Bebelusi de ian-feb 2004 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fetelor,
Astazi este o zi mareata !
Am mancat prima supica – morcovel, cartofel, patrunjel (toate, terminate evident cu „el”) si, ca supliment, cateva picaturi de ulei de masline. Ce bun a fost ! Pacat ca la carte spune ca trebuie inceput gradat, ca noi mancam toata oala !!!

Gata, ca fugim la masa noastra de laptic.
,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Am revenit pentru ceva completari:
Ioana Co. – daaaaa, tort, daaaaa… ! Nici noi nu suntem foarte grasunele, dar suntem sanatoase si-i tinem pumnii lui Darius sa se faca bine sa ne jucam cand ajungem la Cluj. Momentan nu venim, dar asteptam tortul postalegeri… !
buli – pentru a-ti rezolva problema cu XP-ul este destul de simplu: bagi din nou CD-ul de instalare, si apoi repari sau reinstalezi in acelasi loc totul, fara sa stergi nimic inainte. XP-ul va butona ce stie el si-ti va pastra toate aplicatiile, inclusiv toate documentele din my documents, asa ca totul nu dureaza decat vreo jumatate de ora.
In rest, nu fii trista – va trebui sa aplici chestia asta destul de des, deoarece asta este „imparatia lui Bill-a-lui-Gatesu” (era sa scriu Galesu ). Sper sa mearga ! Succes !
onix – oau, ce amintiri… Pestera Ursilor, Moneasa, Stana de Vale (inainte de a fi a fratilor Nicola !!!). De, tinereteeee, tinereteeeee... . Fosta-i lele si ai fost !
ad_risnov – noi am vazut artificiile si intr-adevar au fost saracute. La cate amenzi au primit in perioada asta la Prima, fac si ei reduceri unde pot !!!

De data asta chiar am fugit ! La .
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Asa Ane, explica-ne si noua cum procedezi tu cu plaja cu bebitza ca vrem si noi sa mergem, dar mie mi-e cam frica. O tii in apa, cat e de calda/rece? La soare o tii ?


Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna seara si de la noi !!!



La multi ani !!! tuturor sarbatoritilor !!!
Sa creasca mari si sanatosi si voiosi si ...cum or vrea si parintii lor !!!



Noi ne-am efectuat plimbarile de zi cu zi , am papt si am fost cumintel. Si Matei se intoarce de pe spate pe burtica si invers, rade cand vede jucariile - cea mai apreciata este o girafa pe care o papa in fiecare zi -, gangureste toata ziua si noi incercam sa descifram ce spune si ne iubim de numa-numa.


Catalina
- sanatate multa !!



Ioana
cum a fost prima zi la munca ? Pe Arturici i-ai gasit bine? Cate telefoane ai dat astazi acasa ?

Adina
tu muncesti acum toata ziua?

Am vb cu Layla sambata si era la COnstanta la parintii ei. Alexandru este agitat - se trezeste din ora in ora iar pe ea o cam las aputerile. Dr i-a recomandat sa ii dea "putin" diazepam . Eu cred ca doctorii astia-unii dintre ei- sunt cam dusi cu pluta.... Una peste alta el este bine, voios si creste. S-ar putea sa vina in Bucuresti peste o saptamana ca sa ii faca vaccinul de 6 luni dupa care iarasi la CT. Cred ca sta toata vara acolo...ce bine ca are unde !!!

Altfel eu va si va spun noapte buna...pana la urma astazi am reusit sa recuperez orele restante de somn si ma simt mult mai bine. Cat poate face un somn bun...Monica sa te odihnesti da? si multumesc ptr aprecierea facuta vis-a-vis de Andrei !!!

Ramona cu cate kg s-a nascut Andrei de are 8,800 kg acum? Matei are 8,300 kg si 65 de cm. Eu sunt f multumita de cum arata, nu ?

Chiar ca fug la...treaba !!!



Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Maine avem 4 luni si azi am fost la doctor avem 7.700 kg si 67 cm.
Pana acum i-am dat doar piept, am incercat eu de cateva ori sa ii bag in lapte ceriale dar nu i-au placut si am renuntat doar are lapte sa se sature.

Dana si Jessica Sara(15 feb.2004)

http://community.webshots.com/user/ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onix spune:

Multumim pentru urari!
Andra, Andrei al meu care la 4 luni are 8,8 kg si 69 cm s-a nascut cu 4,050 kg si 53 cm. N-am facut nimic decat sa-i dau san pana saptamana trecuta. In primele 2 luni punea in medie 500 gr. pe saptamana si ne-am speriat si noi dar de la trei la patru luni a pus doar cate 200 gr. pe saptamana asa ca probabil se mai calmeaza si el! Nu de alta dar pe langa hainutele din care am iesit foarte repede, mi-e ca-l ajunge pe Alexandru :-) care are 18 kg.
Nu se poate face comparatie pentru ca Alexandru avea la 6 luni 6,9 kg pornind de la 3,4 la nastere si-mi aduc aminte ca eram multumita cu cresterea si arata si manca foarte bine.
In rest ma chinui sa-l mai temperez pe Alexandru (un neastamparat si jumatate) care de dragul lui Andrei si din dorinta de a se juca cu el il streseaza cateodata cu prea multi pupici si piscaturi!
Pe langa tura de 2 ore dimineata la plimbare cu Andrei mai trag una de 2 ore si dupamasa cand merg in parc cu amandoi si-l las pe Alexandru sa zburde in voie sa-si mai consume energia. Noroc cu sfarsitul de saptamana cand mergem la casa socrilor mei la cativa km. de Deva si unde stau amandoi afara toata ziua iar Alex o are companie pe verisoara lui.
Ramona si baietii Andrei (14.02.2004) si Alexandru (5.07.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:



A trecut cu bine prima zi de servici. Nu am sunat deloc acasa.... Dar m-am dus eu la pranz (fac 3 min) si imi propun sa procedez asa cat mai des . La noi la birou obiceiul este ca la pranz sa se iasa in "oras" la masa sau sa se comande aici.
Asa ca voi face economie si voi merge sa iau acasa pranzul in compania minunatilor mei baieti.
Aseara cand am, ajuns acasa de-abia se intorsesera de la plimbare, erau odihniti si haiosi tare. Am rugat bonele sa mearga acasa si am ramas eu singura cu baietii mei.

IoanaCo
Bine ati revenit ! Sanatate MULTA ! (am trecut prin Cluj sapt trecuta si m-am gandit la voi. Imi pare rau ca nu am avut cum sa dau de voi.)

Gata, sa mai si muncim pe ziua de azi. (cu Arturici im fata mea, desigur pt ca poza lor se afla la mine pe birou. Cum altfel.)

Va pupam pe toti!

si LA MULTI ANI celor ce se sarbatoresc azi, Pitici si MAMICI !

Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:



Jessica Sara

sa fii sanatoasa si voioasa


DARAEL, merci de ponturi. noi avem mai multe partitii la comp. pe una xp, pe una 98 si pe una a pus sau vrea sa puna hazbandu' linux. implicit intra sub xp cind il deschid, unde nu-s ce s-a aiurit ca nu mai vede smileis. e mai simplu pt. mine sa restartez ca-s o maaaaaaaare lenesa si ii las pe baieti sa re/dezinstaleze. io creez la computer

Adriana, acu' am vazut ce mai minunatii facusi! brava!! eu am toata stima pentru persoanele cu inclinatii artistice - asta si mai mult fiindca eu n-am
in schimb mama e teribil de talentata si rabdatoare - croseteaza, tricoteaza, coase frumos ... da' eu il mostenesc pe tata ca nici un nasture nu-l cos ca lumea

Mateiu nostru nu se omoara cu ridicatu' in fundic. daca ii ridic eu spatarul la carut e foarte fericit si nu mai vrea jos, da' sa se ridice el de capul lui ... nuuuuuuu ... mai bine face luminarea sau podul ... e mai amuzant gindeste dumnealui probabil ...
da' il las in pace ca s-o ridica baiatu' cind o avea si el vreo curiozitate, nu?


e asa cuminte ... mai ales dimineata, sta cuminte la el in patutz, mai doarme un pic, o lasa pe mama sa navigheze cit are ea chef. da' dupa-amiaza coboara militaria din pod si la revedere cu alte treburi. l-as mai putea pacali cu tv-ul, am observat ca-l fascineaza da' eu is de parere ca nu-i bun ... deci il folosesc numai in caz de fortza majora.

la noi s-au anuntat azi 30 de grade, abia astept sa se treZeasca si sa iesim , iar pe seara il plasez lui taica-su si eu ma duc de una singura prin magazine sau cu fetele la - fara alcool, bineinteles


pupici si o zi minunata

Elena, hai afara pe la 11.30


Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

JESSICA SARA
Si la noi e soare si cald afara, cred ca o sa fie o super zi!! Poate mergem la plaja, daca reusesc sa-mi cumpar costum de baie, sau o sa-l incerc sa-l probez pe-ala de anul trecut sa vad cum imi vine sutienul, dar cred eu ca e tare miiiic, ca si-asa era. La mare mai mergea , dar aici ma vad sefii si toti colegii...si parca Dar daca ma gandesc bine asta vara am fost la mare cu seful....
Albertutzul meu acum s-a trezit, asta se intampla foarte, foarte rar, sa se trezeasca asa tarziu si eu m-am trezit la 8,30 ca fraiera ca mi-a sunat telefonul si nu m-am mai culcat ca ma gandeam ca se trezeste si el....ce ma oftic....
Va pup si o zi minunata va doresc!!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anca si sotul tau e cu linuxul? si al meu la fel, am nu stiu cate partitii pe computer,vreo 2 linux-uri, 2 windows-uri, ...si altele, ma zapaceste cu astea.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput