Bebelusi de august-septembrie 2003 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am facut deja pachetele cu tricouri pt mihaela si nicoletaf, si mai adineauri am vorbit cu sotul nicoletei... ea e la spital cu andreiutzu... sunt internati de o saptamana, ca i-a iesit ceva la ochisor ca un ulcior... si l-au operat, i-au facut gentamicina injectabil... mie mi se rupea inima cand imi spunea, ca nu-mi imaginez unde i-au facut injectii la 6 ore in funduletul ala mic . si dupa ce l-ai operat la ochisor, au vazut la microscop ca iese si la celalat ochisor, asa ca i-au bandajat ambii ochi... of, saptamana asta numai de belele s-au tinut astia mici... ioana inghite aschii, andrei la spital

Intalnire 8 iunie:reby ACASA, iuliana, anny, cristinamh, ancuta, freia, oana_noemi, roxana77, tigresa, danat, Stefi2003, sisi, dana_ene, roisin, craluca =15x + 15 +....


Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

In primul rand sanatate multa la puii bolnaviori !
In al doilea rand BINE V-AM GASIT . Si noi suntem bebelusi de august 2003 . Date exacte - Marc Antonio , nascut pe 10 august ora 11.35 la Municipal , 3.400 kg , 51 cm si muuult par . A fost alaptat exclusiv la san , si la 6 luni am inceput diversificarea ....teoretic numai , pt ca de-abia saptamana asta a papat si altceva in afara de tzitzi care ramane de baza !
Daca vreti sa ne vedeti www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

O pt Dana_Ene care ne-a invitat aici

Roxana & Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite ca am tras cu ochiul pe la mamicile de martie-aprilie si asa bine ma simt... voiam sa vad si eu "barfele" despre situl nostru. nu ca nu v-as crede pe voi cand spuneti ca e minunat, da' stiti cum e cand complimentul vine de la cineva neutru... mei, si ziceau ca sigur e facut de un profesionist! va dati seama ca de data asta chiar mi-a plesnit pipota...

si am gasit acolo o chestie tare interesanta: ar exista pe piata (nu stiu daca la noi) niste pansamante anestezice care se aplica pe piele inainte de o injectie ca sa nu mai simta durerea. sau niste geluri cu care sa se maseze locul inainte... interesant, nu? le-am intrebat despre ce e vorba, si astept raspuns, caci daca le putem folosi, atuci n-o sa le mai fie copiilor frica de ac, ca nu mai doare. mai ales ca la un an o sa fie destul de maricei ca sa tina minte doua luni ce e chestia aia! o singura mentiune mi s-a parut suspecta, ca unul din pansamente nu se folosea in cazul vaccinurilor "vii" si BCC. astea de la un an or fi "vii"???

daca maine la 14 e frumos, eu o sa fiu in IOR! o sa plec de-acasa pe la 13.30, asa ca pana atunci astept sa-mi spuneti ce tricouri sa iau

Intalnire 8 iunie:reby ACASA, iuliana, anny, cristinamh, ancuta, freia, oana_noemi, roxana77, tigresa, danat, Stefi2003, sisi, dana_ene, roisin, craluca =15x + 15 +....


Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ieri facusem o parte din bunataturi si am si ramas fara ele... am avut musafiri "nepoftiti". I-am lasat putin in sufragerie, io ma dusei la bebe care plangea si zicea ceva suparat ... si cand m-am intors dragalasii intrasera in portofele si in checuri... asta e... asa ca azi am luat-o de la capat... cum faceam o tava cum o ascundeam in camara... nu cumva sa mai apara vrun musteriu pofticios.

In concluzie avem asa: 2 checuri (1 cu cacao, 1 cu stafide si cacao), 2 tavi de prajituri (1 cu ananas si papaya si a doua cu piersica si caise, struguri) si 2 tavi de portofele cu dulceatza de mure facuta de mine personal.

E suficient? Mai fac?

Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Maaama, Freia, da' cand le-ai facut pe toate, mama? Io abia am facut doi cartofi si cate o pulpa de mancat la pranz, cred ca pentru un chec mi-ar trebui doua zile!
Vreau sa spun ca pe mine nu ma tenteaza dulciurile, da' cand citesc meniul tau imi lasa gura apa. Tre' sa ne revansam cumva, ca esti tare harnicuta!

Cristina, am vazut pozele, abia astept sa vad si tricourile! Noi n-ajungem maine in parc, deci ramane abia pe marti.

Nicoleta, pupici pentru tine si Andrei, tare urata treaba, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treceti. O sa fie bine, sper sa nu mai dureze mult si sa ajungeti acasa.

Roxanica-mamica, bine ai venit! Tare frumusel Marc, o sa dea de furca amorezilor de august-spetembrie... mai, da' avem niste baietei, numai unu' si unu'!

Aoleu, mi s-a zbarlit parul pe ceafa cand am citit patania Ioanei cu lingura. Tati al nostru s-a inecat alalta seara cu o bucata de cireasa, m-am speriat ingrozitor. Mi-am promis sa exersez manevra Heimlich, ca nu de glumit...

Fetele, sa spuneti ce ar mai fi nevoie sa aducem marti, eu luni cred ca mai dau o raita prin magazine si mai pot sa iau una-alta. Din nefericire, nu ma pot baga la chestii voluminoase si/sau grele, ca nu stiu daca pot conta pe tati sa ne transporte.

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Bine ai venit Roxana-mamica, l-am vazut pe imparatul tau, Marc Antonio este su-perb!!!!!!! Ce sa mai, ma uitaaaaam la el si ramasesem asa....pina l-am vazut si pe tati si mi-am dat seama ca dinsul este o persoana cunoscuta...da' nu mai stiu de unde... de la tv? Ajuta-ma ca neuronul meu singuratic nu mai stie... Asteptam in continuare sa ne povestesti despre frumuselul tau, care, printre altele fie spus, este nascut exact in aceeasi zi cu sotul meu. Cu cine ai nascut? Si eu tot la Municipal am nascut si mai sunt fete pe aici.

Cristinaaaaa, mai da tu esti din grupa mica cu astia mici? Pai tu iti luxezi mana, astia mici fac boroboatze...
Ce sa mai spun, ca si Raducu acum 2 zile si-a bagat un carton in gura si l-am vazut eu ca-l molfaie da' nu am crezut c-o sa-l si manince...cand colo vad lipsa o bucata...zic: o fi prin scaunul de masa...da' de unde? O caut...si ma uit la Radu, statea cu gura inchisa milc...mai sa fie....i-am bagat un deget mai fin asa in guritza, nu am simtit nimic, l-am scos, m-am mai uitat scurt pe unde-o fi, zic hai sa mai vad in guritza si bag mai vartos deshtu', il zgarii pe cerul gurii cu unghia (mica, da' de-ajuns ) Radu incepe sa plinga si eu scot victorioasa si tremurand ca varga ditamai bucata de carton . Am zis ca de-acum, de cand i-a mai crescut dintisorul nr 1 trebe sa stau cu ochii pe el ca pe butelie, ca nu-i de gluma...

Craluca, mai da' incepi sa ma pui pe ganduri cu "presimtirile" lui tati al vostru...apropos, ne-ai promis si o povestire despre Alex...mai de demult...

Freia tu si maninci ceea ce gatesti ?!?!??! C'mooon!!!!

Saracutza Nicoletaf si Andreiutzu mic, sa-i dea Dumnezeu sanatate! Cat de nasol trebuie sa fie....offff! De ce sa sufere un bebe asa mic?

Mihaela-s, felicitari pt Silvia perspicacea da' cum ai reusti s-o invetzi? Si eu mai incerc sa-i "prezint" lui Raducu cate un personaj de pe pereti (Mickey, Donald) sau din carti, dar se uita pret de maxim un minut, dupa care muta automat si insistent privirea catre cu totul altceva de parca mi-ar zice: "Mami pleaca, ma plictisesti...." Ai vreo solutie ingenioasa, miraculoasa?

Maine la 14 va intalniti? Pfui, ce ora Si unde in IOR ca-i maaare, pe unde stati ca poate ajung si eu, chiar daca un pic mai tarziu...Radu le cam doarme cel mai bun somn la ora aia, de pe la 13 pina pe la 15 asa....
Hai ca 'om vedea noi!


danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

M-am cutremurat toata cand am citit ce-a patit Andreiul Nicoletei. Off ! Mititelul ! Ma rog sa se faca repede bine si Nicoleta sa aiba putere.
Chiar astazi ma gandeam ca nu a mai scris de ceva vreme si ma intrebam ce-o fi cu ea. M-a fulgerat si-un gand ca s-ar putea sa fie ceva rau, dar am refuzat sa-l iau in seama. Si uite ca... din nefericire... a fost de rau.

Roxana, ma bucur ca ne-ai gasit si... saru-mana pentru floricica.
Mai, fetelor, ati vazut ce frumusete de baiat este Marc? Pai, eu cand m-am uitat la pozele lui, m-am pierdut in ochisorii aia albastri.
Asteptam sa ne spui mai multe despre frumuselul tau, Roxana.

Mihaela are o pustoiaca mica f. desteapta, ce mai ! Si eu m-am minunat de ea. Bravos !

Cristina, hai ca ma duc si eu sa vad ce "barfeau" fetele de la martie-aprilie.
Eiii, pai au de ce sa laude paginuta noastra, fiindca este absolut minunata.
Am gasit imagini (.jpg si .gif), le-am arhivat si ti le-am trimis pe mail, ca sa ai pentru backgroundurile de pe pagina.

Aoleu, Freia, am salivat grozav cand am citit ce checuri ai facut.
Pai, vorba Daneit, cand ai timp ? Si... tu le si mananci, sau le faci doar pentru prieteni? Ca nu se vede deloc ca ai mai si manca cate ceva la cat de supla esti.

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

maine ploua...... asa ca tricouri... marti.... oricum, am vb cu oana_noemi sa ma pescuiasca de la grozavesti, sa ia macar bagajele.
daca cumva nu ploua, ne intalnim la biserica, in fata, la 14.00.
danat, si eu ma gandeam... oricum sunt la grupa mica la mamici, la copii cred ca m-as incadra totusi la grupa mare... la belele... da' are si chestia asta o parte buna! nu gatesc, nu spal vase... tati ii face baita lui andrei (sa vedeti ce show a fost aseara!!!), ordine fac cate putin... ce faceam eu in schimb daca dreapta o suceam? cum mai scriam eu la tastatura? hai, ca aici mai mergea, dar mouse-ul??? ca nu pot cu stanga!
freia... da' tu chiar n-ai ce face... nu te intreb cum le duci... apropo, incerc maine sa ajung la tine, dar nu stiu daca reusesc, ca nu pot nici sa ies cu carutul, nici cu copilu' in brate. daca e vecina mea acasa, dau eu o fuga pana la tine, ca-l las pe andrei la ea.

roxanica-mamicuta, bine ai venit!

Bebelusi de august-septembrie http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro/

16 iulie - iuliana - Emma Ana, USA http://community.webshots.com/user/emma_ana http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
31 iulie - Tango - Daria Maria Antonia, Elvetia Elvetia http://community.webshots.com/user/tangorezu
2 august - cristinamh - Andrei-Razvan, Bucuresti, RO http://www.andreirazvan.home.ro/
5 august - deia - Lucas
5 august - simanoro - Stefania& Daniel Bacau, RO http://community.webshots.com/user/simanoro
6 august - Simy - Andrei-Calin
10 august - roxanica-mamica - Marc Antonio, Bucuresti, RO www.babiesonline.com/babies/b/bichelu
15 august - ancuta - Sara Andreea, USA http://community.webshots.com/user/pufulici
18 august - Yasmin - Asli, Turcia http://community.webshots.com/user/yasmintarakci
20 august - Freia - Ioana Maria Alexandra, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/freia_ro
20 august - Stefi2003 - Cezar Alexandru, Canada http://photos.yahoo.com/scampeanu
21 august - Tigresa - Horia Stefan, Bucuresti, RO http://horia.photoart.ro/2d
22 august - danoana - Raluca Maria, Bucuresti, RO
22 august - ina_nz - Adrian, Noua Zeelanda
23 august - sisi - Petra, http://community.webshots.com/user/sisi03
26 august - Mirupati - Horia& Martin,Londra, MB http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/pbarabas/my_photos http://community.webshots.com/user/petimiru
28 august - anny - Sergiu, Bucuresti, RO
28 august - roisin - Ana Miruna, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/r0isin
28 august - irinuca - Radu Petru, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/broscutza
31 august - Oana_Noemi - Erik, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/oana_noemi
2 sept - dana_ene - Oana Maria, Buzau http://community.webshots.com/user/oana_maria100
2 sept - alexica - Alexia Maria
5 septembrie - deliak - Darius Gabriel
7 sept - reby - David, Bucuresti, RO
8 sept - Roxana77 - Ana Maria, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/roxana77
8 septembrie - Bogux, Mih - Matei Alexandru, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/bogux1973b http://community.webshots.com/user/bogux1973
10 sept - Mihaela S - Silvia Petra, Bucuresti, RO http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
11 sept - Catia – Gabriel
13 septembrie - rodika - Sebastian
14 septembrie - gtania - Andrei Cosmin
14 sept - Elena-Teodora - Elena-Teodora, Bucuresti, RO
17 sept – NicoletaF – Andrei-Catalin, Pitesti, RO http://community.webshots.com/user/andreicatalin
17 sept – Danat – Radu-Stefan, Bucuresti, ROhttp://community.webshots.com/user/danateu
20 sept. - craluca - Ioana Maria, Bucuresti, ROhttp://community.webshots.com/user/craluca100
22 sept. - Ioanaa - Andreea Sorina http://community.webshots.com/user/corinnax
22 sept. - mireaf - Alexandra, Bucuresti, ROhttp://community.webshots.com/user/alexuta2003
23 sept - Tara - David Ioan, Irlanda
23 sept - Alex_2003 - Alexandru Calin, Noua Zeelanda http://community.webshots.com/user/alex_230903
26 sept - iuliana76 - Andreea Alexandra, Bucuresti, RO www.andreeaalexandra.go.ro
28 sept - loredanaiascu - Lisa-Marie, Austria http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
29 sept - liliac1 - Andra-Maria, Galati, RO http://community.webshots.com/user/liliac1
29 sept - moosy - Michael http://www.barabas-andreea.ca/


Intalnire 8 iunie:reby ACASA, iuliana, anny, cristinamh, ancuta, freia, oana_noemi, roxana77, tigresa, danat, Stefi2003, sisi, dana_ene, roisin, craluca =15x + 15 +....


Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

da mei fetelor io chia manac ce fac... ce credeti ca i-am lasat pe schilozii aia de venira pe la mine ieri sa haleasca singuri? am mancat si eu cot la cot. Si apropo... nu le-am pus mult zahar asa ca nu sunt dulci, iar coca am facut-o ca te pateuri cu branza.

Iar de carat... lol... e simplu, am cutii speciale pt prajituri si cornuletze, iar checurile le bag in saculeti. Cristina, ce mei mama, tu nu vezi cum ies eu in parc.. si cu aia si cu ailalta... asa ca ce mai conteaza o punga in plus?

De pus la mine se pune numai la burta.. adeca dupa ce mananc mi se umfla burta (chiar credeam ca sunt iar ...) dar imi trece in cateva ore.

Da ce-ti veni crisa sa vii? las ca trec eu pe la tine. Stai mumos acasa .

Roxanica-mamica, bine-ai venit printre noi. Si noi tot la Municipal am fost :)). Bine zicea asistenta ca se naste la Municipal pe banda rulanta... deh, e si chestia cu room-in, desi si alte spitale o au. Nu as fi nascut nicaieri in alta parte.

Vreti sa ma rasplatiti? Cine se ofera sa-mi faca un masaj la oasele spatelui? Ca deh, carne n-am.... asa slaba cum ma vedeti voi...

Oricum, am facut progrese... numai cad pantalonii albastrii de pe mine... (mi-am pus curea )

Danat, pai da, IOR-ul e mare... ne vedem tot la biserica (langa magazin Titan - e o biserica de lemn)? Daca nu ploua binenteles...

Ma duc in pat ca sunt rupta.

Freia si bebe Alexa


http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

cristina, ce-i draga cu discriminarea asta? Buzau-l nu-i in RO draga?


Freia si bebe Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro

Mergi la inceput