Mamici din Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanaz spune:
wow bravo Crix, misto listuta. posteaz-o direct asa ca e buna.
Narcisa, pai atunci vorbim saptamina viitoare, sa ne vedem!!! si bafta cu casuta!! drum bun!!!
Raluca, eu am inteles ca bimbirica ta are 6 ani....e gresit? si tu ai santier??? hihihihihi, ce ne-am gasit toate....
Laura, chiar ca e nebuna madam doctorita aia...cum sa spuna ca ovarele sunt inflamate fara eco??? mamaa......ce i-as mai duce in proces pe doctorii astia care vorbesc aiurea....nu e mai binme fara unde nu zic nimic de frica sa nu ii dai in judecata si sa iti plteasca toata viata?? gata, ca ma enervez si n-am voie, ca mi se deshide colul
cali spune:
Laura, te inteleg de ce ai asa o parere despre dr Belcin.. ce a putut sa-ti faca!! intr-adevar dr Tica nu comunica deloc!
pentru cele ce m-ati intrebat, la Bucuresti am fost pacienta dr Niculescu.. dupa ce incercasem tot felul de tratamente cu dr din Constanta, timp de 3 ani, fara rezultat, la mai multi dr. Raica, Lutescu, Dantes.. eram pur si simplu disperata, ca nu o sa am si eu un copilas, mai ales ca nici nu sunt o tinerica (voi implini in curand 33 de ani)! problema era ca aveam trompele f. lungi, si probleme hormonale... si am facut laparoscopie in Bucuresti, anul trecut in spetembrie, si apoi am lasat-o mai moale cu tratamentele, si in ianuarie, cand am vazut 2 liniute pe test nu-mi venea sa cred.. am avut o sarcina cu probleme la inceput, cu sacul embrionar inflamat, traiam cu teama ca o sa pierd sarcina, asa mult dorita. dar a dat Dumnezeu si am ajuns pana aici.. si sper sa fie bine si in continuare..
Cali, baietel 25 sapt.
CRIXIA spune:
Haideti sa facem un mic consiliu de familie!
Vineri merg la un mot si nu stiu ce cadou sa iau. Heeeeeeelp!
Este vecina mea, cu care de 1 an de zile impartim toate evenimentele legate de copilasi, de la un simplu kk pana la dintzi, apeluri in miezul noptii in caz de ceva.
Problema este urmatoarea: copilul( fetita) are tot ce vrea, parintii au o situatie materiala buna, nasa si bunicii la fel ( avocati, judecatori... intelegeti!!!??????).
Deci, hainute nu prea cred, jucarii(????)
Balamuc mare nu va fi, in apartament doar cei apropiati( rude) si fii-mea.
Ma bate gandul sa-i cumpar ceva mamicii, mai bine, ca pe ea nu o felicita nimeni pentru efortul depus ( nastere si tot ce a fost dupa).
Astept sa ma sfatuiti!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
laura111 spune:
Crix, he, he, Vlad al meu e singurul cavaler !
Da, si eu trebuie sa ajung la echo, cred ca sambata dimineata ma duc. Dianele am auzit ca sunt cam tari , nu oricine le suporta, dar sunt eficiente la chisturi. Sper din tot sufletul sa ne treaca la amandoua, faptul ca tu ai scapat o data de ele (inainte de sarcina) e un lucru incurajator.
Cali, merci pt. faptul ca ne-ai povestit despre cum ai reusit tu sa ramai insarcinata. Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si nastere usoara ! Iti tin pumnii ca totul sa fie bine pana la venirea micutului pe lume.
Roxi, stai cuminte, nu te enerva ca ti se deschide colul! Stii, sotul meu cand ma enervez si tip la el imi zice foooooarte calm :"Nu te enerva draga ca iti da sangele pe nas !" Imi vine sa-i ard una intre kraci cand imi da replica asta da' ma abtin ca-s fata educata
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
CRIXIA spune:
Laura(Tatiana), tie pe langa injectabil anticonceptionale iei. Tot Dianne35?
Roxi, mare grija cu deschiderea colului! Zici tu ca dai cu gura la santer, dar psihicul lucreaza si afecteaza. Pai pariul!?!
Lista am salvat-o, acum asteptam sa se completeze, poate mai e cineva nestrigat sau uitat.
Vlad este un cavaler(+4 ani), Andreea(+4 ani)o zana, iar Anduta( cea mai mare) este o adevarata domnisoara(chiar daca titlul este "vampa").
Nu mai stiu ce sa va mai spun. Neuronul meu ratacit nu prea ma ajuta.
Pupici tuturor!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
roxanaz spune:
hihihihihi Laura ce misto aia cu "singele pe nas".... ai fost mortala.
Tatiana is cuminte, pe bune....
CRix....naspa faza...i-ai mamicii cea, dar si piticului trebuie ceva...chiar daca are hainutze si de toate, ce conteaza? copiii vor tot timpul o jucarie noua, zic si eu acum ca mare experta...pariul se tine, stai tu linistita....
Tatiana, si eu i-am zis doctoritei ca in eventualitatea in care ma pocneste dorinta sa nasc natural in orice caz vreau epidurala...ca altfel..parca vad ca tot la cezariana ajung si dupa aia ce rost a avut efortul?
ma duc sa fac tarta cu nuci (dupa cum vedeti ma pocnesc in continuare ideile in plin....)
pupix si vorbim later.
narcisa spune:
Roxana, sa inteleg ca te-ai decis pt. cezariana? Cu sau fara recomandarea medicului daca vom mai avea un al treilea copil(ceea ce nu cred) voi decide din start sa nasc prin cezariana. Eu am nascut natural si prin cezariana, comparind cele doua modalitati din multe puncte de vedere as alege cezariana.
Cine imi da si mie o idee , unde as putea gasi in Constanta un internet cafe unde nu-i mult fum? Singurul pe care-l stiu e in centru pe colt vis avis de posta mare. Cum nu vom cara laptopul dupa noi pt ca ai mei parinti nu au telefon fix acolo unde locuiesc si deci nu pot sa ma conectez la internet, trebuie sa gasesc o alta posibilitate. Si precis si sotul o sa-si trimita cind si cind mailuri la servici si etc. Poate stie cineva vreunul mai linistit?????? Principalul e sa nu se fumeze, ca ma enerveaza la culme mirosul de tigare in haine, desi si eu am fumat inainte de sarcina si poate ca voi reincepe cindva.........
narcisa x
Larular spune:
Fetele am pus si eu pozici cu bebe , mai noi si mai vechi .
Dar nu stau mult pentru ca fug cu bebe in parc .
Roxi , bebe are doar 6 luni , daca avea sase ani deja eram relaxata . Si eu am santier , dar de genul recompartimentare casa si mansardare deci mai dureaza vreo 2 lun !!!
Pupi
dadi_t spune:
Intru sa va salut si sa va sarut pe toate pentru urari! Dar stiti cum e...un necaz nu vine niciodata singur.Anduta e la pat cu febra...cred ca de la mine sau invers ca este epidemie in scoala la ea.Si picatura care a umplut paharul si teama cea mai mare care o am: socru-meu a cazut in beci la tara, e in spital si de 48 de ore nu stim nimic de el si nici soacra-mea nu ne da nici o lamurire.L-a dus la spital un nepot si nu reusim sa dam de el sub nici o forma-are doar mobil la care nu raspunde! Voi ce ati crede in locul nostru de asa mister?????Doamne fereste sa fi patit ceva ca nici la....nu ma pot duce cu copil mic pana la Bacau.Sunt tare suparata...mai vorbim...Pupici pt. toate.Nu ma pot abtine: Larular e super haioasa pustoaica in poza gen playboi!!!vezi ce iese!!!!
dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)
July spune:
Buna,
Laura,multumesc mult ptr.informatii.Si chiar nu i-ai facut nimic?Sotul meu ar fi reclamat-o.Iar eu i-as fi sucit gatul.Mai ales sa fi fost si prima sarcina.Da'lasa,e de-ajuns s-o spun eu unuia in spital si-o afla toata lumea!
Dady,mey,da'de ce n-ai stat tu cuminte acasa duminica?Sa-i spui dr.sa verifice si gatutul lui Bibi,doar respiri aproape de ea.Ai grija de tine!Nu uita de protectia hepatica cu vitamine daca iei antibiotice.
Crix,indiferent de cati bani au parintii,o jucarie la varsta ei este intotdeauna binevenita.Ceva ce n-are si-ti poti permite.Are tricicleta cu maner?Masuta cu scaun?Incepe varsta cand o vor pasiona astea.Sau tractoras pe care-l poate impinge cu picioarele!Mamei vei avea timp sa-i iei de ziua ei.Hai,ca te-am ajutat mai mult de-o gramada!...
Teodora are 1an si ...8luni.Nascuta pe 15 oct.2002.Modifici tu lista?
Roxa,dar ce zice dr.Tomescu de eventualiatea unei peridurale?Este de-acord?Se face greu tarta cu nuci?Nu te mai trag de urechi,tu stii mai bine.
Narcisa,in ce zona Internet-Cafe?Stiu eu unul linistit langa stadion,pe Primaverii.La o casa.Te-asteptam cu nazdravanii tai la plaja.Eu n-as alege cezariana.Doar daca s-ar impune.
Tatiana,nu era vorba de magazin.Este firma producatoare"Z"(a sotului Andreei Esca).Sunt lucrusoare pe care le gasesti in multe magazine,cu eticheta"Z".Cele mai bune preturi le are magazinul Lisa de pe Cuza-voda(aproape de piata Unirii).
Cali,prin cate-ai trecut ca sa-l poti avea pe bb.Ai fost la Lutescu(el) sau(ea)?Ptr.supravegherea unei sarcini pretioase,cum este a ta,(el) este f. bun.La fel si Rusa.Daca nu-ti place Tica,schimba-l.Si Dumnezeu sa te-ajute sa duci cu bine sarcina pana la capat cu multa sanatate ptr.amandoi!
Cali,eu azi-maine fac 32 de ani,adica sa-i zic lu'barbata-miu ca nu mai sunt tanara?
Va pup,v-as mai fi scris,da's-a trezit.
Acum o sa zica:Mamaaa,papa,Tea,buun,iam-iam!
July