Jocuri
Raspunsuri - Pagina 12
Lorelai spune:
ok, ok, vineee ghicitoarea....
un baiat se indragosteste nebuneste de o fata dar ea il respinge la indrumarea tatalui ei si se marita cu un doctor. el continua sa o iubeasca si sa o curteze, sa isi imagineze viata cu ea, sa ii trimita scrisori dar cei doi nu reusesc sa se reuneasca decit abia dupa 50 de ani, cind doctorul moare.
Lorelai
joe spune:
quote:
Originally posted by Lorelai
un baiat se indragosteste nebuneste de o fata dar ea il respinge la indrumarea tatalui ei si se marita cu un doctor. el continua sa o iubeasca si sa o curteze, sa isi imagineze viata cu ea, sa ii trimita scrisori dar cei doi nu reusesc sa se reuneasca decit abia dupa 50 de ani, cind doctorul moare.
Lorelai
"Dragoste in vremea holerei" - Marquez
n/a spune:
Aha...sunt si evadati ai celei de-a doua camere...hm...BRAVO!
Si pentru ca titlul topicului e "Jocuri" si nu "Joc", nu vad nici o problema ca mai multe jocuri sa decurga in paralel.
Propun un joc cu Da Vinci acum:
http://www.randomhouse.com/doubleday/davinci/main.html
"Work like you dont need the money, Dance like no one is watching, Love like you have never been hurt before." -Mark Twain
conchita spune:
quote:
Originally posted by vektros
Si pentru ca titlul topicului e "Jocuri" si nu "Joc", nu vad nici o problema ca mai multe jocuri sa decurga in paralel.
n-ar fi mai simplu sa deschizi subiect separat, sa zicem Enigme? pe mine ma intereseaza strict jocul cartilor de pe acest topic-asa cum s-a deschis initial-, e greu sa urmaresc raspunsurile la acesta prin multimea de mesaje legate de restul jocurilor.la fel se intampla si cu cei amatori de Enigme, presupun. multumesc.
Authority Zero
Lorelai spune:
quote:
Originally posted by joequote:
Originally posted by Lorelai
Lorelai
"Dragoste in vremea holerei" - Marquez
bravo...bravo...
se pare ca e rindul tau sa vii cu ghicitoarea.
Lorelai
joe spune:
Unul din nenumaratele "ar fi putut sa fie si asa" - un "asa" in care EU as fi fost NOI - ar fi fost clar stabilit ce gandesc, ce mananc si de ce iubesc, entuziasmul obligatoriu - inregimentarea totala ... pana la victoria finala!
Bun sau ne-bun?!
xenocid spune:
Multe personaje prezentate succint parasesc brusc firul unei naratiuni inexistente.
Scurte descrieri pestrite ale unor locuri disparate.
Alin.
*Ex astris, Scientia*
joe spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Joe mama, aia e ghicitoarea?
Ne intrebi de 1984?
DA!
Care-i faza cu ghicitoarea? Nu asa trebuia sa fie? Sau am inteles eu aiurea?
Llaura spune:
Ba eu cred ca ghicitoarea era conform standardelor :-)
Alta:
Un tip isi pierde toata averea obtinuta pe cai oneroase, avand o companie de constructii, pentru ca un inalt functionar se prinde ca angajatii au numele personajelor lui Dostoievski; mai tarziu isi gaseste sfarsitul lucrand la demolari.