Bebelusi de ian-feb 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

LA MULTI ANI RARES ALEXANRU, sa fii sanatos si voinic!

Imi cer scuze ca l-am sarit prima data.



Ilinca @ mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Bun Venit Monyk si Elena !!!!!

Si Arturicii s-au nascut in 28 ian!! Unde ai nascut? Cum? Cu cat s-a nascut? Hai povesteste-ne mai multe despre voi!



Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monyk spune:

Multumim Ioanei si bebeilor ei.

Am nascut la municipal cu doamna doctor Denisa Protopopescu, cred ca stii si tu ce nebunie a fost atunci ca Maternitatea Municipalului era inchisa si nu stiam pana la urma unde vom naste.
Din fericire totul a fost foarte bine, am nascut cu cezariana, Elena s-a nascut la 20.55 si a avut 3300.

Acum are 7.500 kg. si 64 cm. este o fetita foarte vioaie si vesela.

Sa vedem si in noaptea asta cum ne-om descurca, a papat 150 ml. cereale cu orez.

Va pupam, Monyk si Elena (28 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neatza!

Noi ne pregatim pt o zi plina. Eu o sa dau o tura prin carrefour imediat cum vin bonele apoi imi iau Arturicii si nepotul si megem pana la parintii mei. Apoi mergem sa il vizitam pe dr cu care amnascut.

Monika
Eu tot la Municipal am nascut. Dar la 10.55 si 10.57. Cu dl dr Horhoianu. In ce aripa ai stat?

O zi faina tuturor!



Ioana,

YANN
& PHILIP
_28.01.2004_

http://community.webshots.com/user/yannphilip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Mamici eu am alta problema,poate ma ajuta-ti cu un sfat, in urma cu o saptamana am fost cu ea la baby shower, si cineva a mi-a zis ca vrea sa o tina putin i-am dat-o desi am observat ca plange la persoane straine, s-a pus pe un plans de nu mai stiam ce sa-i fac, cei de acolo mi-au zis ca e bolnava ca are gaze, pana la urma am linistit-o. In seara asta la fel a venit cineva la noi si cand sa apropiat de ea a inceput sa planga, am dus-o in camera la ea si sa linistit, i-am pregatit baia si am chemat pers. straina sa vad daca o sa planga in apa. I-am dat sa ii arate jucariia ei prferata de la distanta, am vorbit cu ea tot timpul si degeaba, a plans ca a trebuit sa o scot afara mai repede sa o linistesc.
Are momente cand plange si la sotul meu sau la soacra, pe ei ii vede numai seara sta cat sta la ei si trebuie sa o iau eu ca altfel plange dar nu la fel cum plange la straini.
nu stiu ce sa fac cu ea, am dus-o peste tot la iarba verde, sa vada copii, in parc, la magazin, cu avionul, am tinut-o foarte mult intre straini, am dat-o sa o tina cand era mai mica si nu plangea, acum nu mai stiu ce sa fac daca cineva se uita la ea si ii vorbeste incepe sa planga.
In rest e o fetita cuminte si vesela doarme toata noaptea de la o luna dar numai langa mine in pat, daca se trezeste si nu ma vede plange.

Dana si Jessica Sara(15 feb.2004)

http://community.webshots.com/user/ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Fetelor, multumim pt. urari, sinteti f. dragute!
La noi a fost nebunie ieri, vizite, plins, ris, vomitat (cred ca din cauza agitatiei), a primit cadou o gramada de hainute, o iconita f. frumoasa, i-am cumparat si noi niste hainute si am vrut sa-i (sa-mi) cumpar un pian mic f. dragut care atunci cind apasai pe clape cinta nota respectiva dar se auzea si o voce care spunea ce nota e si avea si niste capete de animale pe care daca apasai scoteau sunetele animalelor respective. Dar nu ne-a lasat tati, a zis ca sintem prea mici .

Pupici.

Diana si Mircea (2.01.2004)

http://community.webshots.com/user/dianab13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Draga Dana, nu e o parere de specialist, dar eu cred ca, in timp, se va obisnui si cu persoanele straine, daca ai rabdare. Eu cred ca ea te iubeste foarte mult!
Si fetita mea plinge in prezenta altora, dar nu intotdeauna. Numai daca i se vorbeste prea tare, se sperie si izbucneste in plins. Intr-o vreme aveam impresia ca nu agreeaza batrinii, pentru ca devenea foarte nervoasa chiar si cind ii vorbeau bunicii ei. Cu sora mea, care vine mai rar decit bunicii, n-a fost nici o problema, a ris la ea, s-a jucat. Tare sint curioasa cum va reactiona la intoarcerea sotului meu care lipseste de 3 saptamini.

Anca, n-am mai dat nici un semn pentru ca am fost tare ocupata (o ruda la spital, am umblat pe la Spiridon cu carut si copil dupa mine, am avut si acasa oaspeti: gatit, curatenie...stii tu! Si socrul meu a fost operat ieri. Abia astept sa vina Vio!!!)
Frumoase poze i-ai facut lui Mateiutz!

Babee, Bubu e un dulcel. Acus implinim 4 luni.

Voi cu ce dezinfectati vasele care nu se sterilizeaza prin fierbere? Ca la noi nu se gaseste solutie de sterilizare la rece. Am intrebat si la Sensi Blue si nu au. Pina una-alta torn apa clocotita peste razatoarea de plastic sau lingurita, dar o fi suficient?

Ma duc sa pregatesc masa de dimineata!
O zi minunata,



Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi!

Bun venit, Monyk! Sper sa te simti bine in compania noastra! Unde stai? Poate in viitor ne vom intalni la plimbare cu prichindeii.

DanaEma, nu cred ca tr. sa-ti faci probleme. Cu siguranta Jessica se va obisnui cu timpul si cu persoane straine. In toate cartile scrie ca la varsta asta bebelusii isi iubesc f. mult mamica si se tem de persoanele straine. Este important cred sa o obisnuiesti treptat cu alte chipuri si sa fii tu cu ea in permanenta atunci cand vede alte persoane pt. a nu avea sentimentul insecuritatii.
Cred ca ai gresit insa atunci cand ai culcat-o cu tine in pat. Cu siguranta este f.f. atasata de tine. Rares a dormit numai in patutul lui, iar acum doarme si singurel in camera. Si el s-a speriat de cateva ori de persoane straine si de jucarii prea mari (de plus), dar acum cand vede o fata noua face niste ochi cat cepele si studiaza f.f. serios persoana respectiva.
Cred ca tr. sa ai rabdare si lucrurile se vor rezolva de la sine in timp.

Elena, eu nu dezinfectez cu nimic alte vase decat biberoanele. Intr-adevar nu am inceput diversificarea, dar jucariile pe care le roade cu foc Rares le spal efectiv cu detergent de vase si le clatesc f.f. bine. Oricum de la 6 luni nu mai am de gand sa-i mai sperilizez biberoanele (sau o sa le sterilizez f. rar) pt. ca deja el duce absolut tot la gurita, de maini ce sa mai vorbesc. Asa ca nu mai vad rostul sterilizarii.

Babee si Buli aveti niste copilasi pe cinste! Pozele sunt SUPERBE!!! Asteptam si altele.

Rares doarme! Fug si eu un pic langa el.
Va urez o zi excelenta!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
http://community.webshots.com/user/ad_risnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bun venit, Monik si Elena!!

Elena, sanatate multa la socrul tau!!!
eu ies acusi si te sun pe fix
io nu dezinfectez nimic. le fierb in apa o tzira. de fapt folosesc doua canite si o linguritza.

DanaEma, nu stiu ce sa spun. Matei ride si se bucura la oricine i se adreseaza - inclusiv pe strada. iar cind a fost botezul a stat in brate la o gramada de oameni pe care ii vedea prima oara si s-a hlizit intr-una.
eu ma port cu el normal, il dragalesc si il alint de mama-mama, dar nu-l tin in brate prea mult, ma joc cu el pe pat sau in carutz, nu dorm cu el decit in cazuri superexceptionale - cred ca de trei ori am dormit cu el de cind s-a nascut.
si daca cineva vrea sa se joace cu el eu stau un pic deoparte - il las pe el sa hotarasca daca are chef sau nu.
da' o sa-i treaca, stai linistita!

gata iesim afara.
pupici

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Frumos copil ai, mai Babee. Nu ma mira ca vrei sa-i faci pereche. Si in alta ordine de idei sa stii ca niciodata n-o sa-ti ajunga spatiul, oricat ai avea. Eu stau la 4 camere si ma simt ca intr-o cutiuta de chibrituri, vreau sa ma mut la casa dar nu mai reusesc. Asa ca nu mai luati in calcul spatiul, vine cu timpul...
In alta ordine de idei: de cateva zile Moti urla de zici c-o tai cand ii trag bluzita pe cap. Nu mai suporta sa o imbrac/dezbrac. Voi tot asa ati patit? Ca parca prea tare urla...

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput