Jocuri

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

O mina de ajutor imi da shi mie cineva???Pliiizzzzz...
Am 11 indicii shi sint sigura ca cel de-al 12-lea este rotund shi se potriveshte fix in cea de-a doua gaura de pe capacul cutiutzei misterioase,cutiutza care o data deskisa imi va oferi shi libertatea!!!DAR...unde-i indiciu'???Ie deja trecut de miezul noptzii shi io ma-nvirt de nebuna in camera aia Heeelp!!!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Ceva ma face sa cred ca sint 13 indicii.L-am gasit shi pe-al 12-lea,deskisei cutia,il vazui pe dansator,vazui ca-mi arata un + undeva dar zau daca mai functionez mai departe.Jale cu perspicacitatea mea,la ore d-astea avansate.
Ma'c la nani shi poate miine cind intru p-acia,gasesk solutzia ca sincer,nu mai am rabdare.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Eddy draga, nu esti departe ... persevereaza! Asa cum am facut si eu si am reusit sa ies. Le-am trimis si mail, sa-mi puna numele pe lista evadatilor.

Vektros , mai ai? Imi promit sa nu ma bag pe vreun link dat de tine, decat la sfarsit de saptamana ... a trebuit sa-mi aduc de lucru acasa , dar a meritat.

Poate ne pui sa ghicim o carte, dintr-o data mi se pare mult mai usor (cu toate ca n-am prea citit in ultimul timp)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mai chinui si eu pe-aici prin "camera misterioasa" si nu pot sa ies nicicum.Cand ne spuneti si noua solutia ca nu as vrea sa stau toata noaptea sa ies din camera aceea misterioasa?!!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Iata si camera urmatoare...e chiar mai greu...un indiciu pretios: nu uitati sa tineti berea la rece! Nu-i place calda...hihihi....a doua camera e pentru evadatii din prima camera.
http://www.fasco-cs.com/works/viridian/index_e.html

Celor care reusesc sa evadeze si de aici le voi trimite cu placere si alte enigme...ba chiar, ca tot suntem la ARTE...am o enigma traznet cu Da Vinci...

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pai acum daca tot ai dat link=ul pentru camera 2, atunci dati-mn niste indicii si noua celor care nureusim nici cum sa iesim din prima ...PLEASE!!!!!!!!

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/claudia_floarea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by descintec

pai dati bataie cu cartile, nu va tot indemnati..io abia astept sa ghicesc una :)..despre initiator nu se mai aude nimic

D.

pai numai initiatorul stie ce raspuns a fost corect. si cea care a raspuns corect ar trebui sa continue jocul...dar cum il jucam? in paralel cu enigmele?

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by descintec

pai dati bataie cu cartile, nu va tot indemnati..io abia astept sa ghicesc una :)..despre initiator nu se mai aude nimic

D.

pai numai initiatorul stie ce raspuns a fost corect. si cea care a raspuns corect ar trebui sa continue jocul...dar cum il jucam? in paralel cu enigmele?

Authority Zero

Si eu mi-as dori sa continue jocul asta!
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Aha...deci in afara raspunsului corect- fara confirmare insa- trebuia sa postez si-o ghicitoare literara....hmmm...pai sa fie asa:

...personajul principal al romanului ???? povesteste de una din aventurile lui din tinereturi, in care fata iubita tinea mereu in poseta o sticluta cu otrava pentru a se putea retrage discret in orice moment in care viata nu i s-ar fi parut suficient de roz-bombon. O reintalneste peste ani.

Personajul? Romanul? Autorul?

"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

ma chinui sa ies din prima , dar afurisita usa daca se deschide

Mergi la inceput