Ajutati un baietel sa mearga iar !
Raspunsuri - Pagina 2
adrianangi spune:
Astazi na intilnesc cu mama lui Paul. Imediat ce aflu mai multe date (daca s-au strins bani in cont, cui s-a mai adresat, ce promisiuni are...) scriu aici!
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
Anina_n spune:
Vreu si eu, o poza cu Paul, pentru a o trimite alaturi de scrisoarea deschisa, la adresele date de Adriana ! Se poate ?
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
adrianangi spune:
"Mami, daca Dumnezeu e bun, pe mine de ce trebuie sa ma doara?"
E intrebarea lui Paul, de numai 7 ani. Stie ca are o problema a muschilor, stie ca nu poate sa alerge, ca oboseste repede, stie ca nu mai poate urca scarile...
Dar nu stie ca, in lipsa banilor, e condamnat la un scaun cu rotile si apoi, la moarte. Daca are rabdare, il asteapta 20 de ani...
Acum 10 minute m-am despartit de mama lui.
Pentru ca Paul sa nu moara, e nevoie de prima transa de 15.000 de euro. Din ei, s-a strins deja 7.000. Mai sunt necsari, pentru inceput doar 8.000 de euro!
UNUI COPIL I S-A FURAT MERSUL... PUTEM SA-l CUMPARAM SI SA I-L DAM INAPOI?
Salvati un inger:
country girl spune:
Adriana, confirma-mi te rog ca asta este contul bun si merg chiar acum la o agentie Raiffeisen din Bucuresti sa depun bani pentru micut
Cont deschis la RAIFFAISEN BANK
Agentia Gura Humorului
Cont 4313435 (lei)
4313446 (euro)
Multumesc.
adrianangi spune:
Da, Ina, acestea sunt numerele de cont. Titularul contului este
Any Ungureanu Mironov. Luni aflu si codul pentru depunei din strainatate.
Eu iti multumesc!
As vrea sa lipesc fotografia lui Paul la acest subiect. Ma poate ajuta cineva, ca nu'sh ce trebuie sa fac...
Salvati un inger:
Anina_n spune:
Am reusit sa trimit cateva e-mail-uri, si eu ! Multumesc, Adriana, pentru poza !
Paul este un baietel tare frumos, sper sa mearga dinou, cat mai curand posibil !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
adrianangi spune:
Dragelor, scumpelor,
Haideti sa ne punem iarasi in miscare si pentru micutul Paul! Eu am aranjat sa apara un articol cu el in "Jurnalul" de vineri dar, mai departe?
Boala asta pe care o are e parsiva, are o evolutie imprevizibila si galopanta. Medicii din Kiev garanteaza pentru stoparea evolutiei, dar daca stringe banii peste un an, s-ar putea sa fie degeaba.
Azi am vorbit din nou cu mama lui. Paul e la tara, la Gura Humorului, alaturi de surioara lui, in grija bunicilor, pentru ca parintii sa poata alerga in Bucuresti dupa sponsorizari.
Iar bunica baietelului i-a zis mamei, azi, la telefon, ca deja apare simptome si la minute. Ca i-a zis de dimineata, in timp ce minca, "buni, da' de ce e lingura mai grea ca de obicei?"...
Sfinte Dumnezeule, in vreme ce noi stam, un baietel moare cu incetul... Ma simt asa de coplesita si de neputincioasa..., va rog ajutati-l!
AICI ESTE POZA LUI PAUL.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=adrianangi
anangel_lexi spune:
Am vazut ca este un caz identic cu cel al lui Paul tot aici, pe forum. Este vorba de o fata de 19 ani, Nicoleta. E groaznic si ma tot gandesc si ma tot sucesc ca nu stiu la cine s-ar putea apela. Oare cei de la Sensiblu care au ajutat-o pe Teodora, n-ar putea fi contactati si pentru Paul?
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
antoioana spune:
Nu este nimeni din Canada care sa plece in curand in tara? Am putea strange mai multi bani de la cei de pe aici si-apoi persoana respectiva sa-i duca in tara si sa-i depuna in cont.
O idee pe care mi-a dat-o o vecina care a strans bani pentru niste copii din Africa. I-am dat fiecare ce lucruri ne-au prisosit si ea a facut un garage sale. A strans 700$ intr-o zi. Eu nu ma pot baga chiar acum in asa ceva fiindca sunt mai mereu singura cu 2 copii mici pe langa mine, dar pt. viitor chiar ma incanta ideea. Ar putea cineva sa initieze asa ceva acum?
Numai bine.
anto
antoioana spune:
Am gasit pe cineva care la sfarsitul lunii iulie va fi in Suceava. Banii vor ajunge la parintii nostri si ei ii vor depune in cont.
Doamne ajuta!
anto