MASTURBARE LA BB ???

MASTURBARE LA BB ??? | Autor: CODRUTZAI

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are aproape 10 luni si se masturbeaza, asta mi-a spus doctrita ei. Se intampla de vreo luna dar am crezut ca e ceva trecator, nu e asa pt ca face tot mai des, mai ales in carucior, se freaca si sta ft ft incordata. Am fost cu ea la dr, i-am facut toate analizele si pana la urma are giardia si mi-a spus sa-i dau miere cu propolis. Oare de la asta sa faca asa?
Alta dr mi-a spus ca trebuie sa merg cu ea la psihiatru.
A mai patit cineva asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sumisa spune:

Pai in primul rand aia nu e masturbare. La 10 luni nu constientizeaza organele sexuale si placerea pe care acestea o pot produce. Daca are viermisori sigur o mananca si o deranjeaza. Cu atat mai mult cu cat nu poate sa spuna ce o necajeste si incearca si ea sa se aline cum poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza spune:

Bineinteles ca nu e masturbare,Doamne ce doctori idioti mai exista pe lume.Cum pot folosi asa un cuvant pt un bebe??????!!!!!!!!!
Cred ca raspunsul il ai singura,o mananca pt ca are giardia si e normal sa se scarpine.Nu iti trebuie nici un psiholog ci doar sa rezolvi problema cu giardia.
Iar parerea mea este ca tu ca mama ar trebui sa fi mai atenta cu cuvintele pe care le folosesti la adresa puiului tau.Nu te lua dupa toti tampitii numai pt ca sunt doctori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Buna!Nici eu nu cred in ceea ce a spus doctora ta.Si totusi daca are giardia asta se trateaza cu un sirop numit Zentel din care trebuie sa luati toti membrii familiei sau toti care iau contact cu copilul foarte des;nu stiu daca mierea si propolisul vor da rezultat...Doamne auzi sa te duci la psihiatru? oare ce i-ar spune psihiatrul copilului de numai 10 luni la fiecare sedinta?Saracutul bebe!Insanatosire grabnica si numai bucurii iti doresc bebe Jill si mami!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRUTZAI spune:

Va multumesc pt raspunsuri. si pt mine a fost socant cuvantul dar dr e ft buna, pediatra dr in stiinte si asa a scris si pe foaia pe care mi-a dat-o, un fel de fisa. Adevarul este ca parca e mai mult decat un scarpinat, plange daca o intrerup, desi asta trebuie sa fac, sa-i distrag atentia.Ne-a dat si pt noi tratament. Ne intalnim pe strada cu cineva si ea se uita in gol incordata la max... m-a speriat.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumisa spune:

O fi ea doctor in stiinte da nu ale masturbarii codruta. loool
Pai ce daca tu te scarpini pe oriunde sanatos asa si vine cineva sa te intrerupa iti convine.mai ales daca ai o mancarime de aia de iti vine sa te rupi toata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Nici eu nu cred ca e vorba despre masturbare. Cred ca ar trebui s-o mai consulte si alt doctor.
Si inca un lucru: propolisul, din cate stiam eu, este un alergen destul de puternic.
Multa sanatate si Sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisa spune:

si bebe meu a avut giardia si i-am dat un sirop nimit flagyl este f. puternic si se da f. putin din cauza asta dar a scapat de giardia pt. ca celelalte metode nu au dat rezultat
iti doresc toate cele bune si poti incerca si metode naturiste adica miere de albine cu simburi pisati de bostan si cu nuci pisate ...
la revedre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

si giardia oricum nu da mancarimi ca nu e viermisor. Si bebeii kiar se " masturbeaza" dar e mult mai frecvent la baieti.....si e ceva de genul...cum a zis si sumisa. Dar asta cu dusull bebeului de 10 luni la psihiaatru kiar mi se pare o superaberatie...dar...de ce sa ne mai miram ca doar unii isi duc catelul si pisica la psiholog sa ii trateze de deprimare..nu? :)))))

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

quote:
Initial creeata de CODRUTZAI

Fetita mea are aproape 10 luni si se masturbeaza, asta mi-a spus doctrita ei.
Alta dr mi-a spus ca trebuie sa merg cu ea la psihiatru.
A mai patit cineva asa ceva?

codrutza

Eu nu stiu ce sa-ti spun referitor la mincarimi sau giardia, n-am trecut prin asa ceva ... Dar despre masturbare si psihiatru la bebe de 10 luni perfect normal, chiar ca n-am mai auzit, nici macar pe aceste meleaguri "cilivizate" ... da, intr-adevar incepind cu 4-5 luni bebeii isi descopere organele genitale si le face placere sa se joace cu ele ... dar de aici si pina la masturbare ohoho ... mai, poate doctora ta nu stie adevaratul sens al cuvintului, ia du-i un dictionar explicativ al limbii romane in loc de spaga ...in rest ce sa mai zic : Doamne, mare ti-e gradina si multi nebuni sunt in ea !!!

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Eu am citit, mai demult, e adevarat, ca chestia asta este intr-adevar posibila (cu masturbarea la bebelusi). Chiar era vorba despre o fetita de sase luni. Insa de vina erau cromozomii, daca imi aduc bine aminte ea avea ceva de genul xxx, cand normal era sa aiba xx (iar la baieti xy). Acesti cromozomi fiind raspunzatori de sexul nou-nascutului. Insa, desigur, cred ca asa ceva se poate verifica. Repet normal ar fi xx, respectiv xy. Ar fi bine sa o intrebi pe doamana doctor.
Sanatate si numai bine

ariadna

Mergi la inceput