Jocuri
Raspunsuri - Pagina 4
EDDY spune:
O mina de ajutor imi da shi mie cineva???Pliiizzzzz...
Am 11 indicii shi sint sigura ca cel de-al 12-lea este rotund shi se potriveshte fix in cea de-a doua gaura de pe capacul cutiutzei misterioase,cutiutza care o data deskisa imi va oferi shi libertatea!!!DAR...unde-i indiciu'???Ie deja trecut de miezul noptzii shi io ma-nvirt de nebuna in camera aia Heeelp!!!
Eddy & Antonia Naomi
EDDY spune:
Ceva ma face sa cred ca sint 13 indicii.L-am gasit shi pe-al 12-lea,deskisei cutia,il vazui pe dansator,vazui ca-mi arata un + undeva dar zau daca mai functionez mai departe.Jale cu perspicacitatea mea,la ore d-astea avansate.
Ma'c la nani shi poate miine cind intru p-acia,gasesk solutzia ca sincer,nu mai am rabdare.
Eddy & Antonia Naomi
Adela99 spune:
Eddy draga, nu esti departe ... persevereaza! Asa cum am facut si eu si am reusit sa ies. Le-am trimis si mail, sa-mi puna numele pe lista evadatilor.
Vektros , mai ai? Imi promit sa nu ma bag pe vreun link dat de tine, decat la sfarsit de saptamana ... a trebuit sa-mi aduc de lucru acasa , dar a meritat.
Poate ne pui sa ghicim o carte, dintr-o data mi se pare mult mai usor (cu toate ca n-am prea citit in ultimul timp)
alinamoro spune:
Mai chinui si eu pe-aici prin "camera misterioasa" si nu pot sa ies nicicum.Cand ne spuneti si noua solutia ca nu as vrea sa stau toata noaptea sa ies din camera aceea misterioasa?!!!!!
alina
n/a spune:
Iata si camera urmatoare...e chiar mai greu...un indiciu pretios: nu uitati sa tineti berea la rece! Nu-i place calda...hihihi....a doua camera e pentru evadatii din prima camera.
http://www.fasco-cs.com/works/viridian/index_e.html
Celor care reusesc sa evadeze si de aici le voi trimite cu placere si alte enigme...ba chiar, ca tot suntem la ARTE...am o enigma traznet cu Da Vinci...
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
Claudelu spune:
Pai acum daca tot ai dat link=ul pentru camera 2, atunci dati-mn niste indicii si noua celor care nureusim nici cum sa iesim din prima ...PLEASE!!!!!!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos
conchita spune:
quote:
Originally posted by descintec
pai dati bataie cu cartile, nu va tot indemnati..io abia astept sa ghicesc una :)..despre initiator nu se mai aude nimic
D.
pai numai initiatorul stie ce raspuns a fost corect. si cea care a raspuns corect ar trebui sa continue jocul...dar cum il jucam? in paralel cu enigmele?
Authority Zero
antoioana spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by descintec
pai dati bataie cu cartile, nu va tot indemnati..io abia astept sa ghicesc una :)..despre initiator nu se mai aude nimic
D.
pai numai initiatorul stie ce raspuns a fost corect. si cea care a raspuns corect ar trebui sa continue jocul...dar cum il jucam? in paralel cu enigmele?
Authority Zero
Si eu mi-as dori sa continue jocul asta!
anto
n/a spune:
Aha...deci in afara raspunsului corect- fara confirmare insa- trebuia sa postez si-o ghicitoare literara....hmmm...pai sa fie asa:
...personajul principal al romanului ???? povesteste de una din aventurile lui din tinereturi, in care fata iubita tinea mereu in poseta o sticluta cu otrava pentru a se putea retrage discret in orice moment in care viata nu i s-ar fi parut suficient de roz-bombon. O reintalneste peste ani.
Personajul? Romanul? Autorul?
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain