Bebelusi iunie-iulie 2003 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Multzumim pentru urari si la muti ani Teodorei si lui Tudorica moaca mica!
Oficial de ieri de la ora 21 mergem in picioare.
A facu la fel ca Ema a Claudyei - s-a incruntat, a strans din buzitze si-a ridicat mainile in sus si a luat-o la sanatoasa prin sufragerie. Senzatia - gol in stomac si ochii in lacrimi.
Uite asa s-a umflat pipota in mine. Nu mai incapeam prin casa.
A urmat o sedinta foto si cateva cadre, apoi am dat telefoane. Stau acum si ma gandesc ce o sa fac cand o sa ia coronitza?!? Ma vedetzi pe Casa Poporului cu portavoce!

La mare plecam joi dimineatza iar cavalerul ramane acasa ca deh...famelie mare, remuneratzie mica, dupa buget...cineva mai trebuie sa si munceasca. Oricum pe colegu` l-am programat in seria a II-a cand o sa fie plaja plina de tanga si penurie de sutiene

Cu scrasnitul din dintzi si noi suntem terorizatzi. Cum vad ca da sa scartaie sar repede cu Suzy. E singurul remediu gasit pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Bibi, felicitari copii! Mamaaaa, cat astept si eu primii pasi... Nu te vad cu portavoce pe casa poporului si probabil nici tesand la costume pt serbare cum ziceai mai deunazi, dar sigur te vad terminata de emotie cand la susnumita serbare o hoarda de pitici canta pe 25 de voci "mama draga, iti multumesc", chiar daca iti e evident ca ei nici macar nu urmaresc versurile si fii-tu iti face semne ca il mananca gatul de la gulerul camasii. Si te mai vad aruncand priviri mandre in jur de "asta e al meu, l-ati vazut, popor?" si chiar postand mesaje pe DC cu "David sufera in amor dupa o mucioasa blonda".
Mai, sa-ti fie sanatos! M-a emotionat faza pe ziua de azi si m-a apucat tremuriciul la gandul ca au crescut atat.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
sigur te vad terminata de emotie cand la susnumita serbare o hoarda de pitici canta pe 25 de voci "mama draga, iti multumesc", chiar daca iti e evident ca ei nici macar nu urmaresc versurile si fii-tu iti face semne ca il mananca gatul de la gulerul camasii. Si te mai vad aruncand priviri mandre in jur de "asta e al meu, l-ati vazut, popor?" si chiar postand mesaje pe DC cu "David sufera in amor dupa o mucioasa blonda".

Na ca m-a busit plansu`. De fapt rasu`plansu`. E clar am nevoie de concediu. Mareeeeeee... vin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Inca n-am nascut, dar as vrea ca sa scap de burtoi ca nu mai pot dormi bine noaptea.

Nu va mai scriu cu adresare ca sint cam obosita si in prag de depresie prenatala.
A plecat tata si a venit mama si Cristi inca nu s-a reimprietenit cu ea. Vrea doar la mine in brate, doar cu mine de minuta. Azi ne-am plimbat prin camera tinind in mina coada de matura cu care scoatem jucariile de sub pat ( ca le arunca cu mare veselie) el ca asa vroia, eu ca sa nu-si dea in cap cu ea. Eram un triunghi.
El nu merge in 4 labe prin casa doar in picioare vrea. Daca-l pun in fundulet pe jos se miorlaie.
Cu somnul stam cam asa, daca ne nimerim afara cind vine ora de somn, adoarme in carut, desi uneori nu vrea nici acolo. In casa e un chin , in unele zile , sa-l adormim. Azi s-a trezit la 9,15 si a adormit , rupt de oboseala la 14, dar eu sint si mai obosita. Aseara s-a culcat la 23,45. In principiu doarme de doua ori pe zi cam cite 1h 30 min.
Nici cind e sotul acasa nu scap de Cristi deoarece ma prefera pe mine… si nici macar nu am unde sa fug prin casa de el cum zicea Cornelia ca a fugit de Maria.
Vocabularul lui consta in : mama, tata, bebe, baba, meme, caca, cacincacin ( nu stiu ce inseamna dar e un scump cind zice asa).
Si vreau si eu dulap fondant ca de 2 ani aproape tot cu aceleasi haine sint. Ba mai rau mi-am murdarit si pantalonii-salopeta pe burta cu ulei de ala cu care au uns usa de jos de la scara, ca n-am apreciat bine distanta si mi-am frecat burtica de usa.Of,of....sper sa iasa, daca nu nici o paguba ca nu o sa-i mai port nici de ciuda.

Am impresia ca dintii de sus ii ies amindoi in acelasi timp si poate de aia e si el mai miorlait uneori.

Bebe2 e tot in burtica. Am ales deocamdata un prenume Alin.
Vineri ma duc la control sa vad ce mai e cu el, o sa cer sa-mi faca un ecograf sa vedem cum e cordonul ombilical si cam cite kg are.

Aveti careva patut Pali ca la bebelusultau.com? Cum e?

Hai ca va mai scriu cind mai pot.

Aveti grija cu multa rabdare de bebelusi ca sint tare scumpi.

A si “la multi ani” pentru bebeii sarbatoriti.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

bibi,ce fericita trebuie sa fii!am vazut ca David al tau este cu doar 2 zile mai batran decat Alexandra...de-abia astept s eu sa mearga!dar de-abia acum accepta sa pasesca sustinuta doar de o manuta.azi a mers chiar cativa pasi tinandu-se de pantalonii mei si atat!

acum doarme in funduletul gol.poate face pipi in pat dar ce ma conteaza.se pare ca ii prieste asa ca deja se facura 2,45h de cand am adormit-o.

nu a mancat supica.nici dimineata nu a vrut mai nimic sa pape.i-am luat cereale nestle cheerios-pt adulti,copii mari,ma rog.si ii plac atre mult.are insa mereu grija sa nu poftesc si imi vara cateva cerculete in gura...

a invatat sa vorbeasca la telefon..il tine mai spre ceafa,cu butoanele spre exterior si spune "da!da!"...

mananca,sau manca mai bine zis,sufleu de conopida si de dovlecei,ii fac suc de portocale cu banana si capsuni mixate la blender si bea cu mare placere.i-am facut snitel de vacuta si i-a placut tare mult.

poimaine implinim si noi 11 luni...deja ne facem planuri pt cadoul de ziua ei!

chiar ca nu imi vine sa cred ce repede pare a fi trecut timpul...parca mai zilele trecute ne plangeam ca nu mai nastem-eu cel putin asa faceam!:)))-si acum avem copii mari!

va pupic acum,ma duc sa stau si eu cu mama mea de vorba ca a venit in vizita!

Alexandra mare si Alexandra mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

La multi ani,Teodora,Tudor si David!!!

Dragi mamici de bebici de 11 luni,sa va fie sanatosi si cumintzei!!!O pentru fiecare dintre voi!

Bibi,asa-i ca-i misto senzatia(aia cu plecatul in doua picioare,asa ditr-o data)?Si sa vezi cate o sa mai faca si de cate ori ne vom umfla noi ca !Mama,cand eram mici(eu si frate-miu) si mancam tot din farfurie,mi-aduc aminte ca ne spunea ca ii creste inima "cat o paine de 19 lei".Probabil ca painea de 19 lei de pe vremea ei era imensa.si ca sa nu ma iau cu vorba...felicitari pentru primii pasi!!!

Emma merge din ce in ce mai sigura si e tare incantata si ea de realizare.Mereu rade cand o ia la sanatoasa...asta daca nu se concentreaza ca sa ajunga la ceva anume.Iar eu sunt tare, tare fericita!!!

Va pupez si va doresc o seara placuta!

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna dimineata fetelor
Desi imi este dor de voi nu am mai avut timp sa scriu. Am fost prinsa si eu cu alegerile deoarece am stat la o sectie de votare.
Felicitari pentru cei ce au implinit un anisor de viata si ma bucur ca au crescut si de acum putem sa-I numim copilasi dragalasi…
Noi suntem bines au spre bine ca Flaviu a avut un pic de febra de la ros in gat. Oricum stamp e afara mai toata ziua si seara eu pic pur si simplu de oboseala.
Doamne ce am crescut!
Romana iti doresc o nastere fff usoara sis a fii cat mai increzatoare in fortele tale caci esti o mamica minunata. Te sarut cu drag.
Crisa as vrea sa te intreb daca tu in Grecia ai fost cu bilet sau pe cont propriu ? as fi si eu tentata sa merg. Si daca nut e superi asa in mare cam cat m-ar costa fara billet ?
Te pregatesti de petrecere ? cum a fost intalnirea si mai vreau si eu noutati pt mot.
Corinaelena spune cum mai doarme iubita ? Flaviu se trezeste cam la 3 ore si tipa nu stiu de ce si apoi adorme cam dupa juma de ora. Asta e singura mea plangere la el, somnul

O sa revin cu cateva nazdravanii de ale lui Flaviu.
Va sarut si va imbratisez cu drag.

Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Crisa, Elena, multumesc mult de listutza !

Romana nastere usoara !

David super aniversarea cu pasi, La multi ani David si Tudor !
Multumim de urari !

fug ca bibica e in miscare,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani pt sarbatoritii de azi (Maya, Teodora si David)!!!!!
Bibi: mama ce veste mare! Cred ca esti atat de incantata......!!!!
Abia astept si eu primii pasi ai lui Alex! Deocamdata merge singur, dar tinandu-se de mobila si face turul tarcului pe exterior.
A inceput sa boscorodeasca in limba lui cat e ziua de lunga. O sa fie tare vorbaret. Stie sa-mi arate un lucru dupa ce-l denumesc eu si il intreb unde este. Poate pt voi sunt povesti vechi, dar el, fiind cel mai mic, abia incepe sa le faca. Dar va ajungem noi din urma, nu?

Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Romana iti urez nastere usoara.
Bibi felicitari pt. mersul in picioare.Sa aveti distractie placuta si vreme buna la mare.
Ama si bb Mara

Mergi la inceput