Bebelusi de Oct-Noi-Dec 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Onutza, mama dar ce sexy ai fost tu la botez!!! Jos palaria. Mama moderna. Mie imi place cum iti sta blonda. Numai ca o sa cam ai de lucru la radacinile alea. Sa-ti traiasca puiutii.
Zeeva, eu nu am dat la copil ceai de menta si vreau sa spun ca tot a avut scaunele moi. lasa-le in pace. Daca nu-l doare burtica cand face kk, sau sa aiba febra, uita de asta. Ca va trece. Vad ca Luca s-a oprit cu cacutzurile moi, dar nici dinti nu avem. Mai mult gura de el, aia e.
Bai fetelor, pe mine Monstruletul ma jumoale. Ma trage de par de ma apuca disperarea de durere. Si trage de unde stie ca e mai bine: tample si ceafa. Eu tip de durere, iar el se uita la mine ca un sfintisor si rade. Da mai, rade. Azi ma cam enervasem pe chestia asta, dar ce sa-i faci. Tip la el si degeaba. Nu intelege. Mai lucram.
Azi mi-a mancat lubenita. Buna. I-a placut.
Eu ou am inceput sa-i dau de sapt. trecuta, dar i-am dat numai o treime de ou. Mi-a fost teama sa-i dau mai mult.
Va las fetele ca e tarziu. Timp de baita si somnel.
Numai bine la toti puiutii,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Ieri am ratat forumul ca nu prea a mers netul... Ei, asta e.

Fleur, m-am tampit, am primit mailul tau cu nr de telefon, dar ce sa fac daca am doar un neuron. Io sper sa vina mai multe fete la o intalneala, daca ne miscam noi fundurile de la Buzau... Luca a gasit directia buna la mersul de-a-busilea cam dupa 2 - 3 saptamani de mers inapoi si de facut flotari.

Zeeva, ceai de menta i-am dat lui Luca de la inceput, cand a avut scaun mai moale. Stii cu ce il "incheg" eu la burta extrem de repede? Cu piure de morcovi. Gol. Dar s-ar putea sa fie de la dinti scaunele moi, parca ziceai ca mergi la dr cu ea. Nu ai fost? La noi au fost scaune moi doar cand au iesit dintii de jos, primii 2. Apoi nimic. Doar pusee de febra pana la 37.7 si urlete disperate.

Ven, cum ii mai e lui Markus?

Noi am dormit 2 nopti beton, dar azi nopate s-a mai trezit de 2 ori.

Am fost la dr, vreau sa va zic ca a pierdut Luca in greutate cam 700 - 800 gr, nu mai are falcutze deloc. Si in urma racelii asteai puternice s-a hotarat ca nu vrea sa pape nimic cu lingurita, mai bine sta nemancat. Asa ca ii dau 2 sapt totul cu biberonul si incercam iar cu lingurita mai tarziu. Am terminat injectiile, dar ii mai dau un antibiotic pe gura inca 5 zile. Asa ca a fost urata treaba la noi. Nici acum nu-mi vine sa cred ce-a mai tras saracutzul...

Sunt restanta la vizionat poze, deseara promit sa dau cu ochiul pe la toate. Sa vad blondele, cupiii fromosi...

Va pupam.

pentru Alexandra Ioana, Alvaro, Markus si Patrick!!!



Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutzi spune:

Buna fetelor. Am lipsit cam mult ca am fost o sapt in "tabara" la tara iar apoi am fost cu Iasmina la Cluj la endoscopie. Bineinteles ca are reflux si esofagita de reflux de gradul I. Bine macar ca acum stim cum stam si stim ce avem de facut. Nu v-am citit de loc cat am lipsit dar promit sa recuperez cum am timp. Va las acum ca toata casa e vraiste. Am vrut doar sa va spun ca nu v-am uitat si ca mi-ati lipsit f mult.
O zi buna

Tutzi si Iasmina (28.10.2003)

http://community.webshots.com/user/tutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Tutzi, bine ati revenit! macar stii de ce sufera puiutza, asa ca stii incotro s-o iei. Si Ven are aceeasi problema cu Markus.

Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani sarbatoritilor!Alvarica, Patrik, Markus, AlexandraCiuf mersi de complimente, tu, da eram asa o grasa...mare cit China, de unde atita frumuseteMai se face mare gasca de blonde! Onutza chiar ca ai fost mama moderna la botez, e frumos asa cu blond, dar ai sa ai batai de cap cu radacina..Vilma, da unde mama te-au facut in Galati city asa misto? Eu mergeam la Vougue, tu unde mergi de obicei?Tutzi, ce ti-a mai zis dr? Cam in cit timp se remediaza problema? Insanatosire grabnica!Allya si eu m-am luptat sapt trecuta cu o masea din asta nenorocita...am facut si o mare infectie, nu puteam deschide gura nici sa maninc, am mincat numai pate 3 zile pina si-a mai dat drumul de la antibiotice... Acum dr mi-a zis sa ma programez pt operatie, ca astea nu se scot asa ca dintii, anestezie, poc tragi si-i afara maseaua, ci trebuie operatie. Sapt viitoare am sa o fac cred, nu ma trage inima, dar prin ce am trecut nici nu ma gindesc sa mai dau sansa sa se repeteRevin, ca tre sa fug acum, va pup:)Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gata, am vazut si pozele. Blondele sunt mishto. De bebei nu mai zic...



Ileana si Luca (2 octombrie 2003)
http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

ELLIE mi-a mai venit inima la loc ca esti mai tinerica! da tot nu ma face mai frumoasa asta...oricum sa stii ca arati f bine! si iti vine de minune mini-ul nu glumesc si nu exagerez deloc! ce celulita bey? daca ai vedea ce am io....plus ca am facut pe langa celu' si varice si vanatai care nu-mi dispar......naspa rau de tot....

CIUF draga e tare dulce pustiul tau ! sa-ti traiasca!

ONUTZA super iti sta, ca si la VILMA! si merge si cu tenul si ochii, la mine dupa cum ziceam nu ma avantajeaza decat culoarea ciorii si la gothicul de coafez al meu asa ii place, el arata ca si Brandon Lee in The Crow... (ii tare frumusel pacat ca ii gay...) mai putin machiaju' ca nu are voie la locul de munca dar in rest... si incep si eu sa ma atasez de stilul asta...asa ca de o sa ma vedeti cu matii lungi si negre si buzele vinete sa nu va mirati...

VIKINGA si de ce nu zisesi? ce suferisi in tacere? lasa e bine ca scapi de ele, tare as vrea si eu o operatie din aia dar aicea costa de te indoaie mai ales ca asigurarea mea nu acopera dintii... asa ca spal la dinti de numa numa...ca ii mai rentabil sa merg in Romania sa mi-i fac pe toti decat unul cat biletul de avion...800$ o plomba nenorocita...ii drept ca stia numai de portelan pun sau mai trebuie eu sa caut, cine stie poate sunt si mai ieftine asa la vreo 500$... si ce tot zici de grasa ca esti tare faina!

TZUTZI ALex ii transmite mii de pupici la Yasmina! nu fiti necajite ca se trateaza si e bine ca ati descoperit ce are!

ILEANA ma bucur ca e mai bine pustiul!

FLEUR draga pai tu ai slabit bine, io am dat jos numai 10 pounds fara nici o dieta, vreo 5 kg de cand am incetat sa mai iau medicatia de tiroida...si sa vad de pot merge si la sala, nu stiu daca voi avea timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Pai de asta am umplut eu aici nu-s cite pagini Ca nu puteam sa mai deschid nici gura de durere, asa ca am dat-o in scrisVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Multumim pentru urari

Raportam, avem 8,2 Kg. si papam la ora 2 piure de legume (morcov, telina si pastarnac deocamdata) si la ora 6 cereale...in rest tzatza.

Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

allya si ziceai ca si tu vi la MIAMI!!! sunteti -WELLCOME ANYTIME-cu cit mai multe cu atit sunt mai fericita.

vikinga o sa intru si pe monti , dar inainte sa intru vreau sa citesc din carte , unde este ?cum pot sa fac si eu rost de ea.

Am fugit ca trebuie sa merg la analize pentru rezidenta ...revin

Sanatate la bebelushi




Elena Alvaro Alvaro-Daniel
Povestea lui Alvaro-Daniel "Invingatorul"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603
http://community.webshots.com/user/elenalove27
http://www.picturetrail.com/Elenalove27

Mergi la inceput