Test pt depistat ... Ovulatia
Stiu ca exista un asemenea test, dar nu stiu unde sa-l gasesc.
Oare se gasesc in tara, sau trebuie sa caut in afara? Daca aveti idee, spuneti-mi si mie... chiar am mare nevoie de asa ceva...
Pupici multi si dulci.
cristina
Raspunsuri
Alex_2003 spune:
Dr din Ro nu prea stiu de el , cel putin acum 2 ani asa stiam eu.Mie mi-a dat cineva , adus din Anglia si se numeste First Response.Intr-o cutie sunt parca 6 bucati , eu am primit doar 3 de la cineva care folosise cu succes 3 buc.
Multa bafta !
http://community.webshots.com/user/alex_230903
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
anya spune:
Stiu ca farmaciile mari au asa ceva -Sensi Blue si Help Net. La Help Net erau sensibil mai ieftine, dar luna trecuta nu aveau. Ai grija, ca la o farmacie unde am intrebat nici nu auzisera de asa ceva si mi-au pus pe masa cateva teste de sarcina - sa imi aleg....
claudia_a spune:
Poti face comanda prin telefon la nr: 0265/217824, Tg. Mures, Firma Salus-Rom, testul se numeste Maybe Baby (si il poti folosi oricand...adica nu este de unica folosinta ca cele din farmacii)...
Pretul este de 1.250.000 lei!
Numai bine!
CLaudia
alina constantin spune:
Eu am gasit teste de ovulatie la mai multe farmacii (chiar si de "cartier" ca sa zic asa)si la Help Net si la Sensiblu. Costa apro. 70.000 unul.
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)
Shobo spune:
alinaconstantin,
unde exact si cind ai gasit? ca eu de 2 luni bat Sensiblu si Helpnet si nu mai au ca cica nu au importat!!!
merci mult.
anis spune:
Nu mai da-ti banii pe aiureli...Maybe Baby e o jucarie, e foarte sensibil la saliva...eu de cand il am de 1 an si ceva , a dat rateuri multe...sau mai bine zis doar 1 data mi-a arata ceva ca ar fi fost ovulatie..dar ecografia mi-a zis altceva.
De ce nu faceti monitorizare ecografica in fiecare luna, asta insemnand in prima luna 2-4 ecografii, pana se stabileste data in care are loc ovulatia, urmand ca urmatoarea luna sa faci numai cu 2 zile inainte de ovulatie si dupa ovulatie.
E cea mai sigura metoda!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cristina_cechi spune:
Va multumesc mult pentru informatii si pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Sunteti niste scumpe.
cristina
alina constantin spune:
Shobo, am gasit la HelpNet si la Sensiblu pe Mihai Bravu, vis-a-vis de Spitalul Victor Babes si de asemenea la o farmacie chiar langa Piata Vitan.
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)
cristina_cechi spune:
Alina, pe ce sistem functioneaza Shabo? Saliva sau temperatura?
Va pupic pe toate
cristina