Mamici din Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crix, si eu am facut la fel, sper sa le fi convins. ele s-au gindit ca aici sunt numai mamici cu copii deja nascuti...dar nu-i asa.
da, sper sa vin si eu miine....va vedeti la locul d ejoaca al piticilor? sau ramine la cofetarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Tania,nici acum?Ce zici?
Roxi,din cate stiu trusa de peridurala(epidurala)se cumpara.Intreb zilele astea colegele si-ti spun mai sigur.In orice caz,exista la Dom si-n incinta spitalului(etajul 1,ceva gen chiosc)de unde o poti cumpara.
Bravo,Layla!Abia asteptam sa va cunoastem si noi!Maine ne-am programat-padure,daca reusim,venim si noi.
Oana,cat te-au costat termopanele?Ce fel si de unde?
Cornelia,ce faci?Conduci masina cea noua?Sunteti multumiti de ea?
Ce zic pediatrii vostri?Pe timpul verii administrati Vigantol bb.-ilor?
Tania,eu am dat la anestezist 500.000 ptr.o rahi.Eu zic c-a fost multumit."Tarifele" din obstetrica sunt incomparabile cu cele de la noi.Mult mai mari,cel putin asa este pe sectia mea.Unii opereaza si fara.Cred c-am ramas ultima sectie mai umana.Sunt intr-un fel de-acord cu tine in privinta saloanelor.Cand am nascut-o pe Teo mi-era si frica sa merg la buda ca nu stiam ce se-ntampla cu ea,ramanea singura.Pe de alta parte,sa respiri aerul cu toti vizitatorii celorlalte mamici,mai ales pe caldurile astea...
Cine le-a facut prima baie la bb.-i?Noua ne-a facut-o nasa Teodorei,chiar o luna-ntreaga.Venea seara de seara si o-mbaia,o masa.Mi-a fost de-un real ajutor.Si primele ore dupa operatie cand dardaiam ca naiba tot ea mi-a stat alaturi.Cand mi-aduc aminte imi vine sa plang,voi reusi eu oare sa-i multumesc vreodata pe lumea asta?
Crix,Teo a zis "mama" la 1an si 2luni.Acum la 19 luni face propozitii din 3 cuvinte.Preferate:Nu mai vreau,nu mai merg,nu p'asta.
Cine stie de unde pot cumpara oala ptr.fiert laptele cu fund dublu,de calitate?Ma gandesc ca deja e vremea s-o trec pe lapte de vaca.Nu-i mai place Similac Gain.O mai pacalesc cu cereale.
Am auzit acum prognoza meteo si zice ca maine va .

Pup pe toate,July

Mergi la inceput

saru'mina de info July....ati observat ca deja iau in consideratie nasterea naturala...ma gindeam ca daca cumva placenta s-a mai ridicat si Ghindu e cu capul in jos..poate incerc asa. sper. mai am un pic de timp, nu? dar de ce vrei tu sa fierbi lapte, nu ii din cel pasteurizat UHT? sau costa prea mult la cit bea ea? ca la siguranta microbiologica...garantez ca e ok.
Gala, Tatiana, Marlen, Constanta_2004, Raluca....voi veniti la intilneala miine? hai, nu ma lasati singura burtoasa cu mamicile "versate"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

tzzzz, chiar asa sperietoare suntem?
eu chiar cred ca daca exista mamici de constantza si gravidutze pe luni e suficient pentru a afla cam orice misca in Constanta in materie de nastere si bebei!

Intalnire placuta cu vreme frumoasa!

quote:
Originally posted by CRIXIA

Fetelor sa stiti ca am invitat in casuta noastra doua viitoare mamici: Larular si Constanta2004. Ele au incercat ca si Marlen si TatianaS sa fac un subiect despre gravidutzele din Constanta.
Roxana si Dady, le-au invitat, moderatorii au inchis subiectul, iar eu le-am trimis PM spre a le convinge sa vina la noi in echipa.

Am facut asta pentru ca imi este teama de eventuale neplaceri ce ar putea iesi din faptul ca au continuat sa posteze dupa inchiderea subiectului.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

July- multzam fain pt. poza! Frumoasa panorama! Sa sti ca ma intereseaza si pe mine o oala de lapte cu pereti dublii de cel putzin 2l. Am una veche din aluminiu, dar cred ca din inox ar fi mai indicat. Acum ceva timp am vazut una de inox la 250.000, dar de un litru. Pana m-am hotarat sa o iau totusi ...se daduse.
Tu ii cunosti pe anestezisti si era normal sa fie multzumiti cu cat le-ai dat.Cand am operat-o pe soacra-mea de varice ,anestezista ma recunoscut din vedere si nu a vrut sa i-a nimic. A trebuit sa fac un pachetel asa... de obraz.
Roxana-eu i-am dat lapte de vaca Andutei de la 1 an de la tzarani si nu am avut probleme, pt ca il fierb la oala cu pereti dublii cel putin 15 min.Nu da in foc niciodata doar se evapora.Si am citit undeva ,dar nuu imi aduc aminte unde, ca e suficient sa fierbi laptele 10 min.Avem un laptic bun si gras....
Distractie placuta maine la intalneala ca eu o sa fiu absenta principala...sunt racita cobza...eu si boierii in timpul verii!Va pup acum si noapte buna!

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Buna mamicute si gravidute !!!

Va multumesc pentru invitatie , o primesc cu bucurie insa eu nu sunt o burticuta ci o mamicuta . Am o fetita de 6 luni si jumatate .Nu am venit pana acum la voi pentru ca nu stiam ca existati . Am cautat mai demult un astfel de subiect , nu am gasit in actualitate si am renuntat . In momentul cand am vazut subiectul deschis de tatiana nu am vrut decat sa o ajut cu o informatie pe care eu am cautat-o cu infrigurare la vremea mea si nu am gasit_-o.
Mi-ar face mare placere sa va intalnesc mai ales ca momentan printre prieteni nu e nimeni cu bebel si ma simt cam stingera . Abia astept ca prietenele mele sa inceapa si ele sa procreeze !!

Cand va mai intalniti mai dati de stire sa vin si eu !!!

Raluca si bebe Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Mey,Tania,da'va-ti recunoscut in poza?Ati vazut ce bine v-a surprins sotul meu?Cine a operat-o de varice pe soacra ta?
La cat de bine ma cunosc toti, normal ar fi trebuit sa nu-mi accepte nimic.Insa sunt multumita si recunoscatoare ca si-au facut treaba bine(si ca n-am ramas datoareee...).Si-atat este o rahianestezie!O peridurala sau o generala este mai mult.Am optat ptr.rahi dintr-un singur motiv:cat mai putine manevre medicale.Ca-i mai bine!
Ptr.raceala ptr.ca alaptezi este bine sa iei Oscillococcinum.Cum scrie pe prospect.Efect garantat.Ai grija de tine!
Roxi,nu-i voi da lapte pasteurizat(gen Dorna)ptr.ca nu stiu cata valoare nutritiva mai are,voi incepe cu lapte cu termen de garantie mic(cel mult 3 zile,Millie,Napolact,Brenac daca-l mai gasesc).In privinta costului,nu-mi fac probleme,Doamne-ajuta!Si nici mult nu bea,cam 300ml/zi.Ma gandesc ca daca-i bag lapte normal o sa-l bea in loc de apa.
Raluca,bine-ai venit printre noi!Sa-ti traiasca Comoara si sa-ti aduca multe,multe bucurii!
Reusim s-ajungem si noi dupa ora 19,mai vin cu o prietena care are un bb.Vremea azi ne-a inselat cu gratarul!
Constanta2004,unde esti?Te asteptam!

Va pup si ne auzim!
July

Mergi la inceput

gagici eu de abia acum am aterizat acasa, asa ca...v-am mai "ratat" o data. imi pare tare rau dar fiind ultimele zile de santier avem o gramada de alergat si de pus la punct.
Raluca, imi pare bine ca ai gasit subiectul. burticile sunt "minoritare" aici, suntem doar 3 (deocamdata....) asa ca esti printre cele ca si tine.
va pupici si vorbim,
Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello, dragutzelor!Am inviat si eu dar nu de tot!Am o tuse suparatoare si seca, si acum seara ma incearca temperatura! Sper sa nu am probleme si in seara aceasta( ieri noapte am avut 38,3).Vad ca Bibi nu a deranjat-o in nici un fel ca sunt febrila.A mancat si dormit ca deobicei.
July, merci pt. informatie, daca ma simt rau o sa-l trimit pe Costin sa-mi ia medicamentul.Iti dai seama ca din prima m-am descoperit in poza! Mey, dar cum de ne-ati vazut in marea de oameni??
Eu am facut anestezie generala si am mai vorbit pe aceasta tema: NU RECOMAND NIMANUI SA FACA ANESTEZIE GENERALA!!!!!!!!ITI MANANCA 10 ANI DIN VIATA! mai ales cu anestezicele de proasta calitate care le avem in spitalele din Romania.Pe soacra-mea am operat-o la dr.Bratu si anestezista a fost o dr. scunda, subtirica, cu par lung intr-o coada si cu ochelari.Ti-am descris-o pt. ca imi scapa numele si tu iti vei da seama cine este....parca C(a)ndea! Nu????
TatianaS ,iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine, chiar daca acum doar cu sufletul. Poate reusim sa ne cunoastem pana nasti! Materna eu am luat-o de la farm. Relad pe bd.Tomis mai sus de capela. A, si vis-a-vis de capela pe coltz, dar nu stiu cum ii zice la farm.Se pare ca s-a mai ieftinit,a ajuns 300.000. Dupa lauzie nu mi-a mai dat gratuit Materna si am inceput sa i-au Prenatal care are cam aceleasi vit. si minerale, mai putin seleniu! Ma simt foarte bine cu ele.Te sfatuiesc sa nu dai mai mult de 150$ ca strici preturileTot la fel te trateaza si daca dai mai mult si daca nu!Cheltuieli vei avea destule cat stai in spital cu infirmierele care-ti schima bb-ul, asistentele de tura etc.
Raluca, bine ai venit si tu! Ai inceput diversificarea cu Andra? Ma bate gandul ca pana la 5 luni sa nu-i dau nimic lui Bibi. Si atunci eventual doar sucuri din morcovel si mar.Tu ce ai facut?
Roxana, mai incetishor ca au dat caldurile si te trezesti ca faci vreo pozna...Mai aveti??
valeu ce calcduri ma iau, nu stiu daca de la raceala suau e chiar cald in casa.
Va pupic pe toate si....cele care v-ati intalnit povestiti-ne tot cu ...amanunte

http://community.webshots.com/user/dady1968

dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Buna fetele ,

Acum sunt mai linistita si pot sa va dau mai multe amanunte despre noi .
In primul rand , sincer nu pot sa va spun cat se da la doctori pentru ca soacra mea e medic cardiolog in spitalul judetean si nu au vrut sa ii ia nimic .
In ceea ce priveste camera in care am stat si asta a fost cu complimente din parte sefului de sectie , dar eu ma inresasem dinainte si trebuia sa vorbesc cu asistenta sefa care imi rezerva ce camera vroiam eu contra cost . Preturile variaza intre 500 mii lei si 50 dolari . Eu am stat singura in camera dar cu mine a stat sotul meu care pleca dimineata inaite de vizita mare si se intorcea imediat dupa .
E adevarat ca fara el nu m-as fi putut descurca singura cu aia mica , pentru ca nu prea ma puteam descurca cu cezariana sa o ridic din patut .
La asistente am dat in comtinuu cate 50 - 100 de mii , sa vina sa ii faca toaleta Andrei si mie sa imi bage analgezice . Dar per total a fost bine .

Andra e un bebe super cuminte , manaca bine si doarme toata noaptea de la 2 luni .
Dady , in ceea ce priveste diversificarea eu am inceput-o abia la 6 luni . Pana atunci nu i-am dat decat suc de mar intai pe la 5 luni, apoi mar morcov si in final i-am adaugat si putina portocala .Dar asta nu este o masa . Si bine inteles am inceput cu o ligurita , doua si asa mai departe , la fiecare fruct nou introdus . Apoi de la 6 luni am inceput cu supa clara de legume , cam o saptamana si apoi piureul de legume . Acum suntem la supa de pasare cu piure de legume si doar ce am introdus si o lingurita de carne . Vad ca tolereaza foarte bine .

Oricum daca ai lapte si copilul ia bine in greutate parerea mea este sa nu te grabesti cu diversificarea pentru ca nu ii aduci nici un beneficiu cu mancarea solida introdusa timpuriu .

Si noi suntem intr-un mega santier , refacem casa , mansardam si asa mai departe si intre timp ne-am mutat cu chirie . Abia astept sa ma mut printre lucruriele mele !!

Raluca si bebe Andra (24 nov. 2004)

Mergi la inceput