Fete din Austria(9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

am vrut sa termin mesajul si nu stiu ce s-a intamplat ca s-a trimis singur.
Babeese pare ca tu profiti din plin de vreme frumoasa de afara.azi ma vrut sa ies si eu cu stefan dar vremea s-a schimbat dintr-o data si s-a pornit o ploaie de vara care nu se mai opreste.
va urez o noapte cat mai frumoasa alaturi de familiile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Nu e nici o treaba numai ca si Nelke e tot din Constanta si nu cred ca ea stia ca si tu tot de acolo vi si i-am spus eu acum,poate va bucurati ca puteti vorbi de orasul vostru mai multe si va aduceti aminte de unele locuri.
Imi pare rau sa aud ca nu te intelegi cu sora ta,daca ai ajutato atunci las-o singura mai departe asa poti sa iti faci si tu probleme in familie,ai grija.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Buna dimineata, tuturor!

Nelke, te asteptam . Vorbim sa vedem cum ne organizam.

Toria nu spune de doua ori ca acum te trezesti cu gasca pe cap, aranjam noi si venim sa va vedem si neaparat sa fie si Alice acasa.

Alexandra, ce face bebe, sta cumintel?Oare o sa ajungem sa te mai vedem cu sau o sa-l vedem direct pe ?

Tanja, imi pare bine de cunostinta, eu am o fetita mare deja care va implini 3 ani in august. Mai povestim noi pe aici.

Noi suntem mai bine, ne-a trecut gatul,mai suntem un pic ragusite dar se razolva si asta... Acum am avea chef de plimbare dar si e urat .

Restul ce faceti? Sunteti bine cu toatele?

de la noi,
Catrinel si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Eu sunt acum in birou la sot,sunt responsabila cu pregatitul cafelei,exact ce pot mai bine;intr-o ora incepe concursul si sper ca vremea sa tina cu noi macar pana se termina cu concursul.
Fetelor am sa fac inposibilul sa va anunt cand va terbui sa merg in spital si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Va doresc o zi frumoasa,poate ca totusi soarele rasare,pe aici e la noroc dar ne multumim si cu putin poate totusi nu ploua.
Pupici la toate,va iubesc.

alexandra DPN-7iulie
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Buna fetelor!
Stiu ca merit sa fiu , caci n-am mai dat semne de viata de cateva zile, dar am o saptamana pliiina, cu ceva stres si plimbari de "afaceri".
Dupa cum v-a zis acu' cateva zile Gabi tot nu stim ce joaca in burtica, un singur lucru e clar, a bebeu Dar in rest burtica e bine, a crescut si ea intr-un sfarsit, bubu face , sughite, n-am probleme si nici pe sufletel nu-l bat la cap cu pofte inimaginabile . Cand am spus luni la scoala ca sunt , si in 6 luni pe deasupra, se uitau chioras la mine, ca unde-i burta
Sunt un pic ingrijorata ca am hemoglobina maaaaare, 27,3! Si am citit ca nu e prea de bine, voi ati auzit ceva? Am ajuns in saptamana 28 fetelor , deja incep sa fiu nerabdatoare sa-mi vad puiul
Asa ca ma gandesc la tine, Alexa, ca tu mai ai atat de putin si . Vezi sa nu bei cafeaua clientilor, daca tot esti responsabila, nu de alta, dar eu asa as face, as sorbi intruna din cafelutza

Tanja, 4 kilograme bubu!!! Ce ma faaac??
Ti-am vazut pozicile, ce frumusei suntem

Nelke, bine ai revenit , chiulangioaica mica Ai scapat de , doar ai pile la SRI Plus ca am chiulit cot la cot cu tine, dar sssst, nu spune la nimeni ca ma retrogradeaza si pe mine Ma bucur ca esti din nou vesela si cu pofta de alergat, ii transmit lui sufletel tot ce-ai scris si o sa fie . Maine sunt alegerile "iouropene" , n-ar strica inca o discutie Si sigur ma gandesc sa-i fie si lui bine, strategii feminine

Gabitza, pe unde umbli domne, te-am sunat dar esti numai la plimbari , nici cu nu te-ai potolit

Cat, ma bucur ca sunteti cu totii sanatosi si gata de vizite , te pandeste Nelke, la colt de strada, sa-ti perie nitel pisica

Carolada, bine ai revenit, timpul o sa vindece durerea, o sa vezi...iar mai ales daca stai in priza cu munca e mai bine, n-ai timp de ganduri triste. Si eu m-as bucura ca tatal meu sa traiasca, sa-l fii apucat sa-l vada p-ala micu'

Viktoria , bafta la examen si sa auzim numai de bine!

Diseara cred ca sunt la baute , in oraselul de bastina al lui sufeletel, maine e Vatertag si vom fi la ai lui...o sa fie nasol pt mine ca vor veni toti fratii cu catel si purcel, unul tipa, unul striga, copii alearga cand pe sub masa, cand pe masa...nici nu e nevoie sa beau ceva ca sa mi se invarta ochii din cap

V-am pupat pe toate si weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Salutari si de la noi unde e frig si ploua de stam numai in casa,azi a inceput campionatul de fotbal m-am uitat si eu la deschidere dar la meci nu ma uit ca nu joaca si Romania asa ca la restul nu le fac galerie,poate iasi face ceva la un jucator portughez nu mai stiu cum il cheama dar arata bine animalul pina atunci o sa-i fac la sotiorul ca e acasa.
Alina tu tot in chefuri o ti draga dar lasa ca e bine si mai ales cand e si familia mai mare e tare frumos sa va vedeti cu toti,si cu copilasi trebuie sa te obisnuesti ca mai un pic esti si tu cu unul.
O zi frumoasa va doresc alaturi de cei dragi.
Anto iara are calculatorul stricat poate saptimana viitoare o sa-l aibe iara daca se mai poate repara,pina atunci o mai tin eu la curent cu stirile.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Catrinel eu va astept cu drag ca mi-ai promis de mult ca veniti poate urmatoarea vineri sau simbata ca mai e Alice acasa daca se poate si la voi,puteti sta la noi o noapte nu e nici o problema.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

TORIA, multam fain de vesti...deja imi faceam probleme ca nu mai intra Anto!!! Daca mai vorbesti cu ea sa-i transmiti salutari din partea mea!!!



http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor,
sper ca mesajul asta s apara pe aici.acum nu stiu am eu probleme cu calc.ori e de la forum?

o zi frumoasa,

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Carolada mesajul tau a aparut dar de ce tot intrebi tu nu poti sa le vezi dupa?Acum am vazut cum il cheama pe fotbalistul portughez Luis Figo acum au avut meci cu Grecia si au pierdut,dar el arata tare bine asa transpirat,bine ca nu intra al meu pe aici sa vada ce scriu dar macar sa mai visam si noi ca in rest tot nu putem face mai mult.
Claudelu o sa-i transmit la Anto si va mai tin eu la curent cu noutati de la ea.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput