Mamici din Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tatiana_S am uitat ceva! Daca spui ca bb are 2600g nu trebuie sa-ti faci griji! Fiica-mea a avut la nastere 2500g si a plecat din spital cu 2400g, caci pana a venit laptele a cam facut foamea, plus icterul fiziologic, din cauza caruia a cam dormit. Uitate in pozele mele, daca ai timp sa vezi ce sticksera acum aproape un an, iar acum are 9 kg.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Fetelor, va multumesc la toate.. ptr primire si ptr raspunsuri!!

Caty, Crixia multumesc ptr informatii.. Crixia, da bine ai observat.. am disparut o vreme, ca am stat acasa, si acasa nu am internet, intru doar de la servici..si eu am auzit de dr. Rusa numai de bine, cred ca pana la urma am sa meg la el.. dr Tica este un dr bun, dar e f. ocupat.. si nu prea comunica..

Eu sunt din ce in ce mai balenuta.. am pus deja 10 kg, cam mult ptr cele aproape 25 de saptamani care le avem acum.. dar nu mananc cine stie ce de mult.. baietelul misca si sper din toata inima sa fie bine pana la sfarsit, eu am placenta jos, si am avut ceva probleme la inceputul sarcinii, dar cu tratament, iata ca am ajuns cu bine pana aici! de-abia astept ca dupa nastere sa-mi impartasiti din experienta voastra, pentru ca tare mi-e teama ca nu o sa ma descurc..

O zi frumoasa in continuare
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Dragelor,

se vede ca sunt obosita, Dinu face maine 8 luni nu 9 asa cum v-am indus in eroare. As vrea eu sa am barbatel de 9 luni dar inca nu.
Oricum este inca stirb si parul e cam lipsa dar suntem frumusei chiar si asa :)))).

Cali, si eu am nascut cu Rusa -fiul (cezariana) si nu am regretat nici o secunda ca l-am ales pe el. Nu te speria cu kg.Eu am luat cam 16 kg in sarcina si acum am reusit de le-am dat jos pe toate chiar daca pe burta parca am mai multa piele decat inainte:))))

Iti doresc asteptare si nastere usoara si de sfaturi n-o sa duci lipsa.

Va pupam pe toate.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna,
Roxi,ce-am aflat direct de la asistentele de anestezie.Majoritatea medicilor anestezisti au la purtator trusa de peridurala care costa in jur de 500.ooo-600.ooo.Si care intra in banii dati ca "atentie".Ai reusit sa faci vreo plaja?
Larular,tocmai ce ne-o laudase pe d-na dr.Sava si Lizuca.Conteaza ff.mult si compatibilitatea medic obst.-medic anestezist.Dr.Nicolae este "tatic"in meserie,stie ce si cand sa administreze anestezicul.
Cali,cine ti-a dat tratamentul ptr.mentinerea sarcinii?Daca dr.Tica,inseamna ca ptr.tine a fost bun.
Sunt surprinsa de ce se spune despre dr.Belcin.Ce stiti?ca maine sora-mea se duce la Provita(echo)si dorea si-un consult la dumneaei.
Crix,ti-ai rezolvat problema cu chistii?A dat rezultate tratamentul dr.Rusa?
Caty,novocalmin se da cand nu mai ai alta alternativa.Ai grija cu administrarea lui.Foloseste paracetamol intai.Ptr.mucisori,Vibrocil(Dinu-cate 1 picatura/nara*2ori/zi,chiar daca-i recomandat doar copiilor mai maricei,ptr.Delia cum scrie pe prospect).La Dinu poti alterna cu Colargol(pic.naturale) sau Nazomer.Dr.voastra ce v-a dat?Fereste-te sa-i dai lui Dinu acum picaturi care hipertrofiaza mucoasa nazala,gen Olynth sau Pivalone.
Cand am dus-o anul trecut pe Teo la plaja,am tinut-o in maieu si cu palarie pe cap.Cand ardea Soarele o bagam sub umbrela(oricum atunci era cam ora ei de somn).Si-o hidratam mai mult.
Pai,Caty,la 8 luni(La Multi Ani!)fii-mea n-avea nici un dinte,abia la 10,5 luni ne-au aparut cu febra si scaune proaste.
Priveste-o pe Delia ca pe-o sora mai mare a lui Dinu,nu ca pe-o nepotica.Are nevoie si de sprijinul tau.Stiu ca-ti este greu,dar inchipuie-ti ce-i si-n sufletul ei,mititica!Poate si de-aceea se imbolnaveste mai des,pe langa faptul ca are contact cu cei de la gradinita.Teo a mea ar fi innebunita de fericire sa aiba in preajma pe cineva mai marisor,asa ca Delia.
Cornelia,ce nebunie si cu piscina.Teodora face isterie la baie,dar in apa de mare si la piscina ar sta ore intregi.Acum este momentul cand Mariuta isi va da drumul singurica la mers.Pe nisip a invatat Teo sa mearga nesustinuta prima data.Iar mie nu mi-a mai fost frica s-o las singura stiind ca nu cade pe ceva tare.
Oana,rusinoasa este si Teo.Si suspicioasa.Nu se duce in bratele nimanui daca nu-l cunoaste bine.In rest,cu copii este O.K.Doar ca nu-i lasa pe baietii din parc s-o pupe!Cred c-astepti cu sufletul la gura datul carnetului!Am auzit eu bine azi,spuneau ceva de tornada pe teritoriul Romaniei?Eram la stomatolog si-am prins din zbor.
Dady,au disparut punctisoarele?
Ione,de cand ma caznesc sa-i fac Trimovax-ul.Cica ar fi mai bun.Stau cu el in frigider de-o luna si tot n-o sun pe dr.Saptamana asta i-l fac si eu.La ce pediatru ai fetitele?
Tatiana,si eu sunt pro-cumparaturi ptr.bb.de la "Z".Orice.Sunt trainice si accesibile.In spital poti folosi scutecele tale,cumparate dinainte,spalate si calcate.Ia-ti mai multe,le dai asist.sau infirmierelor pe loc cand iti schimba copilul.Sa ai la-ndemana putin Baneocin praf si betadina ,leucoplast non-alergic ptr.ombilic.Si Garmastan unguent sau Bepanthene ptr.ragade sani.
Eu am aflat din pacate prea tarziu de Forumul acesta,altfel cu sfaturile pe care le-as fi primit de-aici sunt convinsa ca n-as fi facut greselile cu alaptatul.Ca din alta parte-sufletul...
Fetelor,hai sa zicem aici unde au servicii bune si se mananca ca lumea cand ne insotesc bb.!
Incep:
Il Calcio-terasa la Cazino(Mamaia)-langa fantani.Servire prompta,mancare excelenta.Inclusiv prajituri.Puteti admira si spectacolul Samba.Copii dau ture prin imprejurimi(evident,cu cineva),nu stau numai printre mese.De preferat sa luati si un bunic,matusa care iubeste copilul cu voi.
Terasa Andreea(Cazino)-nisip si jocuri ptr.copii,multumesc Laurei si Taniei ptr.pont.Tochitura este super,la fel si pizza.
Ptr.un suc(bere)terasa cu loc de joaca alaturi ptr.copii,la Perla,langa melc.
Ce mai stiti?Chiar si-n alte statiuni!Unde sa pot lua si copilul.
Fetelor,a venit vara si numai vreau seara in casa.

Fii-mea nu mai este setata pe melci,acum este cu leaga-leaga(leagane).

Va pup,July.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello la gagici.
scuze ca semnez condica asa tirziu dar de abia am ajuns acasa. azi am luat creditul de la banca, am platit facturile si am fost si la control.
Julyici, saru'mina de informatie.
deci: domnu' Ghindu e bine, are 2,2 kg, capatzinos de 8,6 cm, femur 6,5...si cam atit. din pacate are capul jos de tot, insurubat intre oasele mele si eu.....am colul deschis. dar stiu eu ca e cuminte si mai sta acolo, am primit un perdaf zdravan de la doctorita si tradatoru' de barbata-miu o sustinea....vede el. nu m-a crezut ca sunt cuminte si m-a amenintat ca ma pune la pat...n-o sa vada ea..... is cuminte.
Cali, bine ai revenit. eu de DR. Tica stiu lucruri bune, dar stii cum e ...daca tie iti place zic ca e ok.
Gala, tu ce mai faci?
Tatiana?
Tania, gata raceala?
Crix, Cornelia....pupici la voi amindoua.
a propos, azi m-am intilnit in cabinet la doctorita mea cu o mamica de gemenutze de un an....nascute la 1 iunie anul trecut....si eu care credeam ca esti unicat, Ionela...
am, si uitasem sa va zic, m-a trimis si la neurolog....ca am niste furnicaturi urite in mina dreapta. ma-m saturaaaaat!!!! dar ma duc, ca am promis ca is cuminte, nu?
gata, ma duc sa maninc ceva.
ne auzim miine
o seara placuta si linistita va doresc,
Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Multzumesc dragelor pt. grija fata de mea persona!!!Am intrat putzin sa va salut si sa va spun ca nu mi-a trecut raceala, dimpotriva am trecut pe antibiotic de azi ca nu o mai puteam duce pe picioare. Am iesit duminica seara prin Mamaia si mi-a rascolit mai tare starea, a fost si un picutz cam rece seara. Azi am fost la dr. si nu am nica' la plamani in schimb am faringo-laringita purulenta. Am trecut pe Amoxicilina forte si nu este contraindicata in timpul alaptarii.
July- nu i-au trecut petele si dr.de bb-i mi-a interzis sa mai iau paracetamol.
Cum imi mai revin va mai povestesc din....vasta mea experientza de 2xmamica, dar acum tusesc si ma doare capul taricel.Ma duc sa beau ceai de ceapa...cahh
Va pup pe toate si maine daca ma simt mai bine, va scriu pomelnicele mele obisnuite!

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza la mamici si gagici.
Tani pls ai grija de tine!!! ce ghinion sa prinzi laringit asta scirboasa!!!! sper sa iti treaca repede si sa iti revii!!!
restul de gagici? pe unde sunteti?
ce vreme frumoasa e azi.....va pupici pe toate si pe toti piticii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

"neata si din partea noastra!
Tania, ai mare grija! sa treci cu bine peste tot calvarul asta
Eu ma ingrijorez pentru lapticul lui Bibi, n-as vrea sa-l piarda sau sa se micsoreze debitul. E pacat! Eu sunt pro-alaptare si ma gandesc la micuta.
Revin azi, acum avem putina treaba prin dulapuri!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata. Eu sunt cu statisticile. Asa ca:

1) Anomis (Simona) – Andreea 4 ani si 5 luni
2) Laura111 (Laura Tatiana)– Vlad 4 ani si 4 luni
3) Oana (Ioana Corina)– Paul aproape 2 ani (pe 3 iulie)
4) Cornelia – Maria aproape 1 an (pe 2 iulie)
5) Caty (Catalina)– Dinu 8 luni ASTAZI – LA MULTI ANI!
6) Lizuca (Gabi)– Alisia 1 an si 9 luni
7) Narcisa – Patrick 2 ani, Vivien 5 luni
8) Roxanaz – graviduta dr Tomescu
9) Crixia (Cristina)– Alexia aproape 11 luni?
10) Layla (?)– Daniel Alexandru 7 luni?
11) July (Julide)– Teodora 1an si 9 luni?
12) Dady68 (Tania)– Anduta 8ani si Bianca 3.5 luni
13) Ione (Ionela)– gemene Maria Elena 1 an si aproape 1 luna (26.05.2003)
14) Cali (?)– graviduta 25 sapt. Dr. Tica
15) Galarina (Cristina)– graviduta 33 sapt. Dr. Rusa
16) Tatianas – graviduta 35 saptamani dr. Peteanu
17) Marlen_b – graviduta 23 sapt. Dr.Rusa
18) Larular (Raluca)– Andra 6 luni jumate?

Acolo unde nu am stiut bine am pus semnul intrebarii, sa mai spuneti voi. De asemenea daca am uitat pe cineva sa spuneti.

Tania ti-am zis ca eu am intrerupt 3 zile alaptatul si am luat antibiotice. Apoi l-am reluat. Daca se umfla sanii trebuie sa te mulgi ca sa nu se intareasca.
Roxana sa stai cuminte pana cand vrea sa iasa Ghindu. Deci pana la urma o sa nasti normal?
Caty, sa iti traiasca flacaul!
Cali, te-ai hotarat cu dr. pe cine alegi dintre Tica si Rusa?
Crix, faceti ordine in dulapuri?
Larular bine ai venit, si Lizuca (Gabi) tot cu dr. Savu a nascut si i-a placut.
Cornelia ai dat-o pe Maria cu crema de plaja?
Tatianas, Galarina, si Marlen, celelalte gravidute, ce mai faceti, nu mai ziceti nimic?
Layla, poate vii si tu la intalniri cu Daniel ca si asa la noi in gasca sunt mai multe fetite, baieti nu avem decat vreo 3.
Narcisa, l-ai mai cumintit pe Patrick? Si Paul se apropie de 2 ani si a inceput cu nazdravaniile. Ieri a incuiat usa de la balcon si s-au blocat si el si mama acolo. Iti dai seama ce spaima am tras. Noroc ca a reusit mama sa o descuie cu o tija.
Anomis (Simona), esti atat de ocupata ca nu mai ai timp de noi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

neatza!

Oana, mie una imi prind foarte bine statisticile tale.. ma ajuta sa va cunosc mai bine, si pe bebeii vostri, sa va traiasca!!

Eu inca nu m-am hotarat, dar cred ca la Tica nu voi mai merge, si inclin spre dr. Rusa..am auzit numai de bine despre dansul.

July, tratamentul de mentinere al sarcinii nu mi l-a prescris dr. Tica.. ci un medic din Bucuresti, la care m-am si tratat si cu ajutorul caruia am ramas insarcinata.. la Tica am fost cand aveam 3 luni..

Caty, multumesc ptr incurajari!!

Roxana, ai grija , si fii cuminte, cum ai promis, mai ales ca ai colul deschis..

O zi frumoasa!!
Cali

Mergi la inceput