Cum vi se pare viata in Japonia? (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

merci mumos nina,dar alea le citisem inainte si nu e nimic scris de acte...scrie ca sa ma duc pana implineste un an..asta stiam...of...eu de ce acte imi trebuiesc nu reusesc sa aflu nimic...si imi trebuie si denumirea in japoneza ca sa-i pot explica si sotului meu...

Mergi la inceput

fetelor...voi ati facut baie cu bebelushi dupa o luna in cada?eu stau si cu soacri deocamdata si ma tot baraie la cap sa las caditza si sa-l bag in cada cu mine...mai bine zis vor si ei sa faca baie cu bebe al meu...mie mi-e cam frica sa-l bag in cada mare si mai ales sa-l las singur cu ei...brrrrrrr..ce sa fac?

Mergi la inceput

offf.stiu ca am cam multe intrebari...cine are rabdare sa-mi raspunda si mie?nu ma ignorati toate..sunt si eu o incepatoare...mai vreau sa stiu..dupa operatia de cezariana dupa cat timp pot folosi bicicleta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Da,si eu l-a fel fac,de l-a o luna,l-am spalat cu mine in cada....e m-ai usor..sau asa se procedeaza in JAPAN......

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Sandra pui...nu te ignora nimeni bey stai linistita! Pui si tu multe intrebari odata ...ia-ne usurel.
La chestia cu actele necesare la ambasada....nu poci sa te ajut ca Pity inca nu veni si nici io nu stiu cum se procedeaza ( daca stie cineva sa ne lamureasca si pe noi ca is si io in aceeasi ceatza).La baia lu bebe....Io zic ca dca tu vrei sa faci baie cu el in cada mare atunci fa, iar daca nu vrei asta e, fa-i in continuare in caditza si explica-i fromos sotului si socrilor ca nu ai nika impotriva lor da` ca asa te gandisi tu ca ar fi mai bine.Apropo...aplica diplomatia si nu refuzul categoric in relatia cu socrii ca asa o sa-ti fie mai bine ( mai ales ca tu stai cu ei deocamdata si nu cred ca vrei sa-ti faca zile fripte).Iote.. pretena mea ii facu baie la fetitz cu ea in cada de pe la 2 saptamani.Deci rau nu are ce sa fie pentru bb, e doar o chestie de ..cum vrea muschii tai.
La aia cu bicicleta dupa cezariana...Pai te simti in stare? Mai stai si tu oleaka asa cam cat dupa o operatie de apendicita na zic si io.Nu forta prea tare muschii burtii ca totusi taiara p-acolo de...

In alta ordine de idei...inca nu nascui, Pity refuza sa mai vina la masa tratativelor da am impresia ca imi va da un ultimatum cat de curand.Eddy ce faci bey?

Hai ma gagici pe chat ca e super ..intrati mai pe la 10-11 seara ca le descoperi si pe Nati si pe Ralu p-acolo...macar sa monopolizam chatu`!

pupe

ana

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Niponel iti multumesc mult.Tu ti-ai schimbat pasaportul?Eu nu am schimbat inca nici numele;deci nu am nici carte de identitate.Offf...sunt atat de obosita cu schimbarea acestor acte.Deci pasaportul daca mi-l va face mama mea mi-l va trimite ea prin posta sau cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by sandra20

offf.stiu ca am cam multe intrebari...cine are rabdare sa-mi raspunda si mie?nu ma ignorati toate..sunt si eu o incepatoare...mai vreau sa stiu..dupa operatia de cezariana dupa cat timp pot folosi bicicleta?

INTREABA MEDICUL ,SI EU FOLOSESCCIT DESPRE SOCRII,URMEAZA SFATUL LUI AZUMI...TE PUP ..BAFTA

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Tiara iti multumesc.Esti o dulcika.Locuiesti in Shizuoka-shi?Ce aproape de mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare fetele! Eu la faza cu pashaportul m-am lamurit: atata bataie de cap, nervi irositzi si timp pierdut cu ghiotura numai la ambasada de aici se poate intampla. Plus ca e o nebuloasa in privintza actelor pe care trebuie sa le pregatesti si timpul cat dureaza pana te vezi cu pashaportul in mana. Eu peste vreo 3 saptamani plec in Romania si acolo cu o mica atentzie (deh! a devenit ceva foarte obisnuit daca nu ai chef de bataie de cap) o sa reusesc sa mi-l scot in 3 zile. Plus ca mai iau si o gura de aer romanesc si imi vad prietenii (aia care au mai ramas in tzara) la o terasa sau un gratar. Si serios ca ma scot mai bine din toate punctele de vedere: si ca bani , si ca timp, si ca nervi. Fetili astazi m-am dus iarasi sa vad cum arata zona unde vreau sa ne cumparam o casa. Abia astept sa scap de mosneagul de langa mine! Om mai bagacios ca asta nu am vazut de cand ma stiu. Cred ca daca il scol noaptea si il intreb ce am in frigider imi face o lista completa plus o anexa cu ce ar trebui sa ma aprovizionez De data asta am fost sa vedem cum arata zona noaptea. Radeam cu barbate-meu : poate suna vecinii pe la politzie ca de-acum parem dubiosi; cred ca de vreo 2 luni tatonam terenul si tot nu suntem hotaratzi (cica). Hotaratzi am fi, dar pretzul ne "loveste sub centura" Ayumi potzi sa stai linistita cu pashaportul caci pana in ianuarie , anul viitor iar o sa se schimbe multe si iar nu o sa concida cu ce stiu fetele acum. Nina distractzie placuta si sa faci poze multe Ana si Nati scuze ca azi nu am semnat condica pe chat, dar asa cum v-am spus am fost in misiune prin cartierele OiteiSandra bine ai venit si cauta cu sarg in partzile anterioare ala subiectului cu Japonia ca s-a discutat mult si despre actele bebeilor nascutzi in Jp. Acum suntem la partea a 12-a, vezi pe undeva pe la capitolul 10 parca . Acum mi-e lene dar daca nici maine nu gasesti o sa te ajut eu sa cautzi.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Deci sa inteleg ca daca pasaportul imi expira in februarie 2005 imi pot baga actele pana in ianuarie sau trebuie sa o fac acum?

Mergi la inceput