Bebelusi de august-septembrie 2003 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, am vazut pozele cu tricouri(supeeer!!!) si ti-am raspuns pe e-mail. Iti doresc sa te faci bine cu mana.

Elena, sumetrolimul e biseptol, nu este pentru tuse. Ambroxolul e bun, sau incearca fluimucil, sunt niste pliculete cu praf care se dizolva in apa. Cere la farmacie sa-ti dea pentru bb de 8 luni. Sau bromhexin (sirop pentru copii), din acela cu leut. Tusea tine in general mai mult, nu trece in 3 zile, mai incearca cu ambroxolul cateva zile si abia apoi incearca cu altceva.

Oana-noemi, BRAVO si pentru Erik cel voinic! De-acum sa te tii, ca se va apuca de tot si va vrea numai pe picioruse sa stea!

Raluca, nasoala intamplare cu Alex, dar baiatul nu ti-a spus nimic in ziua aceea, cand s-a batut? Nu am cunostinte intre profesori, invatatoarea Dianei e super OK din punctul meu de vedere. Normal ca sunt si parinti nemultumiti, dar eu nu am avut probleme cu ea. Deocamdata.
Despre doctori, no coment, traiesc in lumea lor si aud deseori acasa comentarii despre "eficienta" unora dintre ei si despre felul in care isi paseaza bolnavii de la unii la altii.
Preotii...eu nu sunt foarte credincioasa, dar stiu din auzite ca sunt in general niste profitori. Desigur ca sunt si exceptii asa cum sunt si intre celelalte meserii, doar ca de la preoti se asteapta mult mai mult, uitand ca si ei sunt doar oameni, nu sfinti.

Sa trec la lucruri mai placute si sa va mai spun ce face copilitza mea cea mica: stie sa arate cu degetelul unde e becul, unde e mama, tata, Diana, buni, poza cu bb(ea) poza cu Diana, unde ne uitam afara la masini(geamul), unde e olita, unde e broasca in acvariu, etc. Daca vrea sa arate ceva, afara spre exemplu, imi arata cu degetelul pomii, frunzele care se misca sau te miri ce. La fel face si cand vrea sa-i dau ceva, arata cu degetul spre obiectul respectiv si incepe sa faca mmm, mmm.
Asa cum va spuneam zilele trecute, da din cap ca NU. Ei bine, acum da din cap atunci cand nu vrea ceva. Alaltaieri eram cu ea in brate, ca maraia si nu voia la ea in patut, eu lihnita de foame, am luat un sambure de mango pe care ramasese ceva pulpa dupa ce-i dadusem Silviei la desert. Am inceput sa-l rod, Silvia se uita la mine, dar fara sa intinda manuta, ca si cum ar vrea. Eu intind spre gurita ei samburele si o intreb: vrei si tu?papa. La care ea da din cap ca nu. O mai las putin si iar ii ofer si ea da din nou din cap ca nu vrea.
Acelasi lucru face si la masa, cand s-a saturat si nu mai vrea sa pape, atunci cand ii intind spre gurita lingurita cu mancare, ea incepe sa dea din cap ca nu, si nu mai deschide gura.
Mai si e o figura cand sta pe olita...o intreb cum face kk si ea incepe sa se screama, dar pune atat pasiune in asta, de parca ar face kk cu adevarat.
Asadar, incepem sa comunicam. Nu stie sa spuna, dar arata foarte clar ce doreste.

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aaaaa, am uitat sa va mai spun, ca Silvia stie unde sunt ochisorii animalelor de jucarie pe care le are. O intreb si ea imi arata ochii cu degetul (unul doar). Acuma ca mai nimereste cateodata si boticul, e scuzabil la un bb de aproape 9 luni, nu?

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, Silvia ta e o isteata ! Bravo !

Si Oana comunica intr-un anume fel cu noi.
Atunci cand este nemultumita, cand nu mai vrea mancare (de exemplu) sau cand nu-i convine cine a luat-o in brate, da din manuta dreapta de cateva ori repede-repede. E ca un semnal. Eu stiu atunci ca nu e multumita !

In plus, incearca sa ne imite. Daca sarim ca o mingie, face si ea acelasi lucru. La fel cu "bravo" si cu "pa".

Cresc, bebeii nostri, cresc...

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:


Ma ca ma bag si eu, dar asa avea o intrebare la voi...cine v-a facut albumul cu bebelusi???? Nu de alta dar noi mamicile de martie-aprilie 2004 vrem sa facem unul si prima data l-am vazut pe al vostru care sincer ne-a placut la nebunie...Daca se poate sa ne dati mai multe detalii...
Va pup pe toate si pe toti!!!


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

claudelu: iti raspund eu prima, albumul l-a facut cristinamh, ea e omul cu initiative si care duce si la bun sfarsit ideea! noi am fost doar niste umili furnizori de material didactic!

tricourile sunt super! bravo, cristina!

io n-am somn la ora asta ca ma macina niste ganduri si cred ca ma duc sa imi spal claia, ca poate se spala si creierul cu ocazia astasi reusesc sa mai fur un pic de somn...matza mea casca de zor langa mine.asadar, intalnirea a ramas pe duminica?

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Poate venim si noi duminica, unde si la ce ora? Sper sa reusim...si sper sa tina si vremea cu noi, ca ati vazut, astia au anuntat numai ploaie tot we....
Avem un chef de soooomn acum pe vremea asta innorata si a tot facut zgomot hazbandul meu ca s-a carat la dentist si uite ca m-am trezit, na! Noroc ca Raducu e mai rezistent la zgomote , el cand doarme, doarme!
Inca nu stiu clar daca pot sa vin marti, probabil pe luni dupa-amiaza voi sti ce a rezolvat "pila"...

LA MULTI ANI gemenilor Stefania si Daniel, lui Lucas (despre care chiar nu mai stim nimic!) si lui Darius Gabriel (la fel...) sa fie sanatosi si papaciosi!

danat si bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Hai sa va zic o patanie de aseara: i-am dat fetei sa se joace cu o lingura de lemn pictata si foarte mare. Statea ea in tarc si deodata o vedem ca se ineaca, sarim noi la ea,, da-i pe spate, da-o cu capul in jos, in fine, trece. Iau si studiez cotinutul tarcului ca sa vad cu ce s-a incecat si descopar ca a muscat din linguroiul de lemn, si lipsea o aschiuta destul de mare. Evident ca ne-am facut o mie de griji! Plec cu ea in camera sa ii dau niste suculet si o vad ca incepe sa vomite si deodata zaresc la ea in gura aschia lipsa din linguroi. Din pacate nu puteam sa i-o scot singura ca nu vroia sa deschida bine gura. ma sperii si incep sa il strig pe sotu' ca sa ma ajute sa i scot bucata de lemn, sa nu o onghita iar. Strig, strig, il caut prin toata casa si nimic. In fine, il chem pe Alex sa ma ajute si rezolvam problema, moment in care sotu' intra val-vartej in casa, alergand si imi spune ca plecase sa isi ia tigari dar pe drum a avut asa o senzatie, cum ca fata se ineaca din nou si eu il strig sa ma ajute asa ca a luat-o la fuga spre casa. Mi s-a facut pielea de gaina, fetelor!

Lucas
Stefania si Daniel
Darius Gabriel

Daca e vreme frumoasa venim si noi duminica in IOR.

Exista printre voi devoratoare sau macar amatoare de SF?


Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

vaaaaai, claudelu, mai am un pic si pesneste pipota in mine de placere! care va sa zica sunt celebra si admirata pe forum si eu nu stiu!!! pai dupa ce vom face publice pozele in tricouri o sa fim vedete toata gasca. si o sa ma de fericire! nu mai zic ca im tot fluiera prin cap idei pt scrisoarea cu poze pe care o s-o trimit la "mami".
si apropo de poze, o sa fie si poze separate, nu de alta, dar si pozele de la mihaela si celelalte fete vor fi asa. apoi, normal, o sa fie o poza de grup... numa' ca ieri in parc la-m imbracat pe andrei in tricou si am avut ceva bataie de cap sa-l fac sa ia manutele din dreptul scrisului... dar ne descurcam noi. cealalta prbl e ca eu nu-l aduc pe andrei deja imbracat. nu de alta, da' purcelu' e in stare sa murdareasca la masa tricoul pana facem noi poze!

mihaela, da' vad ca fetilele o iau inainte bine... al meu e pututros, pana acum singura chestie pe care o pot afirma cu certitudine e ca intelege cand ii spun sa nu faca ceva. dar alte semne... si in ultimul timp nu mai vrea sa zica nici tata, dar topaie ca nebunu' cand il vede seara. adevarul e ca si mami topaie de bucurie, daca nu i s-au lipit inca ochii de somn... am impachetat tricourile, incerc sa ajung la posta. problema ee andrei... si liftul, ca nu pot cobori cu o singura mana.

raluca, mai, da' are deja dinti??? cum a muscat ea din lingura ??? of, copiii astia...

mie mi-a venit alta idee... eu nu mai spun sarbatoritilor, ci simona, astept la 10 luni cu prichindeii!!! poate si tine!

si uitam... ieri in parc am mai descorit o bebelusa de septembrie... eram cu tricourile, si i-au placut, ca "de unde le-am luat ca vrea si ea" si de aici am descoperit ca e bebelusa in septembrie...17. i-am dat linkul de la pagina cu bebelusi, si poate apare si pe forum.

fetele, eu sper sa iesim duminica in IOR, ca eu am calculat bagajul... chiar vreau sa mai dau si eu din tricouri duminica! si va rog mult, cine vine sa ma sune sa-i iau tricoul in parc, 3402611. mobilul e mort. a decedat aseara.... si se pare ca de data asta pe bune! am incercat o resuscitare, socuri electrice... da' nu mai misca. nu stiu daca andrei e la curent, da' i-a aplicat el ieri cateva palme si terapie prin cadere de pe masa, si la venerabila varsta de 7 ani saracu' meu bosh a dat coltu'. si eu , ca ne-am petrecut atatia ani frumosi impreuna, a asistat la ore intregi de barfa... ce mai, a venit timpul sa ne despartim... sa-i aprind o lumanare, si sa-l inlocuiesc...

Intalnire 8 iunie:reby ACASA, iuliana, anny, cristinamh, ancuta, freia, oana_noemi, roxana77, tigresa, danat, Stefi2003, sisi, dana_ene, roisin, craluca =15x + 15 +....


Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristinamh poate ne dai si noua niste idei cum sa facem albumul, daca tot esti tu capul rautatilor...si crede-ma are de ce sa-ti creasca pipota
Oricum multam fain de raspuns!!!


http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

pentru frumuseii care s-au nascut intr-o zi de 5: Stefania si Daniel, Lucas si Darius Gabriel.

Eu azi si maine pana pe seara sunt doar cu Oana , ca tati al nostru a plecat la tara, la parintii lui.
Ce-oi face eu, nu stiu, ca tare mai e urata vremea !
Macar daca as fi putut sa ies pe-afara, dar asa ...

Raluca, urata patanie!
Bine, totusi, ca n-a inghitit-o.
Oana a inghitit si ea aseara o bucata maricica de poliester. A muscat dintr-un ou ornamental. Am vazut-o ca se juca cu el, dar nu mi-am imaginat ce-o sa faca. Apoi a inceput sa tuseasca urat de tot, ne-am speriat, dar pana la urma s-a linistit, fiindca a reusit sa inghita bucatica din ou. Am studiat apoi ce-a facut si am vazut ca-i din poliester si m-am linistit. Il asteptam pe partea cealalta .

Cristina, ai de ce sa fii mandra, serios !

Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput