Mamica de Mai-Iunie (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

anculina si eryka, sa va traiasca bebeii!

Gabitza cu bebe dennis din burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Anculina si Eryka, FELICITARI! Sa va traiasca fetitele, sa va bucurati de ele. Sa fie sanatoase si norocoase iar voi sa va refaceti rapid.

Iulia P. si bebe Thomas (39 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!!!
Eryka meyyyy a venit Ayumi!!!!!!!!! Vezi ce fata ascultatoare are mama?!!!! A zis mami ca e dor de fata si fata uite ca vine!!!!
Sa-ti traiasca fetita ta scumpa!!!
Refacere usoara si mult laptic pentru printesa!!!!

Anculina felicitari iubita!!! Bun venit acasica!!!! Sa-ti traiasca Maria Carolina si sa va bucurati de ea si ea de voi!!!! Refacere usoara si laptic bun pentru bebelina!!!!!

Nally si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Anculina, felicitari ptr. Maria Carolina! Sa creasca mare si frumoasa.
Sfaturi contra colicilor nu am ... daca afli ceva nou, poate-ti faci mila si mi le spui si mie ;)
Ptr. san: sub dus (apa calda) masezi sanul de la baza sanului spre sfarc cu o mana - cu toata palma -, cealalat sustine sanul ... e asa ca o mangaiere, insa mai apasata ... daca iese laptic e bine, inseamna ca merge treaba. Dupa, comprese rece pe san in partea dureroasa. Sper sa mearga! Bafta!

Eryka, felicitari si pupicuri "Ayumitei puturosite" ... cred ca mai vroia sa stea la mami in burtica de aceea nu s-a intors. Lasa ca-i bine si asa! Sa va traiasca si vrem poze cu mica voastra japoneza! Va pupam!

Maria, saru'mana de sfaturi! Cand vine Boby de la munca incercam si noi sa vedem cum ii place port-bb-le lui Cris. Eu deja am experienta de al tine pe el cu mana stanga si cu dreapta sa fac treaba ... insa isi cam tine caputul pe spate ... Azi nu stiu ce are ca imi adoarme de fiecare data la supt ... si nu prea a papat mare lucru, in schimb vrea cam la 2 ore ceva. Dar, ptiu, ptiu, ptiu, vad ca-i mai bine cu burtica ... isi face efectul supozitorul de dimineata. Doamne ajuta sa nu mai tina mult!

Lauraa, si "taurasul" meu e un fortos ... isi ridica capul cand il tin pe burta ca un "om mare" ;) ... de o saptamana nici nu-l mai scapa asa (am incasat asa cateva capete in fata ... nu stiu cui sa-i plang de mila, lui sau mie ;)), ci il lasa usurel jos. Si ii place asa de mult sa doarma pe burta lu' mami sau a lui tati ... asa il adorm cel mai bine, dar nu cand il doare burtica ... si culmea, chiar statul pe burta se recomanda. E el mai special ;) Pupici frumusitei tale!

Mona, pupici Liei ca asa copil cuminte rar! Dai Doamne sa ramana asa ca sa nu ai probleme!
O intrebare ptr. tine ... ca majoritatea mamicilor de aici dau san si nu are rost. Tu cand pleci la plimbarica si iti iei lapticul cu tine, cum faci? I-l dai rece sau il iei cald, sau cum? De asta imi e groaza cand plec cu Cris, ca vrea sa pape! Eu ii iau laptele praf pregatit in sticluta si apa fiarta, dar mai rece in termos. Dar imi e groaza sa-l prepar ... ca trebuie o cantitate exacta de apa, cateodata nu-i suficient de rece (acasa o racesc sub jetul de apa) si tot asa ... Spune-mi si mie te rog cum faci tu! Va pupic!!!

Tutusico, ce faci? Sper ca esti bine ... si baietii tai nazdravani pe langa tine si bine si sanatosi si ei! Imi e dor de tine ... Te pupic!

Pupici la toate fetele!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Eryka felicitari! A meritat asteptarea, nu-i asa? Sa va traiasca, sa fie fericita si sa va aduca numai bucurii!

Anculina, sa va traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa si sa fie fericita. Nodulii aia nu sunt buni, trebuie sa te mulgi dupa fiecare supt sau macar seara si dimineata da bine-bine, pana nu se mai simt. Mai usor e sa iei o pompa si sa te pompezi, eu asa fac, si vad ca merge deocamdata. Bafta!

Fetele am si eu o intrebare, de fapt as avea cam doua.

Prima: La bebelusii vostri le-a supurat buricelul? Ca la inceput nu ii supura iar acum, de ieri, lasa urma maronie pe pampers. Noi i-am facut alaltaieri baita fara sa ferim buricelul, bine, n-am dat pe acolo cu sapun da cu apa da, ca asa ne-au invatat la spital si dupa ce i-au facut baita acolo n-a avut probleme, deci am considerat ca putem sa facem si noi asa. Oare sa fie din cauza asta? Nu arata rau, numai ca parca era mai uscat, acum e ceva mai moale. Sunt cam speriata.

A doua intrebare: cum e consistenta la cacalica la bebeii vostri? Ieri a facut unul cam moale, nu chiar lichid, da mult mai lichid decat celelalte (care oricum nu sunt tari, evident, da sunt mai cleioase ca sa zic asa). Poate fi o problema?

Irinusha, eu cred ca deja are ceva colici, da inca nu foarte rau, ca uneori se strange si se roseste chiar si cand papa sau il plimb. :-(
O sa beau ceai de musetel azi, da nu stiu ce altceva sa mai folosesc. Mersic Monet!

Monet eu stiam ca nu ai voie sa faci inca gimnastica da probabil ca ma insel.

Pupici la toate ca fug sa dorm un pic, sta sotiorul cu bebe :-)

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Felicitari Erika si Anculina!!! Sa va traiasca fetitele si sa va bucurati de ele!!! Refacere usoara!!!

Anculina, tocmai azi mi s-a infundat si mie un canal si am facut un nodul. Am citit in "Mama si copilul" sa tinem sanul in apa calda cate 10 min de 3 ori pe zi, sau vorba Irinushei sub dus. Fata ma nu prea ma suge, m-a supt ssaraca toata ziua. Noroc cu fratiorul ei de lapte, supranumit si "pompa de desfundat" ca il chem cand am nevoie. Ieri mamica lui a trebuit sa plece la Bucuresti toata ziua si a venit la mine sa ii dau sa pape, ma golea complet in 15 min , noroc ca mai papa si altceva ca ramanea Uca fara mancare.

Irinel:1). noua dupa ce ne-a cazut buricelul a mai supurat si inca se mai intampla, dar mai putin. Pe mine m-a invatat o asistenta sa fac asa :il sterg cu betisor de urechi inmuiat in spirt (nu simte nimic BB) dupa care ii dau cu Baneocin pudra.
2). caca copiilor care papa san trebuie sa fie apos cu niste boabe mici ca de orez, de obicei culoarea este portocaliu, mustar....Deci nu trebuie sa iti faci griji, probabil ca pana acum mai avea inca meconiu.

Nally, ce mai face Sebi cu burtica, ati reusit sa faceti treaba mare?

Madutza si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Eryka, felicitari! Sa iti traiasca Ayumita, sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa! Refacere rapida si usoara!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 28 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Eryka felicitari sa va aduca numai bucurii Ayumi !!!
iuliana & din burtica (36+ sap.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Eryka felicitari sa fie sanatoasa Ayumi si sa te refaci cat mai repede dupa cezariana. Bine ca este mama si sora langa tine. Vei avea ajutor in primele luni.

Anculina Felicitari si sa va traiasca fetita , sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Irinel, ascult-o pe Madutza ... si la noi a fost la fel ... i-am facut si baita si noi chiar nu am dat cu spirt, ci doar am uscat cat se putea de bine buricutul. Il curata doar moasa cu betigase cu vata si spirt - cred. Nu te feri sa nu-i faci copilului baita, merge si cu buricul nepicat. Si dupa ce-i pina buricul o sa mai iasa ceva maroniu din el ... e normal.
Cacuta unui copil alaptat e mai apoasa, ca o diaree si galbena. A unui copil hranit cu lapte praf mai tare, consistenta unui pireu, dar tot galben. Deci e bine. Sanatate multa!
Mama, ce-mi mai doarme copilul ... si eu stau aici inloc sa-mi fac treaba ... ce gospodina, rusine mie ;) Va pupic pe toate!!!
Incearca si cu ceai de fenicul ... e bun si ala contra colicilor. Dar cred ca era si in amestecului dat de Mona ... asa ceva am si eu, dar nu stiu cat de eficiet e ... dar tine de sete :)

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput