Cum sa uit si sa merg mai departe????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Violeta eu cred ca trebuie sa-ti pui toata nadejdea in Dumnezeu si sa te rogi tu in sufletul tau pentru dragostea ta si pentru viatza voastra sa devina buna si frumoasa.
Eu sunt alaturi de tine si cred ca tu esti o femeie foarte puternica si daca ai trecut prin atatea te admir Violeta si sunt convinsa ca vei depasi toate problemele astea cu bine!

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Violeta, povestea ta este aproape identica cu a amea.. diferenta e ca eu am plecat cand bebe avea 2 luni jumate de langa el... nu am mai rezistat atacului de mesaje cu dulcegarii de la alte femei, cum vorbea cu ele la telefon sau cum fugea repede la mama jos cu telefonul sa vorbeasca in voie cu ele. Am cedat.. am renuntzat la dragostea mea pt el in favoarea linistii bebelusului meu. Si nu regret. Copilul meu e mai presus de toate... a, si noi nu am apucat sa ne casatorim si sunt si mai fericita pt asta.

Sper sa se rezolve la voi... numai bine,

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mai intai as vrea sa va multumesc din suflet pentru toate mesajele de incurajare si pt. toate vorbele frumoase !
Am plans la fiecare mesaj in parte cand mi-am dat seama ca mai exista totusi oameni in lumea asta care sa ma inteleaga(pacat ca v-am gasit asa de tarziu!)
Singurul meu sprijin in lumea asta e Dumnezeu, niciodata nu mi-am pierdut speranta, caci atunci cand oamenii m-au parasit El mi-a fost alaturi.Desi am fost un copil singur, am crescut aproape fara tata si de curand mi-a murit si mamasi,iar singura fiinta care mi-a mai ramas este acel ingeras pe care mi l-am dorit atat de mult, n-am renuntat sa cred in oameni .Inca nu stiu ce voi face in legetura cu relatia mea cu sotul meu, ma doare ca si azi el nu-si da seama de gravitatea situatiei si incearca sa-mi gaseasca mie tot felul de greseli.Poate am si eu partea mea de vina insa in cazul acesta gasesc ce ar fi normal el sa incerce sa vada unde a grasit si sa faca ceea ce ar trebui sa indrepte situatia.Stiu ca Dumnezeu ma va indruma spre drumul cel bun, va multumesc inca odata din tot sufletul,
cu drag,V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada34 spune:

Draga Violeta,

sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa ai parte de toate cele bune.Indiferent ce vei hotari, iti doresc sa fie alegerea cea mai buna, care sa iti linisteasca sufletul si cugetul.

Insa, un ultim sfat: nu astepta ca el sa isi dea seama ca greseste, sa "vada" asta- cum spui tu.Din atitudinea lui, se pare ca el se simte foarte comfortabil in situatia de fata.Ia atitudine si nu ignora nici sfatul lui Es:intoarce roata.Arata-i ca poti fi tu insati si fara el, chiar cu el prin preajma)Ca nu e deloc indispensabil:)

Ai grija de tine.Poate mai treci pe aici si ne spui ce-ai mai facut si ca esti multumita si fericita.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Tot timpul am sustinut sus si tare EU NU IERT INFIDELITATEA PT MINE ESTE O LIPSA DE RESPECT! ...insa acum cateva zile ceva m-a facut sa reflectez ma serios asupra acestui gand...si am realizat ca si eu l-as ierta pe sotul meu(desi el nu stie asta si nici n-o sa afle in veci)insa numai daca ar fi un caz de "greseala", de pierdere a ratiunii pt. cateva minute, iar apoi i-ar pare fff rau si nu s-ar mai repeta. Insa daca ar perpetua in asemenea "greseli" nu l-as putea iubi...nu m-as pute culca cu el...mie personal mi-e o firca de boli, de nu mai pot!!!
Nu stiu ce sa-ti mai spun, sincer eu cred ca tu ar trebui sa te gandesti la tine si copil, daca deja ti-a adus boli in casa e ff periculos...gandeste-te ca putea fi ceva mai grav, Doamne fereste!
E periculos in primul rand, si ff trist ca nu realizeaza ce are acasa, insa el asa a fost din totdeauna, dupa cum tu spui, ce te face sa crezi ca se va schimba?!
Ai grija de tine si copil si nu inceta sa crezi in DUMNEZEU !!!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope

Mergi la inceput