Eu cred ca fiecare copil are organismul diferit si fiecare mama stie cum a reactionat bb ei la introducerea alimentelor noi!
Eu zic ca la varsta care o are nu ar trebui sa fie nici o problema !
Eu am fost norocoasa de la 1 an bb mananca tot ce-i dau inclusic fasolica, mazare , varza, si stiu ca nu va patii nimic , are un organism tare bun!
Ione`
http://photos.yahoo.com/saracutionela
Si eu i-am bagat pastaile in piureul de legume la 9 luni, dar mazare de abia dupa 1 an jumate ca baloneaza. Fasolea verde sa fie aia subtire , verde nu aia lata, galbena.
Adivio&Ioana-nazdravana
Referitor la mazare, puiuta mea de 11 luni mananca cu placere mazare amestecata cu cartofi, morcovi si conopida.
A avut o perioada in care nu manca legume,iar eu eram suparata si intr-o zi i-am cumparat un borcanel cu acest piureu de legume pe care l-a acceptat (cred ca din cauza mazarei din compozitie).
Pofta buna,
Carmelica si puiuta
Cristi a mancat dupa un an fasole verde si uneori mazare fara probleme.
Insa...ieri am fost in vizita si a gustat putina fasole batuta, simpla, fara prajeala. Mai intai un varf de ligurita, i-a placut si i-am mai dat unul. Atat! Ei bine, i-a mers burtica, este ingrozitor de iritat la fundulet si s-a zvarcolit toata noaptea. ![]()
Normal ca nu sunt toti copii la fel, dar mie mi-a ajuns si cred ca si lui. O sa mai incerc dupa doi ani. Acum mai are putin si face 18 luni.
Claudia si
Cristi