Un inceput in Italia (2)
Raspunsuri - Pagina 16
isy spune:
salutare!! ce bine dispuse sunteti toate!ma bucur pt voi.eu o sa fiu ff curand o nou venita in Italia, parintii si fratii mei sunt acolo de mai mult timp, dar nu mi-ar strica prietene dragute ca voi, ce spuneti?? ma ajutati sa ma adaptez? o sa va pun multe intrebari, cred.
pupici
amorena spune:
Ciao Isy,esti bine venita printre noi.Eu,una sunt foarte bucuroasa ca o sa mai fie romance in Italia,si cred ca si celelalte fete sunt de acord cu mine.In ce parte a Italiei o sa te duci???Ai tai sunt de mult timp in Italia???
Asteptam cu mare drag intrebarile tale,precum si vesti de la tine.
Succes si numai bine!!!!!!
Noapte buna,frumoasele mele,
Amorena
mariaangeli_que spune:
Amorena ,multam pt."frumoase" eu repede m-am aruncat cand am auzit un compliment,ca sa nu mi-o ia nimeni inainte
Isy,bine ai venit,chiar asa unde o sa stai?adica in ce parte a Italiei,?cand vii?,citi ani ai,? pana una alta iti facem noi intrebari,,asta e sintem curioase
Pa,pe mai tarziu ca acum ma duc sa fac ceva de mancare dupa care trebuie sa calc,
dana7mi spune:
isy, bine ai venit! am vazut ca din Iasi :-) (uneori devin nostalgica, insa imi trece repede ...)
pentru fetele din zona Milano, daca aveti timp de o cafea, pentru mine va fi o placere... poate dupa vacantze...
amorena, eu sunt in Italia de 3 ani si jumatate... mi-ar place sa cred ca ceea ce a fost greu a trecut, imi place viata de aici, imi place munca care o fac... si ca sa sting un pic din curiozitatea lui mariaangeli_que, pot sa spun ca am aceeasi varsta ca si ea :-)
amorena spune:
Buna dragele mele,
Dana,ma bucur din suflet ca ai reusit sa te acomodezi bine in tara de adoptie,si mai presus de toate ca iti place unde esti,si esti multumita de munca pe care o faci.Este un lucru foarte mare,sa te stii implinita si multumita,asta te face sa mergi inainte si sa vezi lumea cu alti ochi.Eu,una accept cu mare drag invitatia la o cafea,dupa ce se mai termina concediile,iar cand sunt "acasa",in Italia,v-as primi cu drag acasa la o cafea si la o vorba intre noi romancele.
Angela,ce ai facut bun de mancare????Putem sa venim la masa??????Iubito,nu te-ai topit la calcat pe caldurile astea??????
va pup si noapte buna,
Amorena
mariaangeli_que spune:
Amorena,nu numai ca ma-m topit dar am ajuns sa urasc aragazul,multumesc inventorului microundelor ca cel putin nu mai trebuie sa incalzesc pe foc, ieri de cald nici nu am mai calcat(rusine mie)dar ma-m apuct sa fac tocana si mazare cu sos si o prajitura cu visine din compot,iar ideea de a calca s-a topit,ma duc acum am pregatit totul,am mai mult lenjerie de pat si tricouri de-a lui Dani,daca am chef am sa imi calc cateva rochii,este f.cald,cred ca am baut mult mai mult de 2l apa pana acum iar pana pe seara am sa mai beau inca 2 l.
Adisor spune:
Camelia, sunt eu Adriana pe care o cunosti, numai ca nu m-am putut inscrie astfel si m-am inscris cu Adisor!
mariaangeli_que spune:
Ciao,Adisor,nu stiu ce se intampla cu Camelia,ca nu a mai intrat de mult,a fost bolnav copilul ei si ea,sa speram ca acum sant bine,
Fetelor daca vreti sa ne vedeti
http://it.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/angeli_que72/album?.dir=/2efb
sa speram ca se vedem,sa stiti ca in poza in care eu sant pe tobogan ,acolo am stat cam 30 min. imi era frica sa cobor,daca sinteti atente vedeti ca toata lumea s-a oprit ca eram de tata mindra minune,
amorena spune:
Ciao Angela,sa stii ca eu nu am reusit sa vad nimic.
Mai da ce liniste este din nou pe aici.Ce se intampla oare cu fetele astea???????
Pupici,
Amorena
mariaangeli_que spune:
http://it.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/angeli_que72/album?.dir=/2efb&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//it.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/angeli_que72/my_photos
Amorena probeaza aici,te rog sa imi spui daca ai reusit sa vezi,