La France (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc din suflet!

Delphinasule, nu o sa fie ea nasa scumpului meu, stai linistita! Noi o sa ii botezam ei, dar o facem mai mult pentru fratele lui George si pentru ca nu are cine sa boteze, si eu nu vreau sa refuz sa increstinez un copilas, chiar daca nu am sa o mai vad dupa aceea! Dumnezeu este mare! Intr-adevar, nu este prima oara cand ma "chinuie" si nici nu cred ca o sa fie ultima! Dar asta am si facut pana acum! Am ignorat-o, ceea ce voi face si in continuare, pentru ca ma simt rau doar cand o vad!
Pupici!

oana si bb din burtica (9 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Pai cum sa fie nasa copilului? Lasa Oana draga - ca daca nu ai nasi ti-l botezam noi!
V-am zis cum am facut eu la David? Nu stiam mai pe nimeni aici in Fr. Are sotu 2 amici romani - unu era f bulversat cu nunta, celalalt saracu ii murise mama..asa ca - aici in Fr 0 posibilitati. Si sun la biserica romana sa chem preotu acasa (sa imi faca sujba de pana in 40 de saptamani - molifta). Profit de apel, si il intreb pe preot daca parintii mei pot fi nasi (ca ai mei cnd au auzit ca nasc a doua zi erau deja pe drum - au venit cu Eurolines). Si mi-a spus ca nu pot alege ca nasi pe bunicii bebeului. Si ce-mi vine sa intreb: "dar dvs nu vreti sa fiti nas?" Si uite asa David al meu are nas un preot! Si sntem tare mandri si fericiti!

L&D
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/lucaluminita/my_photos

Mergi la inceput

Nu, ei nu aveau nasi! Noi avem nasi dinainte sa facem copil! Multumesc pentru oferta, oricum!
Frumos sa ai nas un preot! Mi-ar place si mie pentru urmatorul copil! Ma gandesc deja la urmatorul! V-am zis, azi vreau sa fiu fericita mai mult decat oricand, sa glumesc, sa rad!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Aaaa..sa stii ca dupa ce l-am nascut pe david simteam asa un gol in mine..si parca as fi vrut sa mai fie unu acolo . Dar cum am avut cezariana, medicii mi-au interzis 2 ani sa fac bebe. Iar cum luna asta (a 2a) - m-a cam intarziat o saptamana..ma cam inverzisem!. Dar..uf! a trecut si de data asta!
Mi-e teama sa iau anticonceptionale - ca ultima data cnd am luat (acu vreo 2 ani), am sarit de la 47kg la 55!! si ma gandesc ca la greutatea mea actuala numai alte kile in plus nu as vrea!
Ca trebuie sa slabesc rapid pana in august, ca se insoara frati-miu! (ce i-o fi venit si lui sa se insoare asa repede? oare nu stie ca nu pot slabi pana atunci?)
Aaaa am fst sambata sa caut rochita - nu sa o cumpar acu (ca eu snt pusa pe slabit - cum v-am spus), dar doar sa-mi fac o idee! Si ce-mi vine mie- hai sa probez una! Si imi zic sa iau un 44..ca sigur o sa fie mare..dar totusi.. sa iau un 44! Si intra fundu, intra burta..mai sus am zis ca crapa si m-am lasat pagubasa . cred ca le am mai mari decat Pamela Anderson!!! Pe astea cum le dau jos???

Lumy si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La multi ani, Oana si multa sanatate tie si lui bebe. Bucura-te de viata si ignora-i pe cei ce nu stiu sa o faca si care ti-o fac amara.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Neatza, Neatza,
S-a sculat si ratza (adica eu). Acu ma pun pe povestit :) Sa nu mai statzi cu sufletul la gura ;)

In primul rand, sa nu uit, LMA OANA!!

Si acu, povesti...

Casutza Otiliei, e o casutza din povesti. Paradisul copiilor. N-am avut nici o bataie de cap cu fetele ;) (Scuze Oti, pt bomboanele de pe fotoliu :D). Jucarii de toate felurile, cat sa ajunga pt o cresa intreaga. Nu s-a gandit rau Oti sa se faca nourice.

Si capsunile... miam-miam! Otilia e o gradinareasa grozava!

Si acu' imi suna in minte cantecul La Adelita, cantat de J. SUPERB! Asta pe langa La fille de l'est ;) preferatul meu. Am avut ocazia sa ascult in direct, aproape de mine, vocea calda a Otiliei. Nu-mi pot imagina ceva mai frumos. Pacat ca nu mai e cantareatza.
In plus, am 'piratat'-o pe Oti :D Adica am facut CDuri pirat... Promit sa nu le vand ;)... Desi... ar fi o afacere profitabila :)

Cine zicea ca-n Bretania nu-i frumos, s-a inselat grozav. E SUPERB! N-am cuvinte sa descriu frumusetzea locurilor. Si a oamenilor de acolo. Ma gandesc serios daca n-ar fi cazul sa ma mut si eu prin imprejurimi.

Poze, o sa pun, dar cu mine si familia mea... Pt Otilia,J si Adelita tre' sa cumpar drepturi de difuzare... Stiti cum e cu vedetele ;)

Multi pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

La multi ani, Oana!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

LA MULTI ANI, OANA!!!!

Iti urez multa putere sa treci peste toate si sa te gāndesti doar la tine, la George si la copilul vostru. Vor veni si vremuri mai bune, cu siguranta. Insa speranta trebuie sa o gasiti īn primul rānd īn voi.

Daca te pot ajuta cu ceva, va fi cu placere.

Cu drag,
Sibylle

Mergi la inceput

Va multumesc din inima, sunteti niste dragute! Daca am nevoie de ajutorul vostru, stiu ca imi sunteti alaturi, aveti un suflet de aur!
oLo, ma bucur din suflet ca ati petrecut momente placute, este, intr-adevar exceptional sa ai prieteni!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns f.anomis spune:

Hop si eu!
Oana, "LA MULTI ANI!" si din partea mea si a lui Frederic. Sa ai parte de o viata frumoasa, ca si varsta pe care o ai! Va pupam!

Mergi la inceput