Jocuri
Raspunsuri - Pagina 11
saphir spune:
Barbatelul meu a iesit din ambele camere...dar acum doarme si eu nu reusesc sa ma descurc
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos
descintec spune:
quote:
Originally posted by Leah
Deci e randul meu, iata enigma: un tip pleaca intr-o calatorie ca sa gaseasca ceva ce visase si du[pa ce strabate lumea, gaseste acel lucru chiar acasa Ce e? Cartea si autorul, bineinteles.
Bafta si ne mai auzim cu raspunsurile luni!
hai ca ma sacrific eu :))
Alchimistul, Coelho
D.
descintec spune:
Un baiat se indragosteste de o fata ciudata, care locuia la o matusa si mai ciudata. Creste ce creste, da o tura prin capitala tarii sale si tot pe fata aia o iubeste :)))) Pana la urma se insoara cu fata, ca matusa moare.
D.
Lorelai spune:
quote:
Originally posted by descintec
Un baiat se indragosteste de o fata ciudata, care locuia la o matusa si mai ciudata. Creste ce creste, da o tura prin capitala tarii sale si tot pe fata aia o iubeste :)))) Pana la urma se insoara cu fata, ca matusa moare.
D.
Charles Dickens - Great Expectations? Cred ca asta e dar nu sint sigura pt ca am citit-o cu foooaaarte mult timp in urma.
Lorelai
voljena spune:
hai ca acum pot si eu participa ca am evadat din ambele camere. de ieri ma dau cu capul de peretii aia colorati in nuante psihedelice... desi mereu imi propun sa nu ma mai las impinsa la jocuri obsesive...