Jocuri

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Mai fetelor, m-ati inebunit de tot cu camera asta.... mor de cautat de vreo ora...abia 10 semne am gasit din care am inca active 6...nu-s ce sa fac cu ele...am ametit cd-casetofonul ala... cred ca l-am stricat de nu mai merge...chiar nu stiu ce sa fac...si chiar ma 'nervez! Asta era scopul, nu????
Ok...mai caut...da dati si voi un indiciu...cat de mic......printre dinti!!!

Pupicei
Claudia

Mergi la inceput

YYYEEEESSSS...am mai gasit o verigheta (am doua)...
Insa nu se deschide cutia inca.....

Va tin la curent!

Claudia

Mergi la inceput

Am 12 semne si am dansatorul pe baricade...insa ce inseamna +???...greu!
Mai incerc...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

Am 12 semne si am dansatorul pe baricade...insa ce inseamna +???...greu!
Mai incerc...

primesc si eu o idee micaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

am o propunere: daca nu se separa jocul cu carti de enigme, sa scriem cu rosu postarile pentru carti

D.

Mergi la inceput

OK Descantec....da, te rog din suflet , vinde-mi un pont...nu-s ce sa fac cu +-ul dansatorului...am toate semnele...zau asa...un mic indiciu!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

sunt libera.............
ma pregatesc sa intru in cea de a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu propun sa "punem mana de la mana" si sa rezolvam jocul. O sa incep eu cu o lista a indiciilor gasite si locul in care le-am gasit.
Astept sa completati si voi lista, poate rezolvam. Ce naiba, nu suntem noi chiar asa obosite...
1.o carcasa CD goala, gasita in primul sertar stanga, sus
2. o lista cu o adresa de web, gasita in primul sertar dreapta sus. Am accesat adresa de URL scrisa pe manuscris, si mi-a spus ca am iesit din camera. Cinstit, pe mine solutia asta nu ma satisface, nu cred ca asta este de fapt solutia finala.
3.un inel gasit pe o farfurie
4.o caseta gasita sub dulap
5.o cheie de argint pe pervazul ferestrei. Cu aceasta am deschis sertarul dreapta jos
6 o cutie, gasita in sertarul dreapta jos
7o cheie gasita sub perna, cu care am deschis sertarul stanga jos
8. un cablu de alimentare gasit in sertarul stanga jos, cu care am dat drumul la CD player
9 o cheie gasita in CD player
10 un bat de metal, gasit intre saltea si tablia patului. Atentie, nu il puteti gasi decat daca perna este ridicata
11. un al doilea inel, gasit pe jos, in fata ferestrei
Cam astea sunt toate. Am pus batul pe cutie, inelele si s-a deschis. Am bagat caseta si imi cere o baterie. Unde e , mama ei de baterie???..
Mai departe astept si experienta voastra.

Mergi la inceput

Bateria este intre perete si salteaua de la pat...pe suportul patului...
Am intrat din nou si nu mai gasesc al doilea inel jos langa geam!!!

Cred ca nu sunt facuta pentru jocurile astea ...desi imi plac de mor!

Astept solutia...
PS...am scis adresa de email...si nu-mi zice ca am iesit din camera...
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

hop si eu pe-aici...:))) Ma chinui de vreo juma' de ora sa incep si eu jocul cu camera, dar nu vrea sa se incarce pagina. Pana atunci va recomand sa incercati un joc care se pare ca e ceva mai usor: http://www.fun.as.ro/teste.php/test_IQ Mie una mi-a placut mult jocul asta si chiar am reusit sa-l rezolv o data dar nu ma intrebati cum ca nu mai tin minte! Succes!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput