Ce v-a determinat sa incepeti activitatea sexuala?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

in momentul respectiv credeam ca dragostea sau poate era dragoste ...corespunzatoare varstei de 20 de anicu..mintea de atunci.
nu mi pare rau...odata si odata tot as fi facut o dar imi pare raude ce a urmat o relatie umilitore,vandalica sidistrugatoare, 4 ani...ce mi s au parut o vesnicie...
si poate pt mine nu era momentul...dar...ELimi spunea ca "daca nu are ,el se duce si cauta"!
in naivitatea mea am crezut ca ...asa ne vom uni mai mult
cu respect vivian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

la mine a fost si dragostea si curiozitatea...ne iubeam...si...hai sa o facem...el era experimentat...dar nu suficient...oricum "dupa" relatia a evoluat in despartire....

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu pot sa spun ca din dragoste. Il iubeam si atunci, il iubesc si acum si cred ca-l voi iubi toata viata. Ca sa fiu sincera pana la capat, a fost si o chestie gandita. Avand in vedere ca el e mai mare ca mine cu 5 ani, eram prieteni deja de 3 ani, si cum proasta nu sunt ma gandeam ca undeva trebuie sa "se descarce"
Si m-am gandit eu ca de ce cu alta, cand eu eram tocmai buna. Am insistat un pic, deoarece el se temea ca sunt prea mica (17 jumate) si ce o sa fie cu mine daca nu ramanem impreuna......
Din fericire totul a fost bine, si acum e si mai bine

Aspiranta la statutul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ca marea majoritate a fost deceptionata de prima experienta.
A fost minunat, magnific, MAGIC, nu exagerez deloc. Si vroiam, vroiam. Ne atingeam fiindu-ne frica ca poate nu e momentul potrivit... de vreo sapte luni. In noaptea aceea era Pastele, aveam casa la dispozitie, am facut baie impreuna, ne-am dus in pat ca intotdeauna nestiind ca acela va fi momentul. Ascultam o muzica divina si nu stiu cum, din mangaieri, din atingeri si apropieri, se intampla ceva... Aveam orgasme, eram flamanda de aceasta apropiere si gustam din noua placere cu o foame si curiozitate de copil. Am facut dragoste toata noaptea si de fiecare data ne ragaseam cu aceeasi foame de dragoste si placere divina...
Ce a urmat, nu conteaza absolut deloc si nu a schimbat cu nimic dragostea mea de dragoste. Acum sunt o viitoare mamica care are un sot minunat, Doamne, minunat, o viata frumoasa in fata, o viata frumoasa in spate, am gustat din multe placeri "interzise", am experimentat si am ajuns in acest moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

In primul rand dragostea pentru ca pustiul de 18 de ani atunci este sotul meu acum si taticul minunatiei mele de fetita. Au trecut 11 ani si uite ca sunt la fel de atrasa de el!

E drept ca atunci eram indragostita pana peste urechi, dar curiozitatea, presiunea, nevoia si-au spus si ele cuvantul.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

In primul rand curiozitatea, in al doilea presiunile ("prietenele" si individul), poate si dragostea... daca ar tebui sa o iau de la capat nu cred ca as schimba ceva sau in orice caz nu mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Dragostea!Ca el e sotul meu ...asta e intimplarea!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

categoric din DRAGOSTE...
http://community.webshots.com/user/elutza82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BFL spune:

A fost de fapt o "intrare in panica" daca pot spune asa.Nu sunt mandru de cum am inceput.Daca s-ar putea as face totul altfel!
Bine a spus cine a spus "sa ai 18 ani si mintea de acum"!
Si inca o chestie:consider ca este foarte mare responsabilitatea de "a fi primul" in viata unei fete(femei).Sau cel putin asa era pe "vremea mea"!

Mergi la inceput