Fete din Austria(9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

buna seara fetele
eu una as sta toata ziua la calculator dar ziua lucreaza sotul meu la el iar eu ma ocup de copil si de casa si pe deasupra m-am apucat sa invat si pentru carnetul de sofer pe care sper sa il iau cu brio din prima.
Claudelu cand voi vorbi cu Anto ii voi transmite salutarile voastre.
TORIA asa credeam si eu,dar vad ca nimeni nu prea mai vrea sa scrie.eu oricum voi scrie ,chiar daca nu ma ia nimeni in seama uneori...sper sa nu primesc de la nimeni si .Asa cum am mai spus mi-ar place sa ma intalnesc cu toate dar sotul meu nu are timp din cauza serviciului sa ma plimbe cand vreau eu si sa pornesc singura cu Stefanel dupa mine imi vine greu,dar promit ca daca imi iau carnetul in septembrie voi veni la toate care vor sa ne intalnim.
In Steiermark este foatre frig de parca spui ca vine toamna dar am vazut la tv ca vara ne va face vizita prin iulie.
Acum am plecat la somn .Va pupic pe toate si va urez o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Haideti mai fetelor, nu fiti atat de severe...se mai intampla sa fie liniste in grupuri. Momente de pauza...
Am sperat ca o sa avem 2 zile neploioase si azi pe seara ne-a tras o ploicica si inca mai toarna Ce ma oftic, constructia stagneaza ...si azi am dat o tura si tot speram ca o sa se apuce sa se usuce baza conacului. Dar am vazut ca acum o sa urmeze vreo saptamana insorita, chiar cu temeperaturi de peste 30 de grade prin est...asa ca vienezele o sa iasa la strand si la strat de culoare.

Nelke, eu te sustin in ce decizii iei cu coliba ta . Cu siguranta stii ce vrei si stii si cum . Si mai stii?? Poate gasesti ceva care sa-ti convina si mai mult...stii cum e cu sutul in fund, un pas inainte. Ahhh, Nelke draga, ce m-as mai da si eu cu bicicleta pe malul Dunarii aici, dar cu burtica mi-e frica, mai ales ca eu nu stapanesc bicileta...anul trecut mi-am luat si eu prima mea bicicleta din viata. Daca afla maica-mea, ma omoara Are o frica nemaipomenita de bicilete.

Tanja, tu n-ai permis de conducere deja din Romania? Daca aveai doar dadeai examen practic aici. Eu asa am facut . Ce bine, n-a trebuit sa invat nica

Fetelor, am inceput sa fiu nerabdatoare, il vreau pe odata! M-am plictisit de asteptat. De ce trebuie sa avem gestatie asa lunga?? Una de 2-3 luni era suficient Stati, nu sariti, n-am nica'! Doar ca m-am saturat sa tot fiu "grea". La sufeltelul meu in familion ploua cu progenituri, taman bine ce a nascut sora mai mica a lui Heli, azi am aflat oficial ca fratele lui asteapta un alt mostenitor, spera el, junior de data asta E inflatie de . O fi vreun premiu, mostenire, ceva in familie si eu nu stiu

Alexa n-a aparut astazi, maine are control, daca s-a grabit si n-a mai interesat-o controlul ??

Toria, Cat, v-am pupat si poate o sun maine pe Anto, sa vad cum se mai simte si ce sperante are cu calculatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by alinah
. Dar am vazut ca acum o sa urmeze vreo saptamana insorita, chiar cu temeperaturi de peste 30 de grade prin est...asa ca vienezele o sa iasa la strand si la strat de culoare.

bai ce bine ar fi...ca m-am saturat de ploaie-chiar.---acum ploua

Nelke, eu te sustin in ce decizii iei cu coliba ta .

Si eu, si eu Nelke...tinem pumnisorii si nu bate dom'le constrcutorul, asa e el fara cap

Ahhh, Nelke draga, ce m-as mai da si eu cu bicicleta pe malul Dunarii aici, dar cu burtica mi-e frica, mai ales ca eu nu stapanesc bicileta...anul trecut mi-am luat si eu prima mea bicicleta din viata. Daca afla maica-mea, ma omoara Are o frica nemaipomenita de bicilete.

Bicilete bicilete.... Asta e super faza....
si inca faza de cand eram in liceu, pe teza de la Limba engleza imi scrie profesoara cu majuscule:IN LIMBA ENGLEZA GILIMELELE SE PUN INTOTDEAUNA SUS!!!Am ras sa mor..si gilimele i-a ramas numele
Tanja, tu n-ai permis de conducere deja din Romania? Daca aveai doar dadeai examen practic aici. Eu asa am facut . Ce bine, n-a trebuit sa invat nica

Hai c-a fost bun si permisul ala din Ro ...ca nu ne-am 'stresat' aici cu altele...vum vum..


La sufeltelul meu in familion ploua cu progenituri, taman bine ce a nascut sora mai mica a lui Heli, azi am aflat oficial ca fratele lui asteapta un alt mostenitor, spera el, junior de data asta E inflatie de . O fi vreun premiu, mostenire, ceva in familie si eu nu stiu

bai ce de iepuroi..anu' si carlanu..scuze Alina dar nu m-am putut abtine

Alexa n-a aparut astazi, maine are control, daca s-a grabit si n-a mai interesat-o controlul ??

Hai Alexandra, hai Alexandra...-Azi am mangaiat o burtica in parc..asa, sa-mi amintesc de vremurile bune



Asa..stau in umbra si va pandesc....
Pupice cui trebuie

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Buna dimineata, fetelor! A iesit soarele si pe la voi? La noi vad ca se straduieste...
Alexandra, ce e cu tine? Ai nascut? Hai zi ceva!!!!
Noi am iesit acum cat nu da cu , mergem la plimbare si la cumparaturi. Va dorim si voua o zi frumoasa si insorita!

si cate o de la noi pentru toate austriecele


Catrinel si Daria
http://community.webshots.com/user/daria_maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

BUNA fetelor,
Va anunt ca Anto este in spital dar mi-a zis ca ma va suna ea sa imi zica cand va iesi.Claudelu i-am transmis salutarile tale si a celorlate fete din Arad si va multumescte la toate.Cand va fi acasa va da semn de viata la toate.Acum am plecat si eu la cumparaturi atat cat este vremea frumoasa si aici ,dar sper ca azi ploaia va sta .
Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor,

catgand la gand cu bucurie,chiar am vazut dinozauri la "haus der natur"si inca din aia care misca si fac"wow"si mai ua si acvarii mari cu tot felul de pesti,in cursul zilei de azi sper sa pun pozele sa va bucurati si voi ochisorii:)
toriaeu as mai scrie dar dupa cum ai vazut am probleme cu calc.,plus ca lucrez f.mult,sper in curand sa ma si eu mai mult timp liber.
azi ma duc la scoala abia astept,am sniste colege f.simpatice.
nelke,bafta cu locuinta
nu va suparati ca n am scris mai mult,dar vreau sa pun pozele c am facut multe si va scriu iar mai incolo.
o raza de soare va trimit din salzburg


www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna,

fetele, stie vreuna din voi bine germana, cit sa-i reusesca cit de cit o traducere a unei jumatati de pag. cu termeni statistico-demografici? Am inecercat si la Germania si Elvetia, dar........fara succes. E vb de un fel de job description si as avea nevoie pina la sf. sapt.(deci, simbata-duminica).

Multumesc anticipat si astept PM daca ma puteti ajuta

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

yupii!am pus pozele!mai am de lucrat la ele,sa le pun titluri ca lumea dar acu nu am timp.sunt poze amestecate ,de alaltaieri (am fost cu niste prieteni romani)si de asta iarna.
adresa:
http://community.webshots.com/user/erwina102

va pup

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetele!
Am fost astazi la control si e totul in ordine-bebelul are acum 3,100kg si cam 49 cm ,si se grabeste sa iasa .Astazi cand am ajuns acasa aveam pe chilot o pata maronie,ceia ce pana acum nu am avut,dar nu cred ca e ceva grav,poate voi stiti mai bine;cred ca este din cauza faptului ca ma controlat si inauntru(a durut putin)si a spus ca e mai scurt colul si putin deschis(sper sa nu fi scris prostii,dar la termenii ginecologici ma pricep mai putin).
Si la noi a fost furtuna,tunete si fulgere ieri,de am zis ca ne ia cu totul.Cred ca nu o sa avem noroc de vara,anul asta.
Fetele va pup dulce pe toate si va doresc o zi frumoasa.


alexandra DPN-7iulie
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Acum ne-am intors si noi din oras.De plouat inca nu ploua dar bate putin vantul,dar e si soare.
alexasi eu la fiecare contol avut in timpul sarcinii aveam pe chilot asemenea pete care ma tinea cam 2 zile,doctorul zicandu-mi ca este normal.Dar poate ca la tine este o alta cauza,poti intreba si tu doctorul. Carolada Am vazut pozele si crede-ma mai facut mai nerabdatoare sa ajung in Salzburg sa-l vizitez. Si eu am reusit sa pun noi poze in album care sper sa le vizionati si sa va placa.

Mergi la inceput