simptome dupa HSG

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Ilenya, si eu am avut dureri destul de mari dupa procedura. Trec repede daca iei ceva medicamente. I ce priveste , intreaba doctorul ca sa fii sigura. Din cite stiu eu substanta e apa cu sare, nu ar trebui sa impiedice fecundarea sau sa afecteze bebele.

Oana, se poate sa fie singe dar nu neaparat. Si la mine la fel a fost, a folosit o substanta rosiatica sa curete cervixul. E posibil sa fie o combinatie de substanta cu singe. Nu te speria, trece repede.

Androix, ce au razele cu HSG-ul? Nu ma prind.

pupici,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,curand cred ca ma "paste" si pe mine un HSG
Vreau sa va intreb daca MACAR la cerere nu se poate face sub anestezie,ca eu ...mi-s cumplit de fricoasa si dupa ce am citit ce ati scris voi aici i-am si spus sotului "EU NU FAAAAAACCCCC!!!!"

Asa ca,va rog,spuneti-mi daca se face sub anestezie.

Va pup dulce si aveti grija de voi
Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Senchiu Lorelai

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Substante ceea de care vorbiti se numeste betadina.
Pai cum ce au razele cu HSG? Pe langa introducerea substantei cu presiune in uter, procedura presupune si o radiografie care se face locului respectiv ca sa se vada trompele. Presupun ca nu se face cu filme Kodak ci cu raze care raze pot afecta ovulul din luna respectiva (pe atunci la stadiul de folicul) si in cazul unei sarcini poate da malformatii la bebeu. Riscul insa este destul de mic dupa cate am citit eu pe niste siteuri americaneshti. Io asa stiu. Ma insel?

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

merci Androix, m-am luminat. mie nu mi-au facut raze, am putut urmari cum se duce substanta pe trompe la ecograf. de asta m-am mirat cind ai scris despre raze. ce spui tu face sens. pe de alta parte e posibil sa foloseasca alta substanta cu raze decit cu ecograf. mie mi-a spus clar ca e apa cu sare.

pupici,
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu puiule, la noi se face radiografie in toata regula iar substanta de contrast este pe baza de iod cu ceva care o face opaca...? (Sper ca nu vorbesc prostii, oricum sunt 90 % sigura ca nu vorbesc aiurea ) Ma rog nu cred ca nici asa substanta ar avea vreun efect negativ. Deci eu am zis ca nu datorita substantei care nu are efecte negative ci datorita razelor cel mai probabil. Mai logic mi se pare ca explicatia sa fie de la raze. Si acum dupa sapaturi adanci pe net, explicatia asta este singura pe care am gasit-o. Altfel nu prea inteleg de ce unii doctori dau interzis la bebe in luna respectiva iar altii nu.

Andreea
Victory belongs to those who believe in it the most!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Fetelor, vreau si eu un medic ginecolog bun, cu cabinet privat si mai liber , nu cu programare cu o luna inainte.Eventual cel la care s-a dus Oana B. Eu sunt din Bucuresti si inca nu am dat de unul competent, atent si rabdator. Si as vrea sa-mi recomandati unde sa fac HSG, VA ROG mult, fetelor, ca nu mai am rabdare. Vreau sa stiu de unde sa apuc problema si eu, nu sa bijbii, ca pina acum Deocamdata stiu cum sta sotul:RAU!Astept si PM
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Beey,ruxmax daca ai chef de o plimbarica piiina in America,cre k te primeste dr. OaneiB
Doctori buni dupa care sa nu astepti,nu cred k iegzista!Si la aia prosti stai la usa!Uita-te si tu la "Liste doctori" de la generale,intreaba cunostinte si por'ma te hotarasti!HSG il faci acolo unde te trimite dr. tau.La medsana poti sa faci daca vrei neaparat,dar cred ca tot iti trebuie trimitere de la un medic de la ei!
Bafta
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lorelai, sigul ai facut HSG, sau ai facut instilatii, ca la instilatii se vede cum urca solutia pe trompe, eu una stiu ca histero presupune si niste filme, deci automat, raze.Acum e posibil sa ma insel.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ruxandra iti recomand cu caldura dr Denisa Protopopescu de la Medsana tel 4108643;4108543. O mai gasesti la Spitalul Municipal si la Centrul medical international tel 3149942. Aici poti sa prinzi o programare mult mai repede. Este un doctor si un om deosebit.
Bafta!

Monica

Mergi la inceput