inca sub stare de shoooooooooc!!!:)))))))
Raspunsuri - Pagina 4
gandacelu spune:
liris mama, o stiam p-asta inca dinainte de-a pleca! da sa vezi ce misto ie cand o traiesti pe chelea ta, alea minus patruj da grade celsius! adeca o traiesti cuvant cu cuvant, nu ase!
pentru canadieni: ai la baba sa va dea un mic sh-o bere!!!
(altceva va mai doriti?!)
ai nu va fie cu suparare! da branza ca aici... frate frate da branza... canadienii stiu de ce!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by try
Gandacel, iti spun si in calitate de "coleg de calatoriile sufletului"
bine ai revenit in tara alaturi de cei dragi. Chestia cu medicii romani s-au crusit si ei de competenta celor canadieni... nu-i baga si tu atat in seama. Si medicii romani au orgoliul lor si tare le place sa creada ca-s mai tari si mai smecheri decat alti colegi de breasla de prin tari "muuult mai civilizate". Ce te-ai fi asteptat sa-ti zica ca "aia de acolo" sunt niste competenti si ca doar ti s-a parut tie?!?! Medicii romani se mananca de c*r unii pe altii, d-apai cand e vorba de altii de prin alte tari. N-ai vazut cate situati ide genul "azi te duci la un medic si-ti zice ceva si maine te duci la altul si-ti zice ca ala la care ai fost ieri e un nepriceput si el stie ce vorbeste" intalnesti la odiseea sarcinii.
try scumpa mea, tu chiar ai dreptate toata ziua, nu tz-e rushine, chiar asa!... ai dreptate, asta e, sunt orgolii mari, dar si un sambure de adevar e pe undeva... din orgoliile astea sunt in stare sa omoare si pacientul, numai sa demonstreze ca e ca ei, deh! cat despre canadieni, asa o nonshalanta, moncher, mai rar!
-am pierdut o sarcina!
-eh! ce daca, se intampla, una din patru se pierd!
-am rh negativ!
-eh! si ce daca, ai facut anti-D?! brava, ce-ti mai trebuie?!
-am sangerari!
-eee, si tu acuma! ai un col sensibil atata tot!
(eu care venisem saracana la un control de rutina si n-au binevoit nici sa ma suie cu cracii-n sus, doar au facut conversatie cu mine, care intrebam si eu ca omu, la care concluzia lor a fost: dar ce ai, esti o mamica angoasata sau ce?! mey mey... si eu care aveam placenta inserata jos, dupa o sarcina pierduta cu cateva luni inainte... just imagine! - chestie vazuta doar la echo, in romania - asta, asa, neshte amanunte trecatoare)
quote:
Originally posted by try
Da' lasa asta, zi-ne daca ti-ai vazut puiutul din burtica si cum se manifesta pe-acolo... restul... e mai putin important (vorbesc de filosofiile viata de dinainte, viata de dincolo). Legat de batausa de fiica-ta, ai grija ca asta e doar o manifestare a ei cauzata de o problemuta mai ascunsa. Asa s-a gasit ea sa-si manifeste frustrarea. Unii copii musca, a ta s-a gasit sa-i bata pe alti copii (ma distreaza, vad o tartora micutza batand tot in calea ei ). Trebuie sa descoperi tu ce anume o face pe ea sa actioneze asa. Te pupilesc, mi-ai lipsit mult de pe forumu' asta si ma-ntristeaza enorm faptul ca ai cam "divortat" de internet. Asta inseamna ca o sa pari mai rar, deci dezavantaj noi...
sarumanusitele de vorbe bune, si voi imi lipsiti mult, dar nu mai am timp nici sa fiu insarcinata, nici sa mananc, darmite de forum! alte mamici cum or face!?
chestia cu fetita mea care-i bumbaceste pe alti copii - si nu numai, aproape pe toti cu exceptia mea si a bunicelor (adica inclusiv pe tatal ei!) - da, ceva o avea, o fi un fel de razbunare ca am lasat-o singura si am plecat fara ea... deocamdata studiez cu mare sarg pe francoise dolto si ma mai deschid la minte, m-am mai calmat - asadar si prin urmare s-a calmat si copilul
pe bebe din burtica fetita mea il iubeste tare, imi pupa burtica, ma mangaie (chiar daca si sare uneori pe aceeasi burtica!) si stie ca o (sau il) cheama teo... sunt cea mai fericita mamica, sa stiti, asta daca am uitat cumva sa va spun!
va pup! dragele mele!
numai bine!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=8697&cid=5405
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by conchita
gandaceluuu, bine ai revenit acasa!! ne-a fost dor de tine
visacelu :)
Authority Zero
aoleu visacelule, am orbu gainilor de nu tz-am vazut mesagiul!
si io care-mi plangeam in barba pe acia si zicem: m-a uitat visaceluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
acinorev spune:
gandacel, tu te-ai intors de tot in tara? eu sunt la stadiu de aspirant la canada si tare m-ar interesa si partea proasta a aventurii, ca prea am auzit doar de bine. imi zic: nu se poate domne sa fie chiar cainii cu colaci in coada. cum e cu frigul? e chiar asa de rau?
veronica
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by acinorev
gandacel, tu te-ai intors de tot in tara? eu sunt la stadiu de aspirant la canada si tare m-ar interesa si partea proasta a aventurii, ca prea am auzit doar de bine. imi zic: nu se poate domne sa fie chiar cainii cu colaci in coada. cum e cu frigul? e chiar asa de rau?
veronica
cu frigu?! glumesti! e mortal, nu rau!
depinde si unde te duci, noi am fost in quebec si acoloshea am umblat in palton pana la sfarsitul lui mai... iar iarna... umblam numai pe sub pamanat... prin tuneluri... ca afara... mergeam numai 50 de m la -40 si ni se spala creierashu - la propriu, nu glumesc!
adica cam 6 luni pe an nu iese nimeni din case, pustiu pe strazi, shocant de pustiu...
un sfat: daca ai posibilitatea, nu emigra direct, fa o "excursiune" cateva luni acolo unde vrei sa te stabilesti, si abia apoi vinde-ti apartamentul si vino cu tot calabalacul... sa stii ca nu-ti pot da nici un sfat, depinde de fiecare in parte... fiecare are propriile valori, pe care le regaseste acolo sau nu - daca nu, mai bine sa nu ramai
singurul sfat este sa nu iei decizii fara a sti pe ce pariezi, am vazut destui romani acolo care considera emigrarea greseala vietii lor - dar am vazut si romani fericiti!
multa bafta!
intra pe forumul quebec.ro pentru mai multe detalii
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by lai
pupici la gandacel si la ilenus si la teo din burtica
Lai
auzi, lai, sa nu povestesti la nimeni cum ai venit la mine si ile a facut numai caca, si apoi cum ti-a dat nana tot timpul, si cum arata toata casa ca dupa bomba atomica, nu de alta, dar am si eu o imagine de pazit pe site, nu?!
Simona27 spune:
"un sfat: daca ai posibilitatea, nu emigra direct, fa o "excursiune" cateva luni acolo unde vrei sa te stabilesti, si abia apoi vinde-ti apartamentul si vino cu tot calabalacul"
Subscriu, subscriu de o suta de ori!
Mergeti, fratilor, emigrati, dar intai faceti o mica excursie inaine sa va lichidati tot. Pentru cei care pot, eu sugerez sa nu vanda nimic. Asa, lasata ca portita de scapare.
Noi deja am avut vreo 3-4 cazuri de tineri aranjati in Romania care au venit sa vada cum e pe aici in vizita. Asa ar fi cel mai bina...
Si subscriu si la frigul cu pricina, desi eu sunt in Toronto si e mai potolit decat Quebec-ul, pe aici cam asa e anu': 6 luni iarna si urat, 6 luni vara. Ca pe aici inca nu a aparut vara, asta e o alta problema
Un weekend placut la toata lumea!
antoioana spune:
Gandacelule, departe ai mai zburat! Vezi, daca incepi casa pe la Vatra Dornei...nu uita sa-mi spui! Ne facem vecine, cum sa nu? Da' sa stii ca nu-s de acord sa vorbim pe net! Ce, nu-ti place si-n livada?
Sanatate multa!
anto
Cleomax spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
auzi, lai, sa nu povestesti la nimeni cum ai venit la mine si ile a facut numai caca, si apoi cum ti-a dat nana tot timpul, si cum arata toata casa ca dupa bomba atomica, nu de alta, dar am si eu o imagine de pazit pe site, nu?!
stai linistit gandacel bortzoshel, lai e fata rezon, nu spune la niminea, imaginea-ti e impecabila