorii suna din nou: o sticla maaare de vodka si one hot polish chick, este ultima cerere. Mai jos, anunta dumnealor, nu merg. Take it or leave it. Din nou infidelul negociator, care trebuia sa fie in tabara noastra de hotomani, trece de partea mirelui. Si il sfatuieste sa puna apa in sticla de vodka. Targul se accepta in viteza si rapitorii vin inapoui cu mireasa, nestiind ca sunt pacaliti amarnic. Caci in afara de vodka falsa...groznicovenie!!!! nici vorba de 1 hot polish chick..caci vine o americanca care le inmaneaza gratios sticla de...ehm..vodka. Tradare!tradare! de 3 ori tradare.
Totul se termina cu the best man(el platise, caci mireasa o furasera pana in miezul noptii)aducand mireasa pe un umar.
"Andreea, wrong brother" striga cineva din multime, caci the best man nu era altul decat fratele mirelui.

Cum din stilul cererii de rascumparare am intuit imediat cine ceruse cele 2 hot polish chicks(my hubby)...well am decis ca voi crea o noua traditie..am furat mirele. E drept, am fost mai modesta, am cerut doar un dans cu the best man si un shot de vodka..si am consumat doar prima dfintre cerinte..de vodka am uitat.

http://f1.pg.briefcase.yahoo.com/dolphine_fro

Va pupicesc pe toti si distractii placute..(in sfarsit a venit vara si la noi).

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Andrushka, vin si io cu ceva intarziere si iti urez Casa de Piatra si multa, multa fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Delia, haioasa povestea, multumim. am vazut si eu pozele, PE TOATE (232) :)) si va felicit pentru asa nunta frumoasa, sunt convinsa ca v-ati distrat pe cinste.

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Andrushko,facurati cumva nunta la sala bisericii romanesti?Seamana tare mult cu aia-n care-am facut noi botezul veveritei...

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrushka,

Casa de piatra!!!!! Superbe poze.

Si eu sint casatorita tot cu un polonez (parintii nascuti in Polonia, el aici). E frumos cum se amesteca obiceiurile!!!!

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex3.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Eu vin mereu si citesc dar m-am c-am puturosit la scris.
Andrushca casa de piatra si tot binele din lume!
Eu aseara am avut ceva dureri dar acum sunt un pic mai bine. Maine am programare la doctor si sper sa o mai duc o saptamana ...
Abia astept sa nasc si sa beau un pahar de vin rosu ! Mai vrea cineva?

mamica fericita a unui baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Casa de piatra Andrushka si multa fericire.

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Va rog sa ma iertati ca indraznesc...
Sunt membrul acestei comunitati de ceva timp si va iubesc pe toti si de fiecare data am primit solutii bune de la voi toti. Si de aceea indraznesc sa ridic o problema in fata voastra fetelor din state. Poate ca unele din voi ati ajuns un America cu loteria vizelor si stiti prin ce emotii trec cei care au castigat si isi asteapta randul pentru interviu.
E cazul nostru: AM CASTIGAT! Avem case no.26xxx,am trimis formularele din plicul 1 si asteptam plicul nr.2.
Cea mai mare problema a noastra este affidavit of support... nu stiu multe despre asta si incerc sa ma lamuresc zi de zi pe forumul loteristilor dar... nu cunoastem pe nimeni in State si din cate inteleg eu este necesar la interviu acest formular completat de cineva din State. Nu vreau sa supar pe nimeni dar cine ne poate da mai multe detalii? Va multumim.
DanaR & family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

neata la toata gasca !
la noi ploua si azi stam in casa.(pana ne destelenim si-om merge sa vizitam ceva).Tata pleaca duminica ,azi facem bagaje....Rares ieri a alergat disperat dupa o hugger girl si deja mi-am vazut odorul in toate ipostazele: topit, calarit la propriu(el era calul,ea calaretul).DE cand i-a zis aceasta Barbie ca ea e hugger girl, lui Rares i-a intrat bine in teasta ca ea il place si e topit... in rest toate bune si eu huge...
DanaR,am postat mesajul tau si la subiectul despre DV VISA.2005
ce stiu eu este ca nu iti trebuie asta decat daca nu reusesti sa faci dovada banilor pe care ti-i cer ei.!Sau dovada unui apartament,bunuri,etc.)

Mergi la inceput