Bebelusi de ian-feb 2004 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
Andruska spune:
Mircea 
Sa fi sanatos, fericit, norocos si sa ai parte numai de bucurii toata viatza !!!
La fel pentru toti copii pentru 1 Iunie !!!
Matei s-a trezit si a papat - si asta ca m-am dus si am stat langa el ca altfel cred ca adormea la loc
.
Eu ieri am fost pe la serviciu sa imi fac cererile pentru fiecare luna de stat acasa iar mai pe seara i-am reorganizat camera lui Andrei care acum arata cam cum mi-ar place. Mai am de munca acolo, insa mai este timp.
Noi mai asteptam cu diversificarea. Abia astept vaccinul de 4 luni, care va fi de sambata intr-o saptamana, sa vad ce spune dna Angela. Sper sa fie totul bine ca mie asa mi se pare ca este.
Va pupam pe toate/toti si va dorim zile mai insorite - ieri la serviciu mi-a spus o colega ca asa va fi toata vara
, chiar sper sa NNNNUUUUU.
Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)
amuleta spune:
Mica mea bea cam 180 ml la o masa dar in afara de gris subtire si foarte putina banana, nu vrea altceva. Pina si sucul de mar trebuie sa-l diluez cu ceai. Asa ca mai astept citeva saptamini cu diversificarea.
Tomografia la git a fost in regula, nodulul este un hemangiom care se va resorbi de la sine, asa ca m-am linistit.
Sanatate tuturor mamicilor si bebicilor !
Andruska spune:
Anca eu ii puneam lui Andrei 4 pastile de Ca Lactic la 1 litru de lapte din comert - ptr branza calcica.
Ioana multumesc tare mult. Am sa incerc sa ma duc si eu sa vad. Si Matei tot un inel gingival a primit de 1 Iunie
.
amuleta Doamne ajuta cu este totul OK cu Alma
. M-ai speriat si cu al 4lea? Si cu cezariana ce faci - parca ai 2 ?
O zi cu soare,
Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)
didica spune:
Emily - pai a mea are 6200 la 4 luni si s-a nascut cu 3750! In ultima luna a luat sub 500 g. Eu nu o alaptez exclusiv, ii dau completare formula (cam jumatate din cat mananca la o masa am facut eu socoteala). Mi-a zis ca daca o alaptam exclusiv se mai amana diversidicarea dar asa ...
Roxana - Eu stiam ca oricum dupa 4 luni bb nu mai ia in greutate spectaculos (4-5-600 g/luna). Mie mi-a zis ca nu se satura numai cu lapte si de aceea trebuie introduse si restul alimentelor. Mi-a mai spus ca la fiecare masa (fructe/supa etc) sa ii dau cat vrea ea sa manance si dupa aceea sa ii dau san daca nu s-a saturat.
Si mie mi-a subliniat ca NU se fierb legumele cu carnea (zama de la carne nu se foloseste) in schimb mi-a zis ca pot sa ii dau biscuiti obisnuiti ?!?). Nu stiu cu biscuitii astia ce sa fac... Si cu lingurita mi-a zis sa incerc numai la kestiile f. pastoase (la supa mi-a zis sa folosesc bibele) pana incepe bb sa stea bine in fundulet ca altfel o sa innebunim amandoua
.
Monica - ai tu acolo un mic fomist... a mea mananca 100 ml lapte cu 1 ligurita de cereale si se satura (inainte ii dau san).
Numai bune si sanatate la bb-i
Ioana77 spune:
buna dimineata!
Cand ma gandesc ce "experte" in diversificare vom deveni peste ceva timp.... Si ce-amuzante ni se vor parea aceste capitole in care am dezbatut acest subiect![]()
.
Se pare ca nu exista formula ideala de diversificare, nici pediatrii nu au aceleasi scheme...
Dar cu siguranta instinctele noastre de mama vor stii ce e cel mai bine pt puii nostri.
Ioana,
YANN &
PHILIP
_28.01.2004_
Diana_b spune:
Andruska, multumim pt. urare. Se uita si Mircea la mesaj cu fata lui de ratusca si e f. serios, nici pumnisorii nu si-i mai suge.
Pupici.
Diana si
Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
anda141 spune:
LA MULTI ANI , MIRCEA!!!!
Pai, fetelor, Albert avea la 4 luni, 8 kg si tot mi-a zis sa incep cu diversificarea ca nu se satura. Asa e, e cam fomist, daca lui nu ii ajung 6 lingurite de cereale cu lapte si mai papa si san dupa asta .
Diana tu cate linguri de Milubrei i-ai dat la o masa? O sa-i iau si eu Hero, daca zici ca se satura mai bine, dar sa le terminam pe-astea daca le-am inceput.
Asa stiu si eu ca nu se da zeama in care fierbem carnea si se fierbe separat.
Cu biscuitii vad ca iar sunt pareri impartite, mie mi-a zis sa nu-i dau nici de -aia speciali pentru copii, dar obisnuiti, i-am zis ca i-am dat 2 biscuiti si m-a certat. A zis sa nu-i mai dau, ca sunt alergeni si suprasolicita functia hepatica.Nu i-am mai dat dar si marul asa gol ...parca e mai bun cu biscuite!!
O zi superba va doresc!!!
Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
anda141 spune:
Dupa ce am trimis mesajul am vazut ca am uitat....continuare...
Mircea , sa cresti mare , sanatos si sa ai parte numai de zile senine!!!
Fetelor astazi se inaugureaza Aqua Parc, v-am zis ca eu ca firma la care lucrez si-a deschis, si eu nu m-am dus , ca trebuie sa plec la un examen. Asa ma oftic.....
A venit si Nastase si mai multi minsistri..Poate ajung la deschidere, care va fi peste o saptamana , parca....Abia astept sa se incalzeasca vremea, ca se pare ca nu mai vine vara....
. Imposibil, trebuie sa vina!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816
ane2 spune:
La Multi Ani Mircea!!!!!!! Sa cresti mare si sanatos!!!!!!!
Ma fetelor ziceti-mi si mie de ce nu se fierb legumele cu carnea? eu pana acum asa i-am facut si vad ca totu e in regula......
Amulta sanatate multa Almei!!!!!!!!
Ps.Cand le dati cereale gauriti tetina? sau le dati cu lingurita????
Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
A_Iulia spune:
Moti a primit de 1 iunie de la mami o pereche de mocasini (marimea 17, ca n-am gasit mai mici!) si un leopard portocaliu aprins de 3 ori mai mare ca ea. N-a fost prea impresionata. Si tati i-a luat cadou: geaca de blugi, costumas si botosei roz. Nici de astea n-a fost prea impresionata. Bineinteles, doar face un scandal cand o imbraci...Si cateva jucarele, care tot o cam lasa rece...cred ca a inceput deja sa fie cam rasfatata...
Si mie mi-am luat cadou de ziua copilului (doar sunt mama de copil, nu?) o pereche de saboti si o geanta de la Fiorangelo. Asa, ca sa stim ca e 1 iunie...
Asteptam cu drag alte ocazii...
Acum sunt un om fericit. Ce usor se iese din depresie...![]()
Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004