Ce v-a determinat sa incepeti activitatea sexuala?

Ce v-a determinat sa incepeti activitatea sexuala? | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Acest sondaj se vrea un ajutor pentru mamicile de adolescenti.
Va rugam raspundeti sincer.

Intrebare sondaj:
Acest sondaj se vrea un ajutor pentru mamicile de adolescenti.
Va rugam raspundeti sincer.


Rezultate:
Dragostea   [48%] 77 voturi
Curiozitatea   [15%] 25 voturi
Mediul (presiunea colegilor, prietenilor)   [2%] 4 voturi
Intimplarea   [10%] 17 voturi
Necesitate fiziologica   [4%] 6 voturi
O combinatie din cele de mai sus (explicati)   [16%] 26 voturi
Altele (explicati)   [4%] 7 voturi


Status sondaj: Inchis  »»   Total Voturi: 162 numarate  »»   Ultimul vot: 20/10/2004 23:34:00 

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Din pacate la mine a fost curiozitatea si de aceea am avut o experienta nefericita cand mi-am inceput viata sexuala. Desi stiam ca e bine sa incep prima relatie sexuala din dragoste si daruire, a fost un dezastru pana la urma. Desi il iubeam sincer pe baiat, dorinta de "a incepe odata", plus gandul ca o asemenea experienta era "un avantaj in plus fata de colegele mele" m-au facut sa ma grabesc si sa regret asta toata viata. Aveam 18 ani si m-am lasat condusa de ratiune si nu am simtit cu adevarat ca trebuie sa fac acest pas. Am vorbit despre asta in ideea ca alti adolescenti sa nu se lase pacaliti de "capcanele" varstei, pentru "a fi la moda".

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

Am votat pentru o combinatie din cele de mai sus, desi evident dragostea a stat pe primul loc. Dar nu a fost numai atit. A mai fost vorba si despre nevoia de a merge pina la capat. Oricum, nu a fost o greseala, relatia a dura inca patru ani "dupa" si s-a terminat din cu totul si cu totul alte motive. In concluzie, nu regret!

Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

combinatie, dar e mai greu sa spun de ce am facut-o decat de ce nu am facut-o (vezi celalalt sondaj); eram foarte indragostita, dar mediul si dorinta de a merge in sfarsit pana la capat au avut rolul lor; a fost si cea mai trista parte a experientei mele amoroase; relatia a durat putin (am terminat-o eu) si s-a terminat prost; eram prea indragostita ca sa-mi dau seama ca iubeam doar ideea de iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Cred ca a fost o combinatie,cu curiozitatea pe primul loc si apoi dragostea.A fost frumos,nu am regretat niciodata,suntem impreuna de atunci,adica de 11 ani si avem un baietel de 7 ani.

Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

Eram indragostita , el era asaaa sexi si eu vroiam . A fost momentul, pur si simplu...nu am facut-o pentru el, nici pentru ca era la moda sau ca sa scap de vreo povara, am facut-o ca am simtit nevoia si am gasit persoana potrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Pentru ca nu m-am gandit de doua ori inainte sa o fac.

Acum regret, pentru respectul de sine.

Lucia sotia lui Csaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

La mine a fost intamplarea. Eram impreuna de cateva luni, aveam ceva sentimente, dar si dorinta de a scapa mai repede de "povara". Se intampla de un 1 mai, la mare si aveam aproape 24 de ani. Dupa aceea il intrebam daca se cunoaste ceva, cumva... Mama zicea ca ma dezmosteneste daca se intampla evenimentul inainte de casatorie. Apoi ne-am casatorit, avem o fetita, insa am divortat in urma cu 3 ani. Nepotrivirea sexuala a avut si ea un cuvant de spus.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

hmmm, nu eram sigura unde sa raspund...la noi a fost dragostea si casatoria...apoi activitatea sexuala. Nu am regrete, si sper ca si copii mei sa aibe un inceput asemanator.

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si Elena Maria 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Avand in vedere ca eram de doi ani impreuna, si nici unul din noi doi nu avusese vreo experienta sexuala pana atunci, a fost si dragostea la mijloc, dar si o nevoie fizica, atata timp cat dragostea nu ne-a facut timp de doi ani sa avem relatii sexuale. Parerea mea este ca sunt persoane care se maturizeaza mai repede ca altele.

oana si bb din burtica (14 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Prostia si naivitatea. Eu eram indragostita pana peste cap, insa dobitocul nu merita. O fi fost si el indragostit...cine stie, ca pana la sf. s-a dovedit a fi un magar.
Pe mine m-a determinat presiunile lui. Il iubeam si desi nu simteam ca-i timpul, am zis hai fie pt. el....(care era tot la prima data).
Acum regret enorm insa asa a fost sa fie.
Sper ca, copilasii mei sa o faca atunci cand simt ca-i timpul si din dragoste, nu pt. altceva sau pt altcineva.


Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput