Mamici din Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 8
July spune:
Buna dragele mele,
Bun Venit,Marlen si Tatiana!Si sarcina usoara in continuare cu bb.sanatosi!
Roxi,mi se pare cam mult "tariful" ptr.o nastere normala.Eu am dat atata la o cezariana.Doar daca se face si peridurala,cu "tarif" separat.
Cum suporti caldura?
Oana,soferita noastra,felicitari!Treb'sa uzi carnetul!...
Lizuca,ma bucur s-aud ca mama ta este bine intr-un spital civilizat.Si fratele meu s-a operat la Spitalul Port,intr-adevar lumea este mai binevoitoare.Daca ai nevoie de medic A.T.I-ist ti-o recomand pe d-na dr.Serban,ii spui c-am lucrat cu sotul dumneaei,dr.chirurg Serban.Este o mare sufletista.La fel si dr.Pastiuc.Iar in ceea ce priveste accidentul,nu puteti s-o dati in judecata pe autoare?Lucrurile se misca greu,dosarul de la politie ajunge dupa luni intregi la procuratura,insa nu puteti s-o lasati asa,mai ales ca s-a dat la fund.Ati patit acelasi lucru ca sora mea care a suferit acum 2 ani arsuri de gr.2 si 3,persoanele raspunzatoare au mintit-o ca-i vor plati operatiile estetice(era fata care facea promotii),iar dupa externare i-au zis ca poate face orice ca si-au aranjat treburile si nu patesc nimic.Unul din ei este chiar Melcea,patronul Megalos-ului care este acum chemat la proces ca parat.Daca ai nevoie de avocat bun,spune-mi.Oameni ca astia nu merita lasati in pace!
Caty,eu n-am scaun ptr.bb maricel ptr.ca Teodora nu sta in el,drumurile in tara le facem in brate sau dormind,lungita pe bancheta,nu stiu ce vom face la iesirile din tara in care vom fi obligati sa stam in scaun.Atunci imi voi cumpara sau imprumuta de la prietena mea.Am in schimb scaun ptr.bb.mici-mici,care se pune cu spatele la sensul de mers,gen cosulet.Daca nu-l iei pe cel al Crixiei,ramane valabil asta.Eu il folosesc la gratare,doarme Teo in el.
Laura,bravo lui La!Bravo si la Miss!Frumos,frumos,m-a emotionat!
Dady,iti voi trimite un e-mail cu o fotografie.N-o sa-ti vina a crede!
Crix,multumesc mult ptr.poze.Este un scump baietelul Laylei,plesneste de sanatate!
Noi suntem aproape in fiecare zi,pana la pranz in Tara Piticilor.Teo n-are frica de nimic,vrea sa se dea chiar si-n burlane.Mergem in gasca,am mutat piticotii din parcul de la gara in Tabacarie.
Cornelia,.
July.
dadi_t spune:
Bun venit celor nou venite in - deja marea lista a mamicilor si viitoare mamici din Constanta!
Crixia - Anduta are rolul abecedarului, iar ceilalti colegi sunt literele abecedarului. O sa postez cateva poze din serbarea de sfarsit de an. Sunt curioasa cum va reactiona cand va afla ca ia premiul intai, nu i-am spus ca surpriza sa fie totala. Am tot intrebat-o ce premiu va lua si mi-a spus ca ea crede ca premiul intai ca e cea mai buna din clasa(s-a autoevaluat corect)si eu i-am spus ca nu mi-a zis nimic invatatoarea si ...ramane pe ganduri.Ce o fi in caputzul ei.....!
Va pup si mai vorbim ca a venit cineva.Pa, pupici pana mai tarziu!!
dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)
roxanaz spune:
asa July? zici ca e mult...? asta nu poate fi decit o veste buna.
a propos de Layla, trebuie sa vina si ea in urmatoarele 2 saptamini la mare asa ca vom putea organiza o intilnire in "grup complet".
Galarina, eu stau la capitol (hahaha, peste 3 saptamini, dar nu te mai induc in eroare) asa ca ne putem intilni pe la mijlocul drumului...piticul am sa il las cu mama si eventual cu soacra-mea, sa simta si ele ca au nepot, nu?
Crix: faci o maia din drojdie (eu folosesc din aia uscata, linguritza/o linguritza jumatate), putin lapte caldut si 3-4 linguri de faina, acoperi si lasi sa creasca bine.
dupa 30 de minute e crescuta bine si atunci pui cam 500g faina, amesteci cu 3-4 oua, lapte, maiaua crescuta, coaja de lamiie si un strop de rom, amesteci bine, potrivesti sa fie aluatul moale si lasi la crescut o ora-o ora jumatate. intinzi foaie grosutza, tai cu paharul, lasi citeva minute sa se odihneasca apoi prajesti in ulei (eu folosesc ulei si untura amestecate ptr ca fragezimea este incomparabila) pe ambele parti. nu va mai zic ca am mincat jumatate de castron....sunt incorigibila.
ca sa compensez, ma duc pe jos la santier la "rondul de seara".
pupicei la toate!
dadi_t spune:
Azi sunt numai pe fuga! Nu stiu de ce mi-au postat ce am scris abia la ora 18:23, desi am scris inainte de Galarina(17:00).
Saru' mana July pt. ce mi-ai trimis, dar inca nu am primit-o!
Roxana sa sti ca iti apreciez calitatile culinare si am sa incerc si eu reteta de gogosi....niciodata nu mi-au iesit cum trebuie!
Va pup iar1 Cum am timp scriu mai pe indelete. Sambata intre 18:00-18:30 ramane valabil, in parcul piticilor! Da???????
burtici,mamici si pitici!!!
dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)
roxanaz spune:
hihihihi Tania, multzamesc de compliment...mie imi place fff mult sa gatesc si daca nu imi iese ceva nu ma las pagubasa...il chinui pe barbata-miu sa imi spuna ce nu e bine - si o fac din nou. reteta e ff usoara, secretul e sa creasca bine aluatul. drojdia aia uscata, granule e de mare incredere....si nici nu costa vreo avere.
pupicei la toti piticii si la toate mamicile!
laura111 spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase !
Crix, ce sa zic... am fost destul de emotionata la serbare, mai ales ca eu nu stiam ce rol o sa aiba Vlad. Mereu cand il intrebam daca nu are ceva de repetat imi zicea ca nu, ca stie toate cantecelele si sa stau linistita ca o sa vad eu la serbare ce o sa fie. Am fost mandra de el ca nu s-a incurcat deloc si mai ales cand am vazut ce bine comunica cu toti colegii lui de la gradinita care sunt de diferite natii.
Galarina, gradi ma costa 75 USD/ luna si se platesc obligatoriu 10 luni pe an, indiferent de perioadele de vacanta sau daca copilul e bolnav si nu-l duci o vreme la gradi. Iar manualele dupa care invata lb. engleza costa 50 USD/an.
Dady, mult succes Andutei la serbare si felicitari micutei premiante !!!
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
Cornelia spune:
Buna dimineata fetelor!
Laura, am vazut si eu pozele de la serbare. Foarte frumos. Ce serios e Vlad (sau concentrat?). Deci serbarea a fost un fel de surpriza, copiii repetand doar la gradinita. Inseamna ca intr-adevar se ocupa de ei. Cati sunt in grupa?
Roxana, vreau si eu gogosi! Printez reteta si cine stie, poate facem si noi. Pofta ta de gogosi, mi-a adus aminte, ca mama, inainte sa ma nasca a mancat un castron de gogosi. Lucrurile s-au petrecut destul de repede. Dupa ce a mancat si-a zis, ce ciudat, nu imi simt stomacul plin si peste doua ore nastea! Asa ca mi se zice "gogosica"
Bine ati venit Marlen si Tatiana si sarcina usoara!
Eu am dat 120 Euro pt. nastere normala, dar acum, parca si mie mi se pare cam mult.
Dady, succes la serbare, Andutei!
Caty, imi pare rau ca Delia e tot bolnavioara. Probabil ca este mai sensibila, trebuie sa-i fie foarte greu fara mamica ei. Nu pot sa te sfatuiesc in nici un fel. Vorbeste si cu mama ta. Trebuie sa fie bine pentru toata lumea si e normal ca Dinu sa fie cel mai important pt. tine.
Oana, cum mai stai cu temopanele?
Noi am fost ieri in parc. Este chiar asa de aglomerat in fiecare zi? Nu am mai dat-o pe Maria in leagan pt. ca era o coada mai mare decat in prima zi. Maria nu mai stia dupa ce copil cu tricicleta sa se ia. Ma gandesc sa-i cumpar si eu, cu toate ca e cam micuta, dar m-am intalnit ieri cu mamica unei fetite nascute in aceeasi zi cu ea, care avea tricicleta. Ati vazut pe undeva? Ma refer la tricicletele pt. bb-i mici, cu sa lunguta, su suport de picioare si bat pt. impins in spate.
Va pup!
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
CRIXIA spune:
Buna ziua!
Ramasesem datoare sa va mai spun cate ceva despre noi. Poate acum ma lasa fii-mea sa ma exprim.
Alexia are tot aceiasi doi dintisori, ca si Maria, de altfel, iar pe ceilalti ii tot asteptam , ca are zile agitate, dar... nimic, deocamdata. Merge tinuta de manute, dar sa o tinem de ambele ca de luam una, nu se mai misca, nu are sprijin. Merge pe langa mobila, canapea, dulapuri, iar pana la ele de-a busilea. E meseriasa la scos tacamuri si vesela din dulapuri, a spart smaltul unei oale, ca-i placea cum suna pe gresie. Am inceput sa legam dulapurile ca nu se mai poate.
La capitolul "vorbit" acelasi Ta-Ta pe diverse tonuri si doar atat. Lumea ma intreaba, iar eu le spun " N-are mama!"
In ce ma priveste pe mine, alerg dupa hartii si de aceea nu mai merg la sala, ca nu fac fata. Sunt multumita de mine ca am slabit in total 10kg din martie pana acum. Sper sa ma mentin, asta-i important!
Mai am un singur aviz de luat si depun la primarie pentru Autorizatia de Constructie, care cica are termen 30 zile, sper sa nu fie 60 ca la precedenta! Dupa care am sa-mi cumpar o casca si salopeta ca voi fi prezenta pe santer! Asta poate pe la 1 august!
Pupici! ca stiti problema mea, nu ma lasa sa-mi fac de cap Alexia
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
CRIXIA spune:
Cornelia, chiar ma pui pe ganduri cu tricicleta! Cred ca ar fi o solutie, si asa nu mai vrea in carut, uneori.
Am pus-o in carutul acela masinuta la Billa si a fost foarte fascinata si cuminte. Daca n-a sarit din ala cred ca nu va sari de pe tricicleta!
Hai ca mi-ai dat de gandit!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
ione spune:
Buna mamici,
Saptamana asta ne-a cam lasat calculatorul.
Fetele mele sunt zvapaiate rau.
Ne-am facut un program iesim in fiecare dupamiaza afara. Dupa ce vin de la servici, ma iau de mana fiecare si ma duc la usa sa plecam pa pa.
Ieri am fost in parcul Tabacariei, ne-am dat in leagane, au fost super incantate.
Noutati, au inceput sa deschida usa singure, apasa pe clanta si o deschid.
Cred ca nici fetele mele nu mai vor in carut. Vor sa mearga pe jos singure.
Va pupam si un weekend placut.
Ionela si gemenutele Maria si Elena