Test pt depistat ... Ovulatia
Raspunsuri - Pagina 2
tumpi spune:
cristina, Shabo este una din fetele de pe forum, Alina, ii raspundea unde a gasit ea testele
quote:
Originally posted by cristina_cechi
Alina, pe ce sistem functioneaza Shabo? Saliva sau temperatura?
Va pupic pe toate
cristina
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
cristina_cechi spune:
mi se parea mie ciudat numele asta pt un test de ovulatie... imi cer scuze pt confuzie.
cristina
Shobo spune:
Atentie, fetelor, sint SHOBO nu Shabo! multumesc
alinaconstantin, crede-ma ca te intrebasem CIND le-ai gasit la Helpnet sau Sensiblu serios pt. ca eu ieri iar am sunat si m-am uitat si pe net. nu mai exista decit la Sensiblu Brincoveanu 1 -o singura bucata de test si sa-i ia naibii daca ma duc eu pina acolo pt. un singur test. la naiba cu el! oricum va pleca sotul meu iar in state pe 21 luna asta si ii voi da indicatii sa-mi ia din nou citeva seturi bune de teste (am avut rezultate pozitive cind ovulam cu ele) de la aia ca sint si mai ieftine decit la noi. daca intereseaza pe cineva am sa ma uit pe site sa vad cit mai costa. stiu ca am avut seturi de 5 sau 7 teste. iar pretul era mai bun parca decit la noi.
multumesc alina oricum.
Shobo spune:
http://www.babyhopes.com/ovulation-predictor-kit.html#buy
aici sint citeva exemple de ce e prin state in domeniu. acum sotul meu va intra in farmacii acolo cum a afacut si acum 1 an -adica nu va cumpara de pe net ci direct din farmacii. dar cam asta e pretul pe acolo pt. infromarea tuturor.
va pup.
tumpi spune:
Scuze SHOBO, sunt datoare un mielusel, dar eram prea adormita aseara si am scris in graba.La urmatoarea intalnire, poate ne vedem si fac cinste, cu ce vrei tu
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Victoria spune:
Eu folosesc Maybe baby de ceva timp si e destul de relevant (verificat cu monitorizare eco in fiecare luna)...Ce e ciudat e ca in fiecare luna imi apare "ferigutza" si in zilele 7-8, cand nu stiu ce sa cred, apoi pauza, apoi un zilele 16-17-18....
V.
veni, vidi, Victorie!
Shobo spune:
tumpi,
de abia astept sa aud de viiotare aintilnire cind sper eu sa vin SIGUR! cind va mai fi?
am vazut pozele de la cea de la Trafalgar si mi-au placut.
multumesc si nu uit de cinste sa stii!
te-am pupat.
try spune:
Aveti grija cu testele de saliva (sau asa numitele teste refolosibile), pentru multe aspirante a fost mai mult bataie de cap. Stiu ca unele fete se impaca bine cu el, dar e atat de greu de citit pe lupa aia minuscula si e atat de usor influentabil rezultatul in functie de cata saliva pui etc.
Pentru mine a fost o mare deceptie. M-am rezumat la monitorizarea temperaturii, observarea cervixului si a mucusului cervical. M-am descurcat mai bine asa...
Sunt mult mai comode si mai sigure testele de ovulatie de unica folosinta (cele pe baza de testare de urina).
18+ sapt DNP 1 nov.